Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam már, hogy imádlak

Nincs gond egyébként, nem fáj.
Még csak gyógyszert sem kaptam, csak antibiotikumot a fülem miatt.

Ne parázz, nem leestem a lóról, hanem lovat nyírtam...
Az első patájával csapott le, de nem volt szándékos, szegény, még meg is lepődött, megijedt, ő nem akart engem bántani...
Szóval majd egyszer gyere nyugodtan lovagolni... ne izgulj, nem erre ültetlek...

Kössz a gyógyítót!

Várom a naptárt.
nabazmeg, ha ezt tudom,tangáig vedlek
jobbulást, a lónak különösen
Küldök virtuálisan gyógypuszit gyorssegély a törésnek, zúzódásnak, hatását a lélekre hatva teljesíti be!
Néni, tényleg szüksége van egy naptárra, mivel ma tizedike van, két hét múlva lesz csak karácsony, és addigra kérte
Túl jól nem hangzik a dolog, mielőbbi gyógyulást
A szuri a fenekébe, az volt a legrosszabb? Biztos rossz volt a doktor bácsi
Amennyiben ezek után még fel merek ülni lóra, tuti felveszem a protektor inget, térd-könyökvédőt, bukósisakot, karbonos kesztyűt, valamint a szuszpenzort
Sziasztok Srácok!

Hát a mai napom lett olyan vidám és örömteli, mint a tegnapi....
Mivel ma sem kaptam meg tőletek, a várva, várt naptárt, ezért teljes elkeseredésemben, a lovam alá vetettem magam...
Aminek az eredménye, a bal kezem gipszben, agyrázkódás, egy nagy pukli a a bal fülem mellett az arcomon és egy dobhártya szakadás... Most a bal fülemre süket vagyok...
A legrosszabb a tetanusz volt a fenekemben....

Szóval küldjétek azt a naptárt, vagy ki tudja mi jön még...!

Szép estét mindenkinek.
elsö lámpám van komplett 15ezerért
hali, kellene 1 kis segítség ha tud valaki! 91'-es zizi 400-ra kellene nekem bal index búra, és első lámpa burkolat, nemtom hogy így külön lehet-e szerezni valahogy? sokat bóklásztam netem, de mindenhol ahol találtam csak egyben van
válaszokat előre is köszönöm
egy nagyon kicsit. én sem szeretek borotválkozni
Moost hogy mondod egy nagyon kicsit tényleg hasonlítasz rá
nem érted a poént. mikor nem volt szakállam és szemüvegem én is úgy ugráltam mint JS
ez vhol ki lett trágyalva, h kamu
Kösz, nem tudtam, most elolvasom magyarul is!
Nem tecccik? Itt a néninek úgy néz ki tetszik. Bár tudom, te a korai Brad Pittre vagy ráállva
azé mondtam
...Szállítóból a pasi...
Múltkor épp kérdeztem: kb egy kiló + regadó a honosítás + az ügyintézési díj.
Szervíz nélkül ha jó számolok 34000 a regadó meg kb egy kiló a műszak inévraírás stb... ugye? akkor ez leagaláb 150000 pénz és ha lehet alkudni akkor is 500 körül áll meg szervaz nélkül hát igen ennyiért tényleg kapok fiatalabb hazait macera nélkül
jééé, a 95-ös fényezés pontosan ilyen volt az első ZZR-em, bár eddig azt hittem, hogy ez a szín csak a 400-asokon volt anno

mondjuk nem annyira olcsó: mire átíratod, szerviz stb. lesz közel 600-ba, és annyiért már lassan hazai, 2000 körüli/utáni vasakat is kaphatsz. ha olaszból jött, akkor ennyiért inkább felejtős.
Az foglalt akin fekszenek - ahogy a mondás tartja... plusz a jelenlegi pasija mellett pfff...
Az sokat elárul, amikor valakinek a nyakig hitelben úszó Suzukija friss olajat és hasonlókat nem kap, de dobókocka, nagy zene és "munkaidőm kötetlen, megyek mint a töketlen" matrica az befigyel, mer' az kell
Kutya bácsi minismotorról tudsz valami infót?
mit szólsz ehhez ha kérhetek tanácsot:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zzr_600-
4357880
Persze hogy mindkettő varázslatos, de ugye a másik foglalt, neki a nevét se merem a számra venni
Nos igen, persze hogy ilyenek vagyunk, tetszik ez nekünk, de ha az asszony mutogatná magát a címlapokon ruhanélkül, vagy félig ruha nélkül az már ugye nem lenne olyan jó.
Egy barátommal a fullos plázacicákra meg a kipakolós ribikre azt szoktuk mondani " jó, jó, de otthonra nem kéne"
óóó, "A szállító"? Vágási Feri?! Ojj, áz nágyon szíííp gyárek!
Melyikőtök barátnője? Khm... a vörös pont az enyém, a fekete pedig az ő - az akkor épp pasi nélküli - barátnője, hát így alakult, hogy lencsevégre kerültek...khhmm... általam