Egyszerű a képlet, a rendőröknek nem tetszik a blokkoló legalizálása, ezért másfajta bűncselekményre hivatkozva basszák meg a készüléket használó delikvenst.
A rendőrök állásfoglalása szerint sem a blokkoló használata volt a kifogás. Tisztában voltak a legalizált használattal, egy teljesen más eredetű jogszabályra próbáltak hivatkozni, aminek semmi köze a kreszhez, hanem a számítógépes rendszerek zavarását tiltó paragrafust próbálják precedens értékűvé tenni. Valószínűleg (legalábbis értelmes jogászokat feltételezve) el fog bukni a dolog, de M.o.-n semmi sem lehetetlen.
Hihetetlen, hogy elővették ezt a - nem egészen friss - hírt. Úgy látszik, valakinek nagyon érdekében állt lebeszélni a népeket a blokkoló-vásárlásról, ha már betiltani nem tudják
Én nem aggódom, amíg Macidoktor és az ORFK is a szabadon használható blokkolókról tesz állásfoglalást
Egy kis érdekesség a mai híradóból: egy autóst megállítottak a mérést végző rendőrök, mert blokkolta a mérést. Bár Magyarországon legális a blokkolók beszerelése, viszont a rendőrök számítógépes rendszer megzavarásának értékelték a dolgot, és így elkobozták a blokkolót, plusz maximum két év letöltendőre is számíthat az elkövető.
nagyon szép 11000km van benne abs van szinte ugyan az mintaz enyém csak ezűstbe beszerettem volna számittatni a z750et keveslem a 850et attol jobb állapotu sszerinted mi a reális értéke
Minden kedves zizzentnek békés karácsonyt kívánok!
Én nem aggódom, amíg Macidoktor és az ORFK is a szabadon használható blokkolókról tesz állásfoglalást