Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia duB!

Ne csináld ezt velem...
Olyan régen láttalak, már rákészültem, az újabb talira...
Tudsz valamit Jakuról?
Írok neki is, hátha!... Jó lenne.
mail
3 500 / L , az olajszűrő 1 570 Ft.
a fiam azon a kőrnyéken van albérletben ő mondta hogy szokta látni a gépet az olajat milyen áron tudod adni
tudod, nem szabad hagyni 2 napnál tovább állni mert besűrüsödik az olaj.... meg eltunyul a drágám
nem egészen a piacnál, attól kb 500 méterre a skála környékén elég gyakran.
ára nem szoktál parkolni a piac kőrnyékén
Ezzel járunk elég sokan a csapatból (én már 2004 óta) igazából árulni is azért kezdtem el, mert nálam bizonyított előtte.
Azért favorizálom ezt, mert az eredete biztosított, fix, hogy nincs olyan "hiba" mint a castrolnál, hogy nem tudhatod, mit töltöttek épp bele...
szia nem is hallottam rola én motul árban és minőségben mit tud az olaj kőszi
A már említett fesz.szabályzó, a hátsó lánckerék menesztője (hirtelen gázadáskor apró rántást érzel a hajtásláncban) és kb. ennyi. A többi átnéznivaló ugyanaz, mint általában egy 400/600-as sportmotoron.
lehet, nemtok menni.
Tudtok nekem mondani valami tipus hibát a ZZR-re?
Amit majd egyszer vásárláskor meg kell néznem tüzetesen?
D modellre az nem jó már, 5,8 a standard, 5,5 a minimum
E modell 5,8 standard, 5,0 minimum
Kerits másikat. Amúgy itt a fórumon van aki foglalkozik féktárcsa kivágásával, ha kell előkeresem.
Megyek A épület felé, csepeg az eső, hallom valami "barom" motoros húzza neki mint az állat. Elmegy mellettem, fekete motor, elég ismerős a hátulja, zöld ruhás motorossal
Helló!

Lécci kezdjetek el feljelentkezni az eseménynaptárban a PÉNTEKI ZZR találkozóra...
Látnom kéne, hogy hányan leszünk sac/kb...

Köszi Krisz.
sziasztok!
Ebayen vadásztam egy hátsó féktárcsát, és az lenne a kérdésem, hogy most nemtudom lemérni a vastagságát az enyémnek, a tulaj 5.35mm -t ír, hogy az mennyire jo?
köszi
Qashqai...Kawasaki matricával
(ez maradt)
400as - 52 ló
a hatszázas az száz lóerős, a 400-as (közel) hatvan lóereje egy személyre, főleg kezdésnek bőven elegendő. simán lépést lehet tartani vele a nagyobb gépekkel is, csak váltogatni kell többet.
Mennyiért szeretnéd eladni?
Én pont ZZR-eket nézegetek ,de ez már más kérdés...
Az írásaitokból azt veszem ki, hogy a feszabályzón kívül nem sok gond szokott lenni a ZZR-el?
a 600-as 60 pacival elég egy kezdő motorosnak?
szia milyen olajat használsz a gépbe
mosmár te leszel itt a 5-6ik, aki eladja a kis-zizit. esetleg ha feldobnád apróba, lehet segítene bár baromi nehezen mennek el...
Ok! Köszi!