Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén motorozol valamerre? Állítólag jó idő lesz
Néztem én is, de nem jöttem rá.

Kis csiszolás után a korábbi betéteimet tettem beléjük, így még nem alakult ki a max. fékhatás, de már most frankón kielégíti túrás igényeimet - nem nagyon szoktam fékezni.
Az mi az ami rá van fogatva a főfékhenger tartályára? Fék jó lett amúgy?
Na, majd ha lesz egy kis felesleges pénzmagom, akkor lehet, hogy beaplikálok egy ilyet bár ez nyárig nem biztos hogy összejön, mert lehet, hogy beújítok egy KLR 650-est is!
ez az olcsóbb verzió - a következő lépcső bőven száz felett van.
vagy van a metróban tízezerért bemérést jelző készülék, így időben értesít róla, hogy két hét múlva kapni fogsz egy csekket

nem hiszem h át kéne alakítani, ezekkel a konzolokkal az egynégyesre is simán felment, ahogy a képeken láthattad.
Bár ezt sem tartom irreálisan drágának(főleg akkor, ha megment néhány csekktől...! ), de van ilyen megbízható, de ennél olcsóbb verzió? 1200-en nagy átalakítás szükséges hozzá ?
igen, fény és hangjelzéssel mutatja, ha éles mérés van. a háromfejes esetén azt is, hogy melyik irányból "jön az áldás"
Tehát akkor működik a rendszer!
És milyen formában jelez?
Fény és hang?
megbízható? megvédte - egy szezon alatt - 4-5 alkalommal a seggünket, mindezt egyetlen (szerény) gyorshajtás áráért. tudja a dolgát.
Köszi az infót!
Mert bár nem szoktam nagyon gyorsan közlekedni, de azért a határokat én is ritkán tartom be, gondolkozok egy ilyen kütyün én is. És mennyire megbízható?
Nem, lézerblokkoló. Radar ellen - egyelőre - itthon még nem kell védekezni ilyen eszközökkel, azokat egy egyszerű GPS segítségével ki lehet játszani.

Ilyet kapott a zizi: Kiyo Laserpro 3, 45 000 Ft
kutya úr!

A nagy zizi milyen védelmet kapott a sárga csekkek ellen? radar detektor? (láttam a fotót)
Általában hozzászoktam, hogy sok mindent meg kell oldanom maszekban, mert azért a váccság az váccság, de hálistennek vannak olyan ismerősök és barátok, akik nagyon sok mindent meg tudnak oldani, amolyan ezermester verzió, és nem gányolnak.
Hátja, viszont mielőtt hozzáfogsz, érdemes egy kalkulációt végezni a várható szopás- és időelbaszás-faktorra ;)
Igen, úgy látom nem úszom meg a kormány szétszedést, méregetést.
De legalább lesz mivel foglalatoskodni a télen...!
Ja, biztos olcsóbban is lehet, ha a megfelelő hozzáértésű és nyersanyag-kapcsolataid megvannak. Gondoljatok majd a cucc alsó részére is, ami a képen nem látszik - gondolom kormány szétszedés, mérés.
Igen, valami ilyesmire gondoltam én is. Na most azt nézem, hogy ilyet lehetne esztergáltatni is a képek alapján, és úgy biztos hogy olcsóbban megúsznám...!
Szerintem ezt keresed, 110 USD nem gáz.
Ja, bocsi, hogy rosszul írtam a nickneved! (allveer)
Szia allweer!

Az a baj, hogy felénk kevesebb borsodban a kanyar, mint mondjuk a mátrában, és sokszor meghatározott az úticél, nem arra megyek, amerre szeretnék. Mindenképp fogok keresni valami megoldást, mert ez így nem jó.
Nekem összességében nagyon tetszett, nem azért mert sláger útvonal (szerencsére kevesen voltak amikor arra jártam) hanem mert addig is élmény volt az út, remek kilátás és szép környezet az út mentén, szinte minden kanyarban megálltunk nézelődni. Rohangászni én sem fogok odamenni, emiatt a Mátrát is kerülöm. Viszont a Dobsina, Poprad környék már sokat látott kezd lenni, az aszfalt sem rossz arrafelé.
Színt vallok, és megmondom, mi a bajom az 577-tel, amiért nem keresem, legfeljebb nem kerülöm el:

1) Slágerútvonalakat nem díjazom.
2) Az útburkolaton nem látszik, ha sóderes.
Hacsak úgy nem......Mondjuk egy 577-tel összefüggésbehozva
Tavasszal amint javul az idő tervbe van ismét.
Akkor nincs más hátra, mint hogy legközelebb megnézed az enyémet.
Ebben az évben sajna nagyon keveset motoroztam, de tavaly meg előtte nagyon jól jöhetett volna. Nem tudom mennyire lehet igényesen megoldani a kábel elvezetéseket, illetve milyen a fogása a markolatnak. Alapjában véve nem a motor az elsődleges közlekedési eszköz, de nem is szoktam elrakni az ősz beálltával.