Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A ZX6-R ből csak az öregre (95-98) lenne pénz - az meg csont ugyanez a motor, egy-egy rugóstag cserével. Az állapotáról nem is beszélve...
Ez meg penge, és egy négyütemű robesz árába került - egyszerűen nem tudtam otthagyni
Nannneee, pályamotort hogyan, hej, ez még új korában sem volt alkalmas, legfeljebb arra, hogy körbeérj :) Hámérnem ZXR400 vagy ZX-6R? Inkább eladni kéne szerintem - ha már mindenbe beleugatok.
ugyanolyan hatkilós, mint Andié, de valami cefet jó állapotban - sajnos csúszottan, de műszakilag százas. jövő hétre össze is épül, ha megéri eladni, akkor menni fog, de erős alternatíva, hogy pályamotor lesz, gonosz külsővel
Teeee! Szíjjelváglak!
Milyen új szerzemény?
Allveer!
Hagyd a picsbe a futőművet, gyorsulásin nem kell kanyarodni sehova
A turbo kit anyagi okokból még mindig várat magára, ~1 MFt. Ha a csillagok jól állnak, avagy van igazság a Földön, akkor idén megoldódnak az anyagi típusú nehézségeim. Most télen teljes futóműfelújítás van, hogy egyáltalán be lehessen kanyarodni valahova :)
Köszi, megpróbálom megkeresni esetleg. Jut eszembe, gyorsulási verseny. Neked mi újság a turbo projekteddel?
Ez sem lehet semmi:

http://youtu.be/8V5o9vFomIw
Tudom tudom tudoooom, hogy te nem teljesítménynövelésileg cserélted le :) Szerintem kell legyen a környékeden olyan, aki vágja ezt a témát. A Belme József nevű, asszem debreceni autókereskedő (talán Volvo) pl. egy ideig elég komolyan tolta a gyorsulási versenyeket, igaz, Hayabusával. Ő elképzelhető, hogy tud mondani egy műhelyt, ahol nem hátulgombolósok próbálkoznak, esetleg próbáld őt megtalálni. 10-12 éve még rendszeresen indultak 1100-esek gyorsulásin - szerintem nem merült még feledésbe az ehhez szükséges tudás a jobb műhelyekben!
az új szerzemény így indult fél év állás után az új akksival:

http://www.youtube.com/watch?v...

(sajnos a telefon sikeresen betorzított a garázs visszhang miatt )
Húzórugónak hívják a tárgyat amit kerestek, némi utánajárással csavar, csapágy vagy szerelvényboltban megoldható a dolog, de többe fog kerülni felkutatni (elsétálni) a lelőhelyet, mint megvenni magát a rugót
Szia!
Sajnos nem találtam hozzá rugót a sztenderhez. Szerintem egy kis leleményességgel, és segítséggel lehet hozzá rugót szerezni. Itt akár &rash is képben van az ilyen dolgokban. De jó hír, ahol láttam, mindenhol drágábban volt kitámasztó.
Karbit kell(het) átfúvókázni.
na ezaz, nem szinkron, hanem benzin levegő
Userként nem a teljesítmény növelése volt a szempont elhiheted, épp elég ... egy darabig (most olvastam zzr 1100 hirdetést: nagyobbra cserélném... :)) Rettenet ronda volt a két dobom, alaposan elfektette valaki minkét lapjára. Kerestem egy darabig gyári karcmentest (Matskával majdnem meglett a business, de rájött, kellhet az még neki). Most is azon vagyok, hogy a (nem kis pénzért, és szerintem igényes munkával elkészített) csöveimet szívesen elcserélném egy jó állapotú, karcmentes gyárira.
Nyitva gyönyörű a hangja. 2-3000 között olyan baritonja van, hogy ihaj. Hallgatgatnám ám már szívesen. Hajrá tavasz!
Elképzelhetőnek, sőt valószínűnek tartom, hogy a gyáritól eltérő kipufogó esetén a gyáritól eltérő szelephézagot kell beállítani. Első sorban a kipufogószelepekre gondolok, de még az is lehet, hogy a szívó hézagot is máshova kell állítani.

Ezért mosolygok erősen, amikor a juzerek azt hiszik, pusztán egy dolog megváltoztatásával jobb lehet a teljesítmény

Karbiszinkron ettől független, és ajánlatos, viszont a benzin-levegő keverék és a gyújtás megint összefügg a kipufogó ánlágéval.
Hali!

Eladó ZZR fékbetétek, vadonat újjak, bontatlan dobozban.
Előre: Ferodo FDB574ST 2pár
Hátra: Ferodo FDB481P 1pár
Együtt a három pár 12000Ft

Tel.:70/312-6511

Üdv:
Szorf
ugy 60 hosszú nap
ez tény....
Én ennyire nem kiabálnám el ezt a tavasz dolgot!
Kis melegedés januárba, még nem tavasz! De már nincs sok hátRRa a télből!
Tóth.gyula úr nagyon köszi a jó kis linket sok értékes kis alaktrész van a zizi hez.
Szokott lenni zizs találkozó? Valaki tud ilyenről?
Üdv!

Bocs hogy ilyen sokáig mértem de akkora a rumli a garázsba hogy csak most találtam ki
Nagyon ugy néz ki hogy jó a méret
Postai uton meg tudnánk oldani a szállítást?
Üdv!
Hmmmm, ma végre kisütött a nap...
Talán az idei első igazi napsütés volt, még ha csak egy pár percig is tartott...

Nincs mese, jön a tavasz!
VÉGRE!

Már, hallom a fülemben a motorok bőgését...
na akkor nem szinkron, de valamit a karbival kell pöcsölni