Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már mint , nem mint állat... húú, ebből nem jövök ki jól... Bocsi...
Ja és Kutya is kiszállt...
Ez van...
Öregszünk? Ó hogy oda ne rohanjak, Te "vénség" !

De látom a lovakat már kivettétek a forgatókönyvből, az jó mert épp kezdtem írni levelet az állatvédőknek!
Látod Misi öregszünk...

Látod a fiatalságot...
tombolnak a hormonok, igen erős fantázia mi kell még...
Van fantáziád, az már biztos!

Nem is vagy te olyan kis elveszett bárányka...
Most akkor mi a kicsi?
Mármint a remény!
Hmmm, olvasva az új orvosi vívmányokat kép marad, hátha még herélés ideje nem jött meg ;) :P, állítólag van remény, kicsi, de van :D
Szóval szereplő leszek valami forgatókönyvben, és csajokat kell kényeztetni... egyre jobb
Privátban azért elküldheted Cim az adatlapon
A történet nem rossz, de ne cseréljük fel a szerepeket!
Te most nem forgatókönyv író leszel (bár ezúton is köszönöm az ötletet...) hanem "modell"
Szóval, hogy miért pasik lesznek rajta, mert ti többen vagytok, belőletek talán kijön a 12. De, mi csajszik, csak ketten vagyunk a Mayával... És amúgy is a csajokat kell kényeztetni...
Hmm habár koromat nézve nagy kárt már nem tehetnek bennem
Meg se próbáld!

A herélés GARANTÁLT!
pfúúúúújjjjj szegény zizi...
Akkor már 10:2-höz, igaz volna még egy zzr+csaj képem, de lehet kiherélnek ha felrakom . Igaz régi kép de ...
Akkor a múltkori csajos ZZR-es képhez még egy:
Eszembe jutott egy lehetséges kép, az eddigiek figyelembe vételével:
tehát van egy darab lovászlegény, félmeztelen, kezében a vasvilla, viszi a szénát vele az istállóban a boxok felé. Gyanús a ruhája: bőrnadrág, motoros csizma. A boxokban lovak helyett motorok állnak...

Dee miért is férfi szereplőnek kel a képen lennie, amikor a zzr tulajok nagy részt pasik? Szerintem nem lesz igy piacképes a naptár, enyhén ferde hajlamra utal, ha ilyent rakok ki a szobámban

A lovas iatósat a Kutya tudja..., ha kell én biztosítok, csak a látvány kedvéért egy pár lovat. Lehet válogatni

A válogatás... hát a helyetekben én is ezt tenném, de így, hogy a sors valamilyen fintora módján, még is lánynak születtem, legalább is testileg, így fenntartásaim vannak.
Pláne a konkurens termék minőség ellenőrzésével...
De, valahogy ezt is megoldjuk.
No nézzük sorban akkor:
Mindig a legkisebbet...
Edzés elkezdve, épp kekszet falatozom, karácsonykor meg tuti lesz sok finom falat akkora hasam lesz, meg fogtok lepődni
Svájci laboratórium pedig szimpatikus, főleg ha banknak hívják. No de egy szál köpenyben? Csúnya nagy pénzhalommal a kezemben?

Olaj az motorolaj, vagy masszázs olaj? Utóbbira szavazok. Itatónál lesz ez a kép? Ló itatónál? Olajos testtel, valami nagy rondával a kezemben?

A naptáron néhány adatot feltüntetünk, ehhez először bemegyünk egy Triumph üzletbe, az eladó hölgyeket megkérjük értékeljék a fotózáson résztvevőket méret, forma, tapintás, keménység stb szerint, illetve a résztvevők önkénteseket is beválogathatnak amolyan te meg te ... hmmm meg te leszel az önkéntes módon
No de térjünk vissza arra a lovas-itatós-olajosra, hogy is lesz az?
Hááát igen, hugi állandóan azzal csesztet, hogy:
mi a különbség fiúk és férfiak között?

A férfiak játékszerei (kütyüi ;) ) sokkal drágábbak!
Ez hihetetlen...
"Kimondta" a Kutya a cici szót és azóta van fórum élet...
Tehát jegyezzétek meg a cici kulcsszó!

mi lesz itt tavasszal
n csak a "Perverz Kutya és asszonnyá tett KanyarBandi az itatónál" munkacímet viselő coming-out fotót tudom felmutatni, de az közízlés elleni bűntett

Na srácok!
FELSZÓLÍTÁS!

Kapjátok össze magatokat és személy szerint ezek után karácsonykor keresni fogom a naptárat a fa alatt... szóval húzzatok bele.
Gyúúúrjjjjatoookkk wwwwaaaaazzzeeee
Így szokta mondani a Gálvölgyi...

Hát Misi, úgy látszik a zizik és a cicis csajok egyszerre nem izgatják az itt lévőket...
&ras tuti megnézte volna, ha pont szétszedi a motor blokkot, vagy ilysmi,
Ilyen szimpla kép, már csak neked újdonság... haladni kell a korral
Már nem ez a trendi.

Pl: &ras az ominózus naptárban sem Svájci laboratóriumban, fehér köpenyben fog szerepelni, hanem kis csupasz olajos testtel, valami csúnya nagy ...-mal a kezében...
(nem félre érteni!)

Kutya meg a perselyes motorjával...
Misi, te a kütyüiddel, amiből simán boltot nyithatnál...

na 24-e nemsokára itt van, szóval, igyekezzetek!
én csak a "Perverz Kutya és asszonnyá tett KanyarBandi az itatónál" munkacímet viselő coming-out fotót tudom felmutatni, de az közízlés elleni bűntett
Én villantottam, de senki még bele sem ugatott , lásd:
#[26892]
a "ZZR-es", "dögös" és a "pasik" halmaznak igen szűkös a közös metszete (értsd: &rash)