Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ezentúl, nem úgy csábítasz, hogy kő kóla....
Hanem, hogy kő gumi....
Hazakísérsz, meg hát...
Kis perverz
Most hogy mondod, gumival még nem csábítottam el senkit
Kicsit direkt volna: gyere át, van gumim, jó lesz
Egész hamar hazaértél, másnapra vártunk
Eladási célból van a gumik egy része, de nem 2010-es gyártmányok, hanem 2000es hátsó és 2005ös első ami neked megfelelő lehetne, és még nem futott. Igaz a hátsó az 170 széles Meg aztán új gumikkal nincs gond, nem ám kiesik alólad a motor így a lovas sérülés után
Tényleg, kanyarban be lehet dönteni a lovat?
Mivel dicsekszem? Hogy a kolbász mellé a gumi is megy a füstölőbe?
:) Na haza is értem...
A vacsora nem volt rossz...

&rash ne csábíts, pláne ne gumikkal...
Sok mindennel próbáltak már elcsábítani, de gumival még nem...
Na jó, lehet még is...
Fő a biztonság... Új gumit szeretnék.
El is adod, vagy csak mézes madzag volt?

Dicsekszel
Kicsit off, de azért annyira nem. Érdekesnek tűnik mindazonáltal...
http://totalbike.hu/hirek/2010/12/16/baj_van_az_uj_n
injaval/
Helyre tesz? Lelkileg vagy testileg vagy sérült? Beszéljünk meg egy időpontot, és fáradj be kérlek a rendelőmbe
Nekem szerencsére itt állnak halmokban a gumik a motorra kettő 0km-es első, három használt, egy szőrös hátsó, és egy alig futott. No meg ami a motoron van, és már csak lefüstölésre vár
Az ismétlés a tudás anyja... bocsi... úgy látszik az agyam is sérült...

Na. &rash, majd mindjárt helyre tesz...

Vezeklem ígérem...

Na pussz nektek, mos megyek egy félig randi vacsira...
Remélem finoman főznek...
:)
Nem hangzik rosszul, köszi, lehet élek is majd vele, ha csak addig nem tudok valami kis hiper szuper akciósra lecsapni...
Szóval ezzel a lehetősséggel, lehet hogy élnék... Köszi, hogy szóltál.
Ha gumizni akarsz, várj még egy kicsit: sztem tavasszal rendelek magamnak is, a 160/60-120/60 többféle megoldásban is meg tud állni 50 alatt (Contimotionból kb. 48, sport/road attackból 51-52 körül)

Még valami.
Ezt Mayának tartogattam, de úgy néz ki nem rabol rá, pedig reménykedtem, hogy tavasztól nem leszek egyedüli lány motoros "köztetek"...

http://www.vatera.hu/kawasaki_...

Nagyon
szerettem volna Mayának, de kétségei vannak a kora miatt...
szerintem ez akkor is olcsó, és mivel csak itt ezen a fórumon vannak köztünk olyanok, akik úgy vettek meg motort, hogy az évekig állt egy garázsban, így még hihető is...
Az enyém 3 éve ott áll... (de tavasszal kigurul! )

Szóval írjátok le a véleményeteket erről, ha kérhetném.
Bátorítsuk egy kicsit a Mayát.
Ez nem pénz érte szerintem...
És tuti tudnánk neki segíteni az el hozatalban is, Kutya pedig tuti segítene a szükséges "alkatrészek" beszerzésében stb....

Kicsit segítsünk neki, hátha tavasszal újra köztünk lenne... (lehetne)

Előre is köszi mindenkinek KillBill
:)
Azt meghiszem ám... :)
Űber brutál az öreg...
Én most a gumi vásárlással küzdök...
Nem egyszerű. Szeretnék 50 000,- Ft alatt venni 2 db új gumit.
Most találtam az ebay-en, csak nagyon sok a postaköltség. 30 euro.
És még a licit sem zárult sajnos...

És még a bukó ügy sem zárult le, de ez tuti már csak jövőre...

Ma voltam dokinál. Megszabadítottak a gipszemtől. Jó feketék az ujjaim...
Nem túl sexi...
És még holnap dolgozom... :((
de már csak holnap... következőnek csak január 4-én... hmmm, ezt így ki lehet bírni. Süthetek egy csomó finom sütit...
Én meg használnék.
köszi,ezek tényleg szépen néznek ki.Valamit tudhatnak a srácok ott.
Keritek neked néhány korábbi hozzászólást, mert visszaolvasni itt tényleg rengeteg idő volna. A véleményetek, vélemény keresőszavakkal a topikban sok mindenre ráakadhatsz
Kawából a 600-ast venném mindenképp, Gsx-et meg nem próbáltam, kérdés hogy mire kell.
Javasolnám még a hozzászólásokat, itt felhasználók irják le a véleményüket. katt a linkre

Peeter
[48] 2008. július 15. 19:34
Hali! Akkor már én is csatlakozok a vélemény írok közé!
Nekem MZ után van most a 400-as Zizi, és én teljesen meg vagyok vele elégedve. Olyan típus "hibák", amik valójában nem is azok, az a váltó, hogy hangos, de az egyáltalán nem zavaró. Az hogy 200 kiló és nehezen motorozható, szerintem baromság, mint azt Rolii írta. Ha ezzel megtanulsz motorozni és döntögetni, akkor utána egy nagyobb és könnyebb motort gyerekjáték lesz vezetned. Két személlyel is dinamikusan lehet vezetni, nem kell parázni egy előzésnél még 110-es tempónál se. Kérdezzd Zizzer-t, aki két személlyel is úgy dönti, hogy leér a középkitámasztója! Szerintem ennek a motornak karaktere van a nagy testével, ami kifejezetten jól áll neki, és semmi hátrányod nem lesz belőle. A menetdinamikája szerintem nagyon jó, lehet vele sportosan és nyugodt, túrás tempóba közlekedni. Tény, hogy magasabb fordulaton van igazi erelye, de az melyik motornál nincs így hasonló kategóriában. Fogyasztásilag szerintem tök jó, még sportdobbal is, ami az enyimén van. Túrán 5-5,2, városba 5,5-5,7 között eszik az enyém. Én nagyon szeretem, jól néz ki, jól megy, több nem is kell...
A Hungaroringen igaz nem egy izomgép, de nem is oda találták ki, de élvezetes ott is vezetni!

&rash
[22966] június 4. 20:36
Szia!
Mindenki azt fogja javasolni amije van neki
A Kawa nem rossz választás, 400as kategóriában még az RF és Bandit a két zöld mellett amit tudnék ajánlani, mert ezekből sok van, ergo bontott alkatrész is lesz hozzá. 250es ZZR-el motoroztunk már együtt, meglepően tud menni a kis gép is, lévén hogy 50 kilóval könyebb a 400/600nál. Neked kell tudnod mekkora kell, legyen inkább 400 a 250 helyett, de akkor meg már inkább 600 - mondjuk azt még nem láttam 25kw-al, de semmi sem lehetetlen. Amit érvként tudnék mondani a 400-600 mellett, az a kiforrott, egyszerű konstrukció. Nincs benne változó szelepvezérlés, hidrotőke stb Minél egyszerűbb egy szerkezet, annál jobb. Tény hogy a technika fejlődésével lehet bizonyos előnyöket elérni, fogyasztásban, teljesitményben, de el is tud romolni. Meg minél kihegyezettebb valami, az is magával vonja a hiba lehetőséget.
Menetteljesitményben nem nagyon van szégyenkezni valója, nyilván a nagyobb vasak jobban gyorsulnak, de ha nem versenyzünk, nem maradok le, utassal is tudom tartani a 150es tempót kényelmesen, igaz itt már 10-11.000 körül forog. Végsebessége a 400asnak 180, mert letilt, a hatos 2 felett megy.
Vannak azért hibái is: a fesszabályzó néha megadja magát, hűtést kell rá eszközölni, vagy elvinni a helyéről valami menetszelesebb helyre. Más gyakori hibája hirtelen nem ugrik be. Alkatrész van hozzá, nyilván nem új, de azt úgysem tudnád megfizetni, hanem bontott. Hengerfejtömités bontott nyilván nem kerülhet bele, az van gyári 6-8 körül. Ami a hátránya, az az előnye is lehet, elég nehéz, 200 kiló - ami annyit takar hogy van benn anyag, nem ropiból készült. Én elég kicsi vagyok, 60 kiló, de simán elboldogulok vele ha tologatni kell akár.
Ha ismerkedni szeretnél vele darabjaiban: www.zxrash.blog.hu
Olvas, és tanul! Így hatékonyabban tudunk neki segíteni a fennmaradó kérdésekben Az információk ott vannak az interneten, csak fel kell lelni
örökre elüldözted...
Első körben csak használnák a hibajavítót, ha már van.
Másod sorban olvasgatnám Ezt az oldalt, és a linkeket.
Az írás a jellem tükre, mondják a grafológusok
Továbbá első körben keress googlen rá az adott motorokra, olvass el amit csak tudsz, így kapsz egy átfogó képet róla, utána pedig könnyebben teszel fel kérdést
Szia!
Szerinted ebben a fórumban melyiket fogjuk javasolni?

Egyébként összességében jobb a ZZR, különösen motorerőben és futóműben nagy az előnye a Suzival szemben, ezért is drágább valamennyivel.
(jól mutatja a fölényt, hogy a 600-as ZZR a hatkilós, hanem a 750-es Suzukival van párban erő terén, de futóműben itt is jobban teljesít a Kawa.)
hali ujj vagyok segitséget kérnék motor válsztásban mejiket javasoljátok és miért amiket nézegetek zzr500 zzr600 suzuki gsx f 90-től felfelé és 500 000 alatt
A magasabb SAE értékű a ZZR-é, az alacsonyabb a Viragoé
Hali Kutya. megkaptam a pakkot köszi Egy kérdés melyik teló olajat tegyem a zzr be?
Szia!

Holnap, ha bent leszek az irodában megírok neked, egy nevet és tel számot, címet... nagyon jók!
de lehet, hogy most is tudom, pill.
Na rákerestem, itt is van....
Én már beszéltem vele, mert a nacim nagy trottyos, és szeretném kicsit nőcisebbé tenni...

Nézd meg, nagyon szépen dolgozik, látatlanba nehéz neki árat mondani, nekem a naci átszabására, és a kabát ra mellbevarrást szerettem volna, mondott komplettem 30 000,-
Szerintem nem drága, mert sok munka...
Eladni nem tudom jó áron, az nekem nagyon drága volt, csak buknék rajta, viszont tök jó minőségű, vastag bőr, nem egy játék ruha... ezért gondoltam én erre a megoldásra. De simán akár csak tisztít is... a képek majd magukért beszélnek.

Remélem segíthettem. Én utána néztem, Ő legjobb.

http://www.colopmuvek.hu/jav.h...

Üdv Kill.
nem sikerült az elöbb a kép
ahogy nézem a képet csak festeni kellene