Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Skizóban csak bizonyos esetekben szenvedek, ezt nagyjából ismered , tehát az utóbbi. Hogy mi lesz, még nem tudom, de valami biztosan. Nyáron már azzal megyek. Skizózni!
Nem, ez teljesen csupaszon érkezett - még kormánycsutka, lábtartó sem volt -, csak a váz és a futómű, üzemanyagtank, no meg a motorblokk.
azóta már műszerfalas, van lábtartó és váltókar, gyári színű kormánycsutkák, szerdán pedig a farokidom is megérkezik a vashoz - szóval alakul.
Skizofréniában szenvedsz, vagy eladtad a géped?
Mi lesz helyette?
Megismerkedtem ma egy ZZR-es sráccal. Ide irányítottam...
Ja, és sok boldogságot a gépéhez!
Én ma jártattam meg egy kicsit jól esett bár 150-es tempónál fáztam rendesen meg kicsit csúszkált is. Jövőhéten visszatér a tél úgy hogy darabig nem lesz motorozás megint.

Szuperál rendesen a gép?
tegnap kivittem kicsit a gépet "sétáltatni" bár melegítettem kicsit
már alig várom hogy végre tavasz legyen a nap első sugarai ma azért már ígéretesnek tűntek
Ezt így vetted, vagy te csupaszítottad le átmenetileg?
Nagyon gonosz a lámpával!
Sziasztok! Szükségem lenne egy légszüröre. zzr400-as 92-es kiadás.Valaki tudna segiteni? És mennyibe kerül. Köszi!
megvolt az első próbakör a szörnnyel... (a lámpa miatt nem ér fikázni, muszáj voltam feltenni valamit, hogy ki tudjak gurulni a városba tankolni... )
Lazán kibirja. Egyébként kell lennie a betéten kopásjelző csíknak, ha az eltűnik csereérett. De én is vittem már vas közelébe a koptatást.
Belefutottam a vatera-n, gondoltam hátha valaki pályáz ik ilyenre.:
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Nagyon bontani amúgy sem kell, 4db csavar, valamint a rögzítő stift kihúzása. Ha van hozzá affinitásod, a dugattyúkat meg lehet pucolni, azok néha lerakódásosak.
köszi, akkor nem bontom szét
Az még használható bőven.
Manual 1mm-t ad meg minimumnak.
Régi motoromban nekem sikerült elkoptatnom a munkahengert is
Sziasztok!
Milyen vastagnak kell lenni az első fékbetéteken a kopó rétegnek?Nekem az egyik fele 4mm a másik 5mm ,ez mindkét oldalon igaz,cseréljem vagy még kibir egy szezont ami kb 3-5ezer km lessz.
köszi
köszönöm, nem sürgős. érdekelt volna, hogy mid van, de akkor majd nézek. ha nem találok, szólok
Természetesen, ez semmiféle kötelezettséggel nem jár...
Szia!
Gatyóm, sajnos icon nincs, sportcsizma van, de színes és jelenleg csak 41-es van, de ha isten is úgy akarja, februárban lesz...
küld el magánban , hogy mit szeretnél, mennyit áldozol rá, én meg megpróbálom megszerezni, hogy mindkettőnknek jó legyen. Nem ígérem, de megpróbálom...
Ha így érdekel, akkor hajrá. E-mail címem változatlan, de itt fent van a lapomon...

Pussz.
iicon gatyád, sportcsizmád van? fiú.
Héj srácok!

Csak szólok a benzintyúkjaitok érdekében...
Beruháztam és vettem egy pár női motoros ruhát, tehát van eladó "bőven" lényegében cordurák, de van bőr kabát is. szépek és női szabásúak, nem kell benne nyomorogni egyes helyeken...

Tehát, ha érdekel valakit, kérdezzen bátran!

Természetesen vannak még pasicuccok is...

Üdv KillBill.

Ja, és ma megint szépen sütött a napocska...
Szép a hangja! :-) REméljük tényleg örül majd neki valaki. :-)
Igen igen igen. Valaki örül neki majd, és ez fontos. És az oldaldobozra vétel után már nem kell költeni :)

Jut eszembe, eladó oldaldobozokat és tartót keresek az enyémre, mer ami vót, az kölcsönbe vót, és vissza kellett adnom.
hasonló célok vezéreltek plusz az sem mellékes, hogy motor lesz belőle, amivel valaki még nagyon sok kilométert fog megtenni, és nem egy ládányi alkatrész valamelyik bontó polcán,
...ha kijön az oldaldoboz az árából, máris gólt lőttél ;)