Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Popp szakma még mindig = vendéglátás amire még szoktuk mondani azt is hogy cigány élet Sűrűn kell hétvégén melózni, ha meg véletlen szabad hétvégés vagyok akkor meg biztos adódik valami családi program úgyhogy a motorozás marad hétköznapokra álltalában. Tegnap pl lementem a nyaralóba és leteszteletem az új dobozt. Jól megpakoltam és szerencsére hazaértem vele.
Lóvaglás kapcsán akkor biztos ismered a Kafka Nándit vagy Zsófit. Most jétvégén is van valami verseny asszem.
Nem én, nem versenyzem, csak a Húgom!
Ő viszont nagyon jó, meg a lovaink is nagyon jók! Hál istennek!
Igen járunk versenyre. :)
Na, de mesélj a popp szakmáról
Hát igazából, vendéglátás. Most nézem a képeidet, te díjlovagolsz? Az én főnököm gyerekei versenyszerűen nyomják, lehet ismered is őket ha versenyzel.
popp szakma?
Mesélj!
Ez érdekesen hangzik!?
Hát sajnos ilyen ez a "popp szakma". Sajnos sokszor e miatt nem tudok a közös gurulásokon se részt venni. De majd legközelebb.
Nem tudod valahogy elcserélni?
Jó lenne, minél többen lennénk... no meg egyébként is.
Fasza hely és a legjobb társaság. Sajnos én meg egész hétvégén megint melózok. Mindenkinek jó szorakozást kívánok, majd gondolok rátok!
Szép jó estét!

Ahogy vissza olvastam, mindenkinek megfelel a helyszín, aminek én nagyon örülök, ezúton is köszi allveer
Akkor ezt le is fixálom az eseménynaptárban.
Kérlek benneteket, hogy ott (az eseménynaptárban) jelentkezzetek fel a összeröffenésre, abból valósan látom, hogy hány fővel számolhatok.
Előre is köszönöm, remélem sokan eljöttök!

Kappa örülök, hogy jelentkeztél, már sokan hiányoltak...

Pussz mindenkinek, további szép estét.

Üdv KillBill.
majd meglátjuk ,nekem most sem fullad le 1200-on sem de ott már kicsit bizonytalan .majd holnap kiderül aztán probaút .na csá
Jól vizsgázott a doboz, hazaértek a befőttek meg az üveges holmik Kicsit aggódtam 160 km/h körül de hátranyúltam és rájöttem hogyha jó az út nem is mozog, a nagyobb para inkább csak a fasza magyar ugratós utakon volt, úgyhogy még egy kis erősítésen gondolkozok és tökéletes lesz a projekt.
Karbiszinkron után ez meg fog szűnni remélhetőleg. Nekem tavasszal sikerült beállitani egy stabil 1100-1200 körüli fordulatszámot de jó az az 1500 is, legalább nem fullad le
ok,köszi még van egy olyan kérdésem hogy az alapjárat most olyan hogy kicsit ingadozik kb .50-100 fordulatot ,remélhetöleg ez csak a karbiszinkron hiánya miatt van ,meg olyat csinál hogy rárántom a gázt és amikor visszaesik a fordulat mondjuk 1500-ra akkor 10-15 másodperc mulva még lejjebb megy kb 1300-ra .Viszont legalábbmegy mind a négy henger szépen,nem ugy mint eddig a hiba után és az inditás is pöcre reagál már az is másképpen megy.
Szinkronizálni szűrő nélkül szokás, menet közben úgy is tol a ram air.
Tankból kiszedném a benzincsapot, a szűrő nem biztos hogy tiszta ha homokos benzin jött ki, és ha már egyszer ennyire szét van kapva...
A tisztításhoz gratula
ok,igy tetszik a dolog
Lenne is pár kérdésem a tudos urakhoz 1:a benzintankbol leengedtem aamit tudtam ,de maradt benne egy kicsi és amit ki tudtam rázni belőle a tankolo nyiláson az elég homokos volt ,hogy tudnám teljesen kitakaritani,
2: a szinkronizálásnál le kell vennem a légszüröt,mert másképp nem lehet a csavarokhoz hozzáférni,mit rakjak a karbi levegöszürős oldalára amig állitom ,vagy nem kell semmi ,akkor nem fog másképp pörögni a motor mivel több levegőt kap mint szürön keresztül?
OK, én is így akarom, ha az enyém jó lesz, akkor írok, és megadom a címet, hogy hova küldd a mintát. (azért akarom magamnak először, hogy lássam milyen munkát csinál a mester, és csak akkor vállalom az ügyintézést, ha nekem is tetszik az enyém, és minden OK, használhatatlan sz@art nem sózok senkire...! )
és a végeredmény a mai napra ,de holnap jön még a szinkronizálás amire ma már nem jutott idő
reggel 8-tol délután 5-ig tartott amire ujra be lehetett inditani ,nem kis meló
Sziasztok ! Megtörtént a karbi tisztitás volt benne dzsuva ,nem ártott neki attol függetlenül hogy az egyik henger nem ment rendesen és azért lett szétkapva
ok,leveszem a kormánycsutkákat és a helyére csinálok egy sablont furnér lemezből amiből már le lehet mérni a pontos méreteket ,csavar lukkal együtt,és elküldöm neked, postán,ha igy jó
Szia karcsibácsi!

Most beszéltem a szakival, hogy mi lenne a projekt, azt mondta, hogy savállóból megoldható, ami esztétikus is, ugye nem korrodál, és nem is kell festeni, csak én attól félek, hogy az 1200-es és a 400-as között különbség van kormánycsutka felfogásilag! De ha van pontos méret, vagy legalább lerajzolva, hogy hogy is kéne kinéznie, akkor szerintem megoldható!

Ahhoz először nyomjátok le a "részt veszek az eseményen"!

Tudjon a leányzó létszámot kalkulálni (asztal, padló, szék stb. foglaláshoz )!
..ahhoz 29sec alatti időre lesz szükséged
Ha engem nem nyomsz le, benne vagyok.
ha lesz gokart, én vállalom, hogy...ööö... mindenkit lenyomok!