Aki elküldte a regisztrációt az új, kedvezményes kötelező biztosításra, az ma reggel kapott egy levelet a belépésről és a jövő évi díjakról. A belépés egyénileg történik - a szervezetet tájékoztattam a "várható rohamról"
Köszönöm mindenkinek (&rash-nek és KanyarBandinak különösen) a közreműködést!
köszi,végül is előttünk van még a tél.Van rá idő tavaszig hogy frankon be legyen állítva,ha nem tömődött volna el akkor nem is álltam volna neki.Délután azért mentünk pár kört az asszonnyal ,és elég jól ment,ha nem teljesen alapjáraton akartam befordulni a sarkon akkor nem is akadozott,és folyamatasan jól huz minden tartományban.egy valamit furcsáltam ,5-ik sebességböl felváltva 6-ba nem vettem észre lényeges változást a fordulatban ,olyan mintha két 5-ik sebességem volna,a többi 400 is ilyen vagy el van cseszve benne a 6.
Akit ismersz üveggyertyával az be is tudná nekem állitani a szelepeket ,meg a karbit is?
Szelephézag ellenőrzés/állítás nélkül netto időelkúrásnak számít a szinkronizálás, ugyanis nem tudható, hogy tényleg egyformán szívnak-e a hengerek, a szinkronműszer pedig ezt feltételezi.
Igen, vicces tud lenni Először én úgy elállítottam, hogy nem indult be A szinkroncsavarokat a teljesen betekerttől 2-re csavartam ki, aztán elkezdtem össze állitgatni. Csak ugye a folyadékoszlop itt folyamatosan változik, kell egy kis idő neki, mire eléri a helyét, ez órás teszter esetében sokkal jobb, mert azonnal látod hogy hol mennyi a szivás. Amúgy amilyen koszos volt a karbid, a kis furatokban simán lehet még kosz, nekem patyolat volt, de jött ki belőle kosz az ultrahangos tisztitás során. Aztán ott van még az alapjárati levegő csavar is... ott is be kellene állitani az optimális keveréket, és utána hozzászinkronizálni a karbikat. Emlékeim szerint a teljesen betekerttől 2-2,5 tekertem rajtuk ki, viszont nehéz hozzáférni, bár a CBR600F-hez képest még egy álom
Nem tudom hogy irtam-e a levegő csavar állitásról, de ha nem, akkor a www.virago.ro oldalon lesz róla leirás, igazából nem ördöngősség, bár egy üveggyertyával könyebb lenne a dolog.
Véletlen ismerek is valakit akinek van ilyen, Budapest közelében
Azért friss motor tulajként szép teljesítmény ennyire belemászni a gépbe
Na hali! Hát nem sikerült a karbi szinkron ,elsöre kapásbol kikapta az összes olajat a csövekböl,2. probálkozásko elöször megprobáltam csak a az 1-és 2 hengert,aránylag sikerült aztán ráküldtem mind a négyet ,elég jól sikerült beállitani 1500 fordulatnál.utána felemeltem a fordulatot 4000-re és nem igazán voltak egyenlő az oszlopok,megprobáltam állitani rajta ami ugy sikerült hogy teljesen elállitottam az egészet,annyira hogy állandoan ki akarta kapni az olajat , utána vagy 2 órámba került hogy valamennyire visszaállitsam nagyjábol egyformára az alapjáraton .most ugy néz ki a helyzet hogy 1500 alapjárat van de kicsit ingadozik.lehet hogy szelep állitás is kéne meg gyujtás ,azt hiszem meghagyom valami hozzáértönek tavaszra -gyujtás ,szelep,karbiszinkron .egyébként mentem pár kört és nem megy rosszul amikor huzom nekide kis fordulaton 2-2500 kicsit bedadog.
Bár szerintem egy nehéz túravasnál nincs nagy jelentősége a kissé nagyobb tömegnek, nem sok vizet zavarna, ha csak nem nehezítené esetleg a kormánymozgást...!
De egyébként én is pont most gondolkoztam rajta, hogy aluból még jobb lenne!
A péntek nekem is jó lenne ha addig nem jön közbe semmi és akkor közös erővel kutyának letörjük a szarvát. Ámbár a kutyának nincs szarva... De majd kitalálunk valamit
Csak Nándi megy Zsófi nem. Sajnos a beosztásunk fix. Tartjuk magunkat ahhoz a kollégákkal. Dalos pacsirtával nem szolgálhatok se énekelni se táncolni nem tudok. Régen tanultam zongorázni ha az számít, de mára max a boci boci tarka megy
Majd ha legközelebb szerveztek ilyen bulit akkor hátha tudok csatlakozni, de addig is jó szórakozást nektek és valaki nyomja le kutyát ( gokartba) ha már nekem múltkor nem sikerült mert feltartottak.
Ma beszéltem a Silverkart-al, és pont szombatra 13-ára le vannak foglalva! esélyünk sincs sajnos...
De, választhatunk esetleg a pénteki nap, vagy a vasárnapi nap közt, ha ragaszkodunk ehhez a hétvégéhez...
Ha nem esetleg még ott lehet a 20-ai szombat is... bár szerintem nem igazán célszerű a hónap végére tenni...
Szóval a véleményeket kérném szépen! Melyik időpont lenne jobb nektek?
Nekem tök mindegy 2 hét szabin vagyok...
Aki elküldte a regisztrációt az új, kedvezményes kötelező biztosításra, az ma reggel kapott egy levelet a belépésről és a jövő évi díjakról. A belépés egyénileg történik - a szervezetet tájékoztattam a "várható rohamról"
Köszönöm mindenkinek (&rash-nek és KanyarBandinak különösen) a közreműködést!