Az sem tökéletes, szerintem leér a dekni igy is, valamint rohadtul kiemeli az elejét, és kicsi csúszó felületet ad. Feldőlésnél okés lehet ettől függetlenül.
Sárga indexek és fék lámpa? A sárga féklámpa ha jól tudom sehol sem szabványos, amerikában viszont piros az index...
Sziasztok.A kormánymagasító,és a kormány megvan még.Kaviarova kollégával már eggyeztettünk méreteket,de sajna csak 1100-re passzol faragás nélkül.Csavarhelyekkel van probléma.Képeket később teszek fel róla.Bár valamikor már tettem fel ide a fórumra.Tehát ez kimondottan 1100-re való.Üdv.
Szia, kösz, ne aggódj, szezon kezdete még messze van, de ha pl. meg van neked a rajz (autocad, méretek, akármi) az is jó nekem. Beizzítom a "német kapcsolatom" . Ej ha az a nagybátyám közelebb volna ...
Ez a kormánykiemelő kb. 25 mm-t emel?
Én legkésőbb hétvégén lekapom a kormány csutkákat az 1200-esről és elviszem a szakinakmintának, hogy csináljon nekem kormánykiemelőt, de én 30 mm-t gondoltam emelni.
Uh, basszus ez 1100D-re való .
Nekem ugye 600-asom van (ugyan az kell a 400-nak is).
Mi legyen srácok? Van valakinek "kipróbáltja"?
Engem CSAK is akkor érdekel ha nem kell bovden és fékcsőbütykölés!
Könnyen le-fel szerelhető legyen, mert csak nagy túráknál használnám, ha beválik.
kaviarova a kormány magasítót egyik ismerősöm árulja árulta. Sajnos jelenleg nem tudom, hogy meg van e még neki ezért inkább adok egy elérhetőséget T: telenor/3833803 és Attilát keresd.
Remélem tudtam segíteni
Ez a kormány magasító, aminél nem kell hosszabbítani a bovdeneket és fék csöveket érdekelne KÖLCSÖNBE! Van egy nagyon jó esztergályos nagybátyám, lemásoltatnám. Kölcsönadná valaki?
Tudom, "nehéz" kérés, de hátha ...
Hali! érdeklődnék a magasitott kormány megvan-e még,engem érdekelne ha passzolna 95évj.600-asra.Még egy kérdés milyen magasitoval van szerelve tudnál róla képet kűldeni?
kőszike Józef
Sárga indexek és fék lámpa? A sárga féklámpa ha jól tudom sehol sem szabványos, amerikában viszont piros az index...