Hát villantsál... én itt vagyok és tuti egy percen belül itt lenne a Maya is...
Hát igen ez az elvermelés lehetséges...
Mikor lesz már tavasz?
Addig is valami összeröffenés valamikor, valahol?
Karácsonyi vásáron a Váci utcánál finom forralt bor van és tapasztalatból mondom, nagyon finom a rumos forralt csoki
Szóval egy jó kis összeröffenést megér...
Bár tudom ez is Pesten van, de csak feljöttök vásárolgatni vagy ilyesmi, így karácsony táján...
Gondoljátok meg...
És még az is lehet, hogy Kutya akkor villant egyet...
Bár lehet, hogy titokban már készül a ZZR-es dögös pasik félmeztelenül naptár...
Sziasztok!
Elvittem a kormány csutkát a szakihoz, kinyomtattam neki képen is a kormány kiemelőt, hogy hogyan kellene kinéznie, ha van valami eredmény, majd felteszem a képet!
Nem tudom Misi, de én ilyenkor szoktam "felöltözni" kawás cuccokba, mert vannak jó áron tényleg minőségi pólók. Amit vettem tavaly is team pólót, az is hímzett, és marha kényelmes anyagból van. Szerintem egyszer érdemes megnézned őket testközelből, hogy milyen valójában.
Nekem ez a személyes véleményem.
Elővettem a gépet kicsit had járjon a karbiból le volt engedve a benzin beindult de nem ment szerintem mind 2 henger mert nem volt meleg az egyik dob de vette a fordulatot és nem tűnt fel h más a hangja. Leállítom majd újra beindítom és akkor bemelegedett a másik dob is. bemelegedett. Szerintetek van ok az aggodalomra? Gyertyacserét a télen elvégzem.
Mondjuk pl. ha a bemutatott személyi igazolványon és a KAWASAKI MOTOR forgalmin ugyanaz a név akkor minden kategóriából lehessen egy-egy cuccot venni NAGYON kedvező áron (nekem az azt jelentené hogy pl. HARMAD ÁRON! ne jöjjenek nekem 10-20% kedvezménnyel). Egy KAWASAKI pólóm van, azt is a BIGBANG -nál vettem 30%-os áron!
Nem vitatkozni, csak magánvéleményem akarom megírni:
ilyen pofátlan nagy árakon ilyen csúnya dolgokat ritkán látni!
A designon már komolyan változtathatnának, a szín kombinációk
förtelmesek. De hát ízlések és pofonok, ez vitatható, de viszont az árak nem. Sima kínai pólóra rányomnak egy Kawasaki feliratot és ezreket kérnek el! Nagyon enyhén fogalmazom újból: POFÁTLANSÁG!
És még egyszer, ez a személyes véleményem!
Sziasztok, üdvözlök mindenkit a megújult Hegylakók.Hu oldalon!
Az elmúlt fél évben sikeresen "kinőttük" az eredeti verzió forrásait, így elkerülhetetlen volt, hogy alapjaiban változzon a honlap.
Napi többszöri frissítés, tesztek, olvasói vélemények, jogi- és műszaki tanácsadás és közéleti hírek, melyek minket, Motorosokat közvetlenül érintenek - minden egy helyen!
Hát villantsál... én itt vagyok és tuti egy percen belül itt lenne a Maya is...
Hát igen ez az elvermelés lehetséges...
Mikor lesz már tavasz?
Addig is valami összeröffenés valamikor, valahol?
Karácsonyi vásáron a Váci utcánál finom forralt bor van és tapasztalatból mondom, nagyon finom a rumos forralt csoki
Szóval egy jó kis összeröffenést megér...
Bár tudom ez is Pesten van, de csak feljöttök vásárolgatni vagy ilyesmi, így karácsony táján...
Gondoljátok meg...
És még az is lehet, hogy Kutya akkor villant egyet...
Bár lehet, hogy titokban már készül a ZZR-es dögös pasik félmeztelenül naptár...