Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
kellemes karácsonyt mindenkinek és gondoljunk azokra is akik már az égi országutakat róják tovább.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és sok-sok ajándékot a fa alá - meg ami a legfontosabb, még több szeretet a szívekben.
Boldog Karácsonyt minden Zizzzentnek!
Sziasztok!
Minden kedves zizzentnek békés karácsonyt kívánok!
Szeretnék minden kedves zizzentnek boldog békés karácsonyt kívánni :-)
Ja, kellemes ünnepeket
Egyszerű a képlet, a rendőröknek nem tetszik a blokkoló legalizálása, ezért másfajta bűncselekményre hivatkozva basszák meg a készüléket használó delikvenst.
A rendőrök állásfoglalása szerint sem a blokkoló használata volt a kifogás. Tisztában voltak a legalizált használattal, egy teljesen más eredetű jogszabályra próbáltak hivatkozni, aminek semmi köze a kreszhez, hanem a számítógépes rendszerek zavarását tiltó paragrafust próbálják precedens értékűvé tenni. Valószínűleg (legalábbis értelmes jogászokat feltételezve) el fog bukni a dolog, de M.o.-n semmi sem lehetetlen.
Mindenkinek kellemes űnnepeket kivánok
igen, válasz ment!
írtam mailt, megkaptad?
Hihetetlen, hogy elővették ezt a - nem egészen friss - hírt. Úgy látszik, valakinek nagyon érdekében állt lebeszélni a népeket a blokkoló-vásárlásról, ha már betiltani nem tudják

Én nem aggódom, amíg Macidoktor és az ORFK is a szabadon használható blokkolókról tesz állásfoglalást
Ja. Csak ha van külföldi rendszámod :)
Vagy ésszel kell menni. :)
Külföldi rendszám a megoldás. Akárhogy.
Mégiscsak a legolcsóbb megoldás a rendszám összesározása, max húszezer ha nem tudom kimagyarázni. Legalábbis ezévben.
Egy kis érdekesség a mai híradóból: egy autóst megállítottak a mérést végző rendőrök, mert blokkolta a mérést. Bár Magyarországon legális a blokkolók beszerelése, viszont a rendőrök számítógépes rendszer megzavarásának értékelték a dolgot, és így elkobozták a blokkolót, plusz maximum két év letöltendőre is számíthat az elkövető.
akkor kőszi szépen
jah, akkor reális - sajnos.
a z750-re (ha csak nem nagyon fiatal) sajnos reális a 850, ennyiért számították volna be Bituman Z750 gépét is, amin volt vagy 200-ért extra
2004 06havi a z750 29850kmrel
nagyon szép 11000km van benne abs van szinte ugyan az mintaz enyém csak ezűstbe beszerettem volna számittatni a z750et keveslem a 850et attol jobb állapotu sszerinted mi a reális értéke
Ha műszakilag/esztétikailag rendben van akkor szinte reális, ha ABS-es, akkor teljesen jó vétel ennyiért.