Tudom-tudom, furán hangzik, ellent mondás, de én ezt úgy oldom meg általában, hogy először csinálok valami rosszat, nagyon rosszat, aztán szót fogadok és ha kell kijavítom, ha kell még rosszabb leszek...
Misi mesélhetne, őt mindig felbosszantom...
Ez megérne egy külön cikket: mindenki harsogja, hogy gecire egyenrangú mindenki, ugyanakkor nem ülne fel egy LÁNY mögé a motorra, mert az milyen már... arról nem beszélve, hogy autóba simán beül mellé.
Najah, újra beigazolódni látszik: "Four Wheels Move a Body, Two Wheels Move a Soul..."
Én is mindig ezt mondom!
Tudtad, hogy vannak lovaim, tudtad, hogy lovagolok, nem kicsit sokat, tudtad, mert elmondtam, hogy itt nincsenek ünnep napok stb... akkor is menni kell, a motorról meg 2 kereke van gyors, néha sajnos elborul.
És általában pasik motoroznak ezért velük motorozom, vagy így, vagy úgy...
Ez az első időkben működik, de aztán... jaj, mert rám sosincs időd, mert mindig a büdös lovak (nem is büdösek, fürdetem őket)
Minek mész motorozni, semmi értelme, ennyi erővel elmehetnénk autókázni és akkor én is tudnék menni...
Bénák...
Milyen vicces lenne mögöttem egy srác...
Na jó, mondjuk már vittem, de csak mellékúton, nem égettem szegényt...
Dobj egy mélt róla (jöhet a privátra is: kutya kukac hegylakok pont hu), és kiszámolunk valami kedvezőt.
És ha jó kislány mersz lenni, akkor visszavonom az egészet
aha, ez sem hangzik rosszul.
Lemosogatom oké.
És nálad mi a helyzet?
Mennyiért hoznád nekem a cuccot...
Írhatod akár magánba is, de ide is, engem nem zavar.
gyertyák, telo olaj és mi volt még ja szűrő, olaj szűrőm van az a kis henger, levegőszűrő kell.
Szóval mennyibe kerülne nekem mindez... Tudod van nálad kedvezményem... a kedvezményes árból - 20%
És idén jó kislány leszek...
(hál istennek már nincs túl sok az idei évből... )
"Gondolom a csajok is ilyen rinyálósak, hogy szoktatjuk le őket?"
Számtalan technikát kipróbáltam a tizenöt év alatt: könyörgés, megvesztegetés, engedés sorrendben. Aztán - amikor mind csődöt mondott - Tyavi barátunk szavai jutottak eszembe, és ez azóta is bevált:
- Ha jó így, és elfogad így, akkor teljes szívemmel az övé vagyok. De onnantól, hogy át akar változtatni (ergo elrontani azt, amiért anno belém szeretett) na köszi, nein danke.
Jó? Jó.
Nem jó? Akkor van ezer lehetőséged még kicsim, semmi nem kötelező.
Bármennyire is ridegül (bunkón?) hangzik, ez az egyetlen út, ami járható...
Lovak, kutyák, delfinek ... gyönyörű állatok, csak hát engem pl. meglepett mennyire "megbízhatatlanok" a lovak. Mondtad is "menekülő állat", szval ha megijed akkor ....
Mi, "hétköznapi" emberek meg hát mit tudunk a pacikról?
Cowboy filmekből! Lehet ráugrani teraszról a kupiból szökve , lövöldözni, nyilazni .... Én is seriffnek készültem kiskoromban, de hát mire megnőttem megszűnt a szak
És most megosztom veletek is dicső múltam, és a titkot is elárulom, én voltam az utca leggyorsabbja
Jaj, jaj, megéritek azért Ti is ám a pénzeteket .
Az utcán nehogy az embernek fél másodpercnél tovább maradjon
a szeme egy nőneműn, már botrány, kéz elengedés, durci ... stb
Azt ne is mondjam hogy ha pld elmegyek mocizni és berakok még egy bukót: "az minek? melyik lotyót viszed most? azt a bukót ne merd többé a fejemre adni! ..."
Nah emberek, mi ez a homofób hangulat ! Minél több van olyan, annál több csaj marad nekünk! Tiszta matematika!
duß: téged lehetetlen nem szeretni
Na szval a szerviz, hát én a BigBang-be viszem a mocimat, lehet nem a legolcsóbbak (máshol még nem voltam, így nem is tudhatom), de ezzel azért nem szabad "játszani". Semmilyen vonatkozással a felsorolt szakemberekre, mivel nem ismerem Őket, csak mint azt hogy ezek a gépek már fegyverek. Ölni és megöletni magunkat tudjuk velük, így csak megbízható (szak)emberre lehet ezt bízni.
Okosan teszed hogy jó előre tervezel, adatokat-árakat "szedsz" össze és szépen egyenként megveszed a biztosan cserélendő-javítandó alkatrészeket. Okos kislány
Off topic:
Szilveszter! Ki merre? Marad-jön valaki Pesten(re)?
Nekem volt egy barátnőm. Féltékeny volt minden lányra aki a közelembe jött. Kb azt képzelte, az egyetemen orgia partik vannak. Egyszer beült velem, hadd lássa itt nem az megy. Előttem ült a szaktársam - tényleg jól néz ki - megkérdezi a barátnő hogy megdugtad már? Mondom nem. De meg akartad, nem!?
Aztán nagyjából egy hónap együtt lét után már nagyon idegesítette egyik barátom, aki lány. Mert hogy miért barátkozom vele. Előállt a leghülyébb dologgal: válassz, ő vagy én
Azt hiszem elég gonoszan néztem rá Gondolhatod hogy ezek után nem őt választottam
Igen érdekes, de nem vagy egyedül. Meglett felnőtt férfi emberek, és félnek a lovaktól. Sajnos sok ilyen van, de ezt inkább annak tudom be, hogy a ló már nem mindennapi házi állat, bele gondolok, sokan nem is láttak közelről élőben lovat...
Amin én nagyon meglepődtem, hogy felnőtt férfiak, (ráadásul motorosok) mennyire érzékenyek a magasságra. Tériszonyuk van...
Az elmúlt x évben annyi ilyen pasival találkoztam, el sem hiszem, ha nem velem történik. Nem gondoltam, hogy ennyi pasi küzd ezzel a problémával.
Na jó, de azért nem értem, mit gondolnak a pasik, ők a barátaim!
Minek a féltékenység, elmegyek 4-5 pasival motorozni... mit gondol mit fogok ott csinálni?
Menet közben 100-al megyünk és csúnyáskodunk vagy mi?
Baromság.
ennyi erővel, sehova se menjek...
Na meg bízzanak már bennem, pláne, ha nem adok az ellenkezőjére okot.
Én leginkább ettől szoktam kibukni.
Inkább a rinyálás a gond, óvatosan, jaj, ott lesz az asok pasi, mindegyik téged fog bámulni, mint ha én lennék Sindy Crawford.
Hívjál föl, lehetőleg 5 percenként... kész vagyok ettől.
Na, de hagyjuk ezt, gondolom, mindenki tudja sajnos, hogy miről beszélek. Ezen tuti, minimum egyszer mindenki átesett, de szerintem ez a standard.
Beszéljünk is másról.
nem ám "puncsiszogatás" a hidegben...