Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!

Ez jól hangzik!
Akkor lehet ezt választom!
Szerinted, hogy járok jobban, te ismered őket, ha megveszem a fennmaradó cuccokat és azt is oda viszem, vagy hagyjam rájuk ezek beszerzését is... Hogy járok anyagilag jobban?
Tudom, hogy kis dolgok, de annyi kadásom lesz most vele, hogy sok kicsi sokra megy...
műszaki vizsga, gondolom ezt ott megcsinálják, le kell halkítani a kipuffot, valami fojtást kell bele tenni, biztosítást is kell kötnöm rá, a jogsimnak lejárt az orvosija, azt is meg kell csináltatnom.
Szóval költség az van.

Ti pasik olyan bolondok vagytok!

Végül is ha bele gondolok, hányan rinyáltak a lovak miatt nekem, mert ők féltek tőlük...
Jaj, mert mindig a lovak az elsők... Borzalom, miért nem lehet elfogadni... vannak és kész, foglalkozni kell velük. aztán a motorozás, idegen pasikkal, napokat eltűnök. Ezt is nehezen viselik. Persze, ha bemutatom őket, hogy ne legyenek idegenek, akkor sem jó, akkor már nem idegen pasik, hanem név szerint féltékenyek.

Gondolom a csajok is ilyen rinyálósak, hogy szoktatjuk le őket?
"KillBill_Szóval a motorjuk az első!
Hát igen gondoltam én is erre..."

Egyik ismerősöm mondta néhány alkalommal, az éppen aktuális barátnőnek:
"- Kicsim, most lelépünk motorozni, de este ráérek..
- Őszintén, mi a fontosabb neked: én, vagy az a hülye motor?
- Hadd kérdezzek vissza: mi legyen a válasz, mit szeretnél? Hazugság, vagy veszekedés?"

(na jó, nem az egyik ismerősöm mondta, hanem én, és nem néhány alkalommal, csak egyszer )
Keresd meg Áront a Quicksteelnél, és - ha bajt akarsz magadnak - feltétlenül hivatkozz rám! A szállítást megoldjuk
Figyelj csajszi, ha akarod, mondok neked egy tuti címet. Látod milyen lehetetlen, kukacos alak vagyok, gondolhatod hogy dolgoznak, ha őket ajánlom.
Ez a matricázás elég bazári....
Igen...éppen ezt teszem... árajánlatokat gyűjtök és az egyik te lettél volna...
Vagy is a munkád, mínusz lakbér a garázsban töltött napokért...
Igen, van az utcában egy motorszerelő srác, majd beszélek vele is, csak tisztában akarok lenni, nem akarom, hogy átverjenek, csak azért, mert csajszi vagyok! Érted?
hogy buzievagy?
Nem baj az, csak ne cserélődjenek fel a szerepek
Motor az első: régen így volt, most már nem - még ha ez szentségtörésnek is hangzik
Nálam is hideg van a garázsban, bár a folyosó még ott van
Ha mindent szerelő csinál, akkor 20at tuti elkér, de lehet alul becsültem a dolgot.
Anno láncszett csere 8.000Ft volt -ami rohadt sok szerintem-, Gumi csere ki és beszereléssel 6.000Ft, Karbi szinkron 5-8.000között.
Igazából sok minden van rajta, apróságok, amit most egyben kell megcsinálni, kérnék árajánlatot több helyről is, vagy keresni a környéken egy magánembert, mert szervizben sok volna.
Vagy ott vannak Áronék Dunaújvárosban
Kívánós dolgot szokta egy ismerősöm mondogatni, rá jellemző. Aranyos lány, meg jó is
Fürdő ruha, olajos test: aztán mehetsz pihenni tüdőgyulladással ebben a hidegben
Gyertya+légszűrő+telóolaj+fékfolyadék megállna 15eFt-ból kb
Kellene egy részletes lista hogy miket kell csinálni a motorral, és akkor tudnak árajánlatot adni
mire?
Értem...
de konkrét válasz nincs...
azért vicc volt, de nem kell h mindeki szeressen persze, romantikus meg stb, a magam 18 éves énjére emlékeztet azóta nőttem kicsit, már nem hiszek a mesékben. de nem vagyok semmi jó El Rhondo -ja hajráf
Kössz duB, ezt majd megmondom neki... biztosan szeretni fog
Miért, te hova vittél volna?
Mi volt a gond?

Kíváncsi vagyok... még a végén, neked van igazad, én meg itt túráztatom magamat a hidegben
Szóval a motorjuk az első!
Hát igen gondoltam én is erre... Ezt tapasztalatból mondod?
De mindegyik pasival van valami kis defekt... egy kicsit alkalmazkodnom kell! húúú, ezt nem is én mondtam...
Na persze én sem vagyok tökéletes, bezzeg a motorom!

Szóval téged telepítselek a motoromhoz?
Hideg lenne kint a garázsban, de megfontolom...?
Igazából én anyagias létemre arra lettem volna kíváncsi, hogy a gyertyákon, a levegőszűrőn, és a teló olajon kívül mindenem megvan, de mennyi lenne a szerelés, mert ugye én csak nem állhatok neki, pláne felügyelet nélkül...
Fürdőruha, olajos test... kell a felügyelet...
Szóval , ha mondanak egy összeget, mit fogadjak el, és mitől dobjak hátast?
szerinted, mi a reális? tól, - ig...?

Én szoktam kívánós lenni, mindig másra, de szoktam...
Nekem ilyen nincs, két hétig nem kivágatok valamit. Vagy elfelejtem annyi idő alatt, vagy eszek mást. Egyszer a chipsre voltam nagyon rágerjedve aztán ettem annyit, hogy ne kívánjam
Ezekkel a motoros fickókkal csak óvatosan néha a motorjuk az első!
Motor:
Árban nem rossz ez, jelenleg nincs olcsóbb a piacon. amit gyorsan átfutottam. A múltkori ebayen 130 körül ment el, az jobb vétel volt.
20000Km nekem nem tűnik reálisnak
Váz festése nekem nem tűnik gyárinak
Idom festése nem gyári
Bal oldalra dőltek vele, de álló helyzetben, vagy kis sebességnél - generátor dekli lenyúzva, kuplungkar vége szintén
Középtámasz, dupla kipufogó megvan
Vaterás villám ár 300.000, szerintem ez alá is megy az eladó
Meg kell nézni, meghallgatni, lehet ez jó vétel simán
szerintem buzi!
Szerintem jóval közelebb is akad aki vállalja, ezek nem olyan nagy dolgok.
Kivéve, ha nincs szerszáma hozzá az embernek
A lánckerékhez nem árt légkulcs!
A lánc szereléséhez nittelő szerszám kell!
3 év állás után az első teleszkópokban telóolajat kell cserélni!
Cserélném a fékfolyadékot is, mert ki tudja előtte mikor volt csere.
Olaj, szűrőcsere egyértelmű
Gyertya csere egybeköthető a légszűrőcserével - ha lesz - valamint a szinkronizálással - ha lesz.
Akkumulátort beüzemelni nem nehéz, ki-be szerelni sem.
Fékbetét csere elől 4 pici csavar, hátul le kell venni a nyerget, ez nem nehéz, de a dugattyúkat nem árt megnézni, tisztítani.
Tank remélem teli van, nem üresen lett elrakva, ez vonatkozi ka karburátorokra is
Kuplung és gázbowdeneket illene átkenni

Hűha, volna némi dolog a beüzemeléssel Láncszett cserén kívül igazából megy minden, csak azért leszállítani a motort, több lenne szerintem az üzemanyag költség Szerintem egyszerűbb keresni a környéken lelkiismeretes szerelőt, vagy engem odatelepíteni
Hát kedves volt, és mosolygós...
Ráadásul motoros, mint kiderült...
Finom táj tésztát ettünk, ez az én kívánságom volt, erre vágytam már, vagy 2 hete...
Kívánós voltam...
Aztán séta a körúton, egy szép kis karácsonyi vásárba...
Ahol finom rumos forrócsokit kortyolgattunk...

Szóval önmagában nem volt rossz, sőt

Majd meglátjuk... Eddig át ment a rostán
Kedves volt!
Te &rash, nincs kedved egy kis pénzt keresni?
Most nézek körül, és motor szerelőt keresek, a motorom átnézéséhez, szétszedéséhez, megtisztításához, stb...
3 éve áll.
Kéne cserélni a lánckerékszettet, olajat, gyertyákat, fékpofákat meg még ki tudja mit... vettem még hozzá szűrőt, olajat, aksit stb...
Szóval nagyjából minden megvan, csak kitisztítani, összerakni kéne...
Szállítást megoldom, idő rá, mint a tenger... Új gumikat is kap, ha megveszem végre... bár arra még van idő...
Szóval érdekelne. De csak, ha biztos vagy magadban, mert ha utána felcsavarodom egy fára, mert nem húztál meg egy csavart, akkor neked véged! Ez fenyegetés...

NA?
Szépen vagyunk Eddig sem kőkóláztam
Meséljen csak a vacsoráról, mit vetett be ott az illető?
Ha már veszek, újat veszek!
tehát 2010-nél nem adom lejebb, vagy, ha még is max 1 évvel... ha már kiadok érte egy "valag" pénzt, akkor az tartson, ameddig csak lehet... skót vagyok...

De azért köszönöm!
Nagyon rendes Tőled.

A lovat lehet dönteni, meglepődnél mennyire...

Figyelj csak, neked mi a véleményed a vaterás ZZR-ről, amit belinkeltem?
Tényleg érdekelne, bár tudom, így látatlanban nehéz...
Esetleg gondoltam, valaki ismeri innen a fórumról...

http://www.vatera.hu/item/view...