szia neharagudj kipufogó ügyben nem válaszoltam de mással voltam elfoglalva. a végdob ára 25ezer összekötöcsövel együtt ha kell fel rakom neked. Szerelést is vállalok ha kell
Köszi. Csizmát meghozta a Jézuska, sisak érdekes lehetne, ha lenne pénzem, a ZX-10-zel meg nem tudok mit csinálni, pályára nem megyek, vitrinbe meg ZX-7-es való :)
Voltam a Kawa boltban. Csizma van egy rakat. 65e helyett 40-ért. (Dainese) Sisak maradék, 100e-es Daineséből van 50-60 körül pár. Meg néhány olcsóbb. A ZX10 már 2,8M-nál tart, ha valakit érdekel.
Meg hát a kp beszél...
Bocs, hogy bele, de a szinkronnak nincs a kipuhoz köze, az kell az előírt km-nél mindenképp kiputól független, a karbit kell hozzáállítani, fúvóka, stb.....
Bittedánke. Akkor megy doktorbácsihoz... Pedig azt hittem, hogy a garázsban megúszom az olajcserét, levegőszűrő tisztítást, láncmosást, akksicserét ...
Jut eszembe.
Kutya Úrtól: 1100 (D5) 4 olaj (comp4 10-40), o.szűrő, Yuasa YTX14-BS akku mennyi lenne?
Kérdés: "kisipari" kipufogóval, ha benne van a betét, sokkal gyengébb a gép (óra szerint kb max 240). Ha kiveszem, már jobb a helyzet, de úgy sem az igazi. Itt menet közben nem érzem az erőhiányt, de a végsebesség megmutatja (260). Állítólag össze lehet hangolni az új kipukat a motorral? A kipufogós szerint nem kell.
eredetileg xenon és szúrófény lett volna a kawára,de mindegyikről lebeszéltél ezért valami jóféle lámpa és egy szúrófényhez hasonló lámpa kerülne fel rá.
Hali
Tényleg hülyeséget írtam bocsi. Csak jövhéten megy a motor szerelőhöz és a kipufogó perpillanat darabokba áll. Összerakni nem tervezem, csak ha lesz új. Ezért kérdeztem a karburátorszinkront, hogy lényeges-e a kipu, de akk azt a kis időt remélem kibírják a szomszédok.
Szelep beállítás alatt gondolom a szelephézagot érted. Az lehet kipufogó nélkül csinálni, ugyanis csak hideg álló motornál lehet Ha megcsinálod járónál, megtapsollak Szinkronizálni is lehet, de minek. Jobb volna kipufogóval, ugyanis nem süketülsz meg.
Sziasztok
Kellene egy kis segítség.
92-es 400-as zizi-re nem tud valaki kipufogót?
Lehet gyári is vagy akár sport a lényeg, hogy 1 pár kellene, mert nem akarom átalakítani 4:1-re. Ami most van rajta gyári az gyakorlatilag szétrohadt. Gondoltam még arra is, hogy veszek rozsdamentes csövet és csak a palástot cserélem ki. Csak az a baj, hogy az előző tulaj nagyon szétbarmolta a belsejét.
Várom a válaszokat és előre is köszönöm a segítséget
Még annyit, hogy karburátor szinkront és szelepbeállítást lehet kipufogó nélkül csinálni?
Szia!
szerintem karbiszinkron hiányzik neki ,mert amikor én elcsavargattam a szinkront akkor csinált olyat hogy magátol felpörgött ,meg olyat is hogy gázadás után nem engedte vissza a fordulatot csak kb fél perc után
küldtem egy mailt a motorszallitas citromailre, jó nagy bevásárlólistával!