Köszönöm! Valóban, elmaradt a neve, Dóra névre fog majd hallgatni reményeink szerint. Azért a reményeink szerint, mert a tesója már nem mindig hallgat a Kingára
Szép jó estét!
Kicsit off, de vasárnap megszületett második leányom. Ma van az első napja itthon, és hát van az az élmény ami vetekszik egy kellemes nyári motorozással Bár még csak az alap funkciók működnek rajta (eszik-alszik-kakál-pisil), de már így is remek csaj.
Maga a szülés-születés pedig egy leirhatatlan élmény volt most is.
szervusztok
olyan kérdésem lenne,hogy mennyire jó és megbízható a kis 250es zömbi?végül is túrázásra meg ilyenekre használnám,azért is inkább ezt a modellt nézem mint a zxr-t....
mennyire szervíz igényes egy ilyen gép?meg a jó,és rosz tapasztalatok érdekelnének
Szépek, a Daytona sem "kutya" , szép a Honda CBR929RR is. Le a kalappal milyen szépen vannak eladásra "felkészítve". Az NT sem rossz ha nem volna "még nem jött meg a hasidom a fényezőtől" érzés . Árban is korrektek.
Hát srácok: http://www.grandemoto.com/moto...
Van egy két álomszép motor, mesébe illő áron
Kezdek elcsábulni mégha a zizi az zizi akkor is az a honda nt650 se kutya. Persze nem beszélve a zx636-ról meg a zr7-ről és a zx12-ről és ezt nem reklámnak szánnám, csak ugye motort keresgélek és ez megütötte a szemem.
Bármikor!
De tényleg nem huzatos. Van alul bogárháló is, ami a szelet se engedi nagyon be.
Viszont én lehet hogy jelentkeznék egy kis lovaglásra, ha szabad. Dettivel egyszer szívesen kinéznénk hozzád!
Értelmes állatok nagyon. Tavasszal voltunk az aprókkal, egy ilyen lovastanyán, és az egyik paci "büntibe"volt, mert szökdösött Odaálltam mellé, megsimogattam , odahúztam az arcát a pofámhoz, és hagyta. Aztán megint evett egy pofa szénát, és olyan finoman megint a pofámhoz tolta a busa fejét. Most meg én hagytam.
Hát gyere!
Holnap megyek ki reggel az istállóban, de lehet, hogy este is...
Csak megbeszélés kérdése!
Thunder és Peeter már látta a lovaink egy részét.
Sőt tovább megyek Thunder már lovagolt is az egyik lovamon, sőt, pont Azilon...
Szóval, csak gyere bátran, amíg lehet.
Van fedeles lovarda, tehát télen - nyáron lehet jönni, esőben, fagyban, napsütésben egyaránt...
baszki... évek óta ide írogatok, és egy ilyen fontos információt nem tudtam kiszedni a hosszú hónapok alatt? erre jön ez a mázlista, és a második mondatával kiszedi magából?
Kicsit off, de vasárnap megszületett második leányom. Ma van az első napja itthon, és hát van az az élmény ami vetekszik egy kellemes nyári motorozással Bár még csak az alap funkciók működnek rajta (eszik-alszik-kakál-pisil), de már így is remek csaj.
Maga a szülés-születés pedig egy leirhatatlan élmény volt most is.
olyan kérdésem lenne,hogy mennyire jó és megbízható a kis 250es zömbi?végül is túrázásra meg ilyenekre használnám,azért is inkább ezt a modellt nézem mint a zxr-t....
mennyire szervíz igényes egy ilyen gép?meg a jó,és rosz tapasztalatok érdekelnének
előre is köszi
http://www.grandemoto.com/moto...
Van egy két álomszép motor, mesébe illő áron
Kezdek elcsábulni mégha a zizi az zizi akkor is az a honda nt650 se kutya. Persze nem beszélve a zx636-ról meg a zr7-ről és a zx12-ről és ezt nem reklámnak szánnám, csak ugye motort keresgélek és ez megütötte a szemem.
Egyeztessünk...
És köszi az infókat a bukóról.
De tényleg nem huzatos. Van alul bogárháló is, ami a szelet se engedi nagyon be.
Viszont én lehet hogy jelentkeznék egy kis lovaglásra, ha szabad. Dettivel egyszer szívesen kinéznénk hozzád!
Ültem már lovon, csak nem igazán arra ment amerre szerettem volna. Attól függetlenül aranyos kis állatok
S reméltem, hogy nem haraptok, de ezek után, hogy ezt megtudtam.... Csak viccelek :)
Ja, és kaszabolós képed is van?
kutya: remélem azért nem haragszol :)
Holnap megyek ki reggel az istállóban, de lehet, hogy este is...
Csak megbeszélés kérdése!
Thunder és Peeter már látta a lovaink egy részét.
Sőt tovább megyek Thunder már lovagolt is az egyik lovamon, sőt, pont Azilon...
Szóval, csak gyere bátran, amíg lehet.
Van fedeles lovarda, tehát télen - nyáron lehet jönni, esőben, fagyban, napsütésben egyaránt...
Hajrá!
Nem te vagy az első skizo ZZR-es
Énis akarok lovagolni
Amelyik kutya ugat az ne harap...
Vigyázat, kaszabolok is!
nem megy ez már nekem...
Itt nem harap senki!
Na jó, én néha, de ez nem publikus