Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
sajnos csak reggel tudom feladni, szerdán ott lesz!
Szia! Sikerült postázni az olajat? Csak,mert akkor várom a postát holnap. Köszi
Sziasztok zizzentek
HA tudtok valakit akinek kell a zizim akkor szóljatok légyszi:-(
Nagyon szupi , imádom csak már kicsi :-( fáj a szívem
lefűzve, keményborítóval. sir yes sir! lesz valami
nem sürgetlek, de én azt gondoltam, hogy ma reggelre már nálam lesz... kijavítva

nem sürgős, mert ez a hét még gazdag, viszont jövő hét elején nagyon hálás tudnék lenni érte.
attól úgy fog pörögni mint a reklámban
a próbaterményt, amirő egyeztetünk kb mikorra kellene adnom?
hello

most ebbe a táblázatba a hobby kategóriát kell nézni? mi az hogy veterán használati járművek? biztos belefér így egy sportmotor?
tegyé' rá egy nisszánkáskáj feliratot persze japán írásjelekkel
még csak fejben, gép csak jövőre lesz. aztán valamit kalapálunk rajta, hogy városbarát legyen
aztamindenit! fájterprojekt? ha nem publikus, akkor jöhet a Vas Népe címlapon is...
ejjól hangzik. köszi. a koncepció halovány körvonala sejlik még csak, de hát jó előre kell tervezni. plusz fejidom, bukócső...
halló. a kormány hatezer, a kiemelő tízezer. a bovdenek darabja 2500, vagyis tíz. hát kb ennyi, egyébként kiemelője válogattttya, lehet, h a bovdeneket elég máshol elvezetni, és nem kell toldani őket, főleg akkor, ha nem ilyen batár széles kormányt választasz.

(én is megvágom télen 2,5 - 2,5 centivel oldalanként)
kutya úr, magának mennyibe fájt anno a túrakormány átalakítás? adapter kormány bóvdenek átépítés kb.
szia nekem sikerűlt lefűstőltetni
kőszi már irtam neki elvétettem elősszőr
Szerintem arra gondolt hogy az email cimére küldj üztenetet, amit kicsit kódolva irt a spamek ellen, de nem akarok beleszólni
szia hundoraska@citromail. hu tel.06703138195
Szia, légyszi dobj valamilyen elérhetőséget erre a címre:
hegedus.gabor - kukac - fastride.hu
A többit személyesen!
Köszönettel:
freon
Ma megtörtént előreláthatólag az év utolsó motorozása.
Gumik csereállapot közelében, már csak le kell füstölni.
Azért ma végre sikerült összehozni hogy megkarcoljam a lábtartók koptató csavarjait (méghozzá úgy hogy nem esek el)
Találtunk egy megfelelő placcot ilyen játékhoz egy hatalmas üres parkoló képében, ahol nagyrészt térköves burkolat van, néhol normális aszfalt.
Hazaérkezvén itthon azért a lépcsőről sikerült leesnek, hogy ne bízzam el magam
elküldtem újra de minden stimmelt az előző levéllel is nem tudom mi lehet a hiba akkor várom az ajánlatot. Kösz Ádám
akkor lehet, hogy a levél tárgya nem stimmelt: tegnap elküldtem az összes biztositas/biztosítás tárgyú levélre válaszként a cég ajánlatát.

küldd el újra, és intézem!
Hello

Én elküldtem az alkatrészes címre az adatokat de nem kaptam kalkulációt.? miért van ez?
a gyerek egy kék z750 el nagyon solat jár oda
A fiam oda jár főiskolára! Nemsokára töltök fel Romániai utunkról képeket.