Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Izsák Sárfehér napok felvonulás
Sztalinváros
Kár hogy ez más típúsuaknak nem jó!
Bár én egy újrakötéssel 4000-ret tudok spórolni negyedévente.
sajnálom hol laktok
Kár, hogy nem előbb beszéltünk, mi is Solt környékén csavarogtunk ma
jó a kép én is felteszek egyet ha hazaér a fiam nem tudom hol van elmentve szerintem nagyon jo
bács megyei vagyok Kecskemét kőzeléből márciusban vettem nagyon tetszik sajnos nem sokat motoroztam a nyáron ma azért gurultunk egyet
kőszi nekem is ez volt gondolatban de nekem z750en nagyon jol vizsgázott az avon
Szia!
A régi ZZR-t még nem próbáltam, de túl nagy eltérés nem lehet közöttük. Mellesleg annyira a padlón vannak az árak most, hogy nincs agy különbség árban köztük. Mentem RF400al is, igazából nagy különbség nincs köztük. A Suzuki talán kicsit könnyebbnek tűnt, de kérdezd meg őket is, valaki próbálta tőlük az én Kawámat.
Megbízhatóságban kérdezd RedOne-t, eléggé benne van a témában.
Kawáknál a fesszabályzó az általában felmerülő probléma, más nem nagyon szokott lenni.
jah: és persze, üdv közöttünk kolléga!
Mindenképpen kétkomponensű megoldás kell, amivel a közepe nem kockásodik ki, de jól tapad. Nekem Pilot Road "ct, vagy Dunlop Roadsmart lesz fent, ha a gyári Brigi elfogy.
Megjött!
5.240Ft egy éves biztosításra Eddig a negyed éves többe volt
neme? pótolllom!
én most vettem egyet ,ujrakezdő vagyok ,eddig tetszik bár nem ismerem az RF-et de a forumon sokan irták hogy tipushibája hogy átszakad a karbisorban a membárn szelepek gumija ,és elég huzos a javitása . Talán ez miatt is döntöttem a zzr mellett ,amugy kb. ugyanaz a két tipus ,kb.ugyanolyan megoldásokkal.
bocsi kicsit elnéztem a dátumot
Sziasztok!
azt szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek a "a régi" ZZR 400-asról?
Nagyon szervízigényes vagy kevésbe?
Többe kerül a fentartása mint pl egy RF-nek?
ajánljátok kezdő motorsnak?

Köszi
Andor
szia gondolom már nem aktuális ha igen irj
6. az végáttétel, nagy tempónál ott vissza is lassul néha a motor. Suzuki SV650 topikban tsanyi akire gondoltam, az ő szinkrontesztere némileg komolyabb, kimutatja a szelepek állapotát is valami módon. Hogy a hézagokat be tudja-e állítani azt nem tudom, gondolom igen, nekem teljes hengerfej rendberakás volt anno, le lett véve a hengerfej hozzá.
Te Bácsi!
Az &rash nem kapott ilyen levelet, csak másmilyent!
sziasztok egykis segitséget kérnék valaki tudna ajánlani milyen átso gumit tegyekfel a zzr1400re ami nemcsak 3000km t bir kősti
A levélben minden benne van, ott kell először regelned, a leírt módon.
Még egy kérdés milyen klubbra kell hivatkozni vagy mit kell jelezni a biztosító felé, illetve hol kell kötni? A megadott emberkénél, vagy bármely allianz szervezetnél?
Akkor összeségében 3600+1000+1000=5600/év ha jól számolok, ez igen jól hangzik , remélhetőleg sehol nincs kedves biztosítós apróbetű amivel beszívjuk.
Igen, a 0-25 év klubbosdi a mi kategóriánk. a 0-25 éves, 3600 forintos megoldás.
Szia!
Szeretném kérdezni hogy mi melyik kategóriába férünk bele?
MNHJR MINŐSíTETT "HOBBI" (0-25 ÉVIG)
Minden olyan jármű, amit 1987. január 1.-jét követően gyártottak és megfelel az alábbi feltételek valamelyikének:
a) Minden olyan jármű, amely nem sorozatgyártás terméke. Egyedi gyártású, vagy egyedileg átalakított, tervdokumentáció alapján. (Buggy, Cabriolet, lakóautó stb.)
b) Minden olyan sorozatgyártású jármű, amelyet egyediesített, jelentősen átalakított formában használnak és jelentős tulajdonosi ráfordított munkát, tartalmaz (egyedi karosszéria, fényezés, kárpitozás, technikai tuning) és használata alkalomszerű, vagy szezonális.
c) Limitált széria, esetleg számozott kivitelben. Nagyszériás modellek cabriolet, vagy egyéb prémium változata. (Pl.: Golf GTI, , stb.)
d) Kultikus, vagy gyűjtőértékű modell, amelynek részletes nosztalgia vagy hobbi szakirodalma, több országban regisztrált márkaklubja, vagy rajongó klubja van. (VW Beetle, Golf, Mini, Új BMW Mini, Opel Calibra, VW Transporter Westfalia, stb.)
e) Magyarországi márka-, hobbiklub által delegált, kedvezményes biztosításra javasolt jármű.

Mert ugye a kedvezményes biztosítást az veheti igénybe aki belefér valamelyik kategóriába.