Én is benne vagyok!
A biliárd szerintem jó lenne, mert akkor lehet beszélgetni, játszani akinek van kedve, és egy jó sörözés többet ér,m int vacsizni valahol egy asztalnál...
Hatékonyab lenne a mutatvány, ha visszafelé közelítenénk. Soroljunk fel pl. ellenérveket a Silverkart ellen, ahol van konyha, biliárd, bowling, és gokart, mérsékelt árakkal.
ez engem is érdekelne ,ha tudsz ilyet csináltatni ócsón akkor nekem is kellene 1 pár,feltéva ha jó a 400-ra is ,de ezt a többiek biztos meg tudják mondani.
Csak halkan megemlítem esetleg a Ráday kupolát? Az nem lenne jó? Igaz zene és pián kívül "más" nincs is ott?!
Nah mind1, én nem idevalósi vagyok így valami "jó" helyeket sem tudok ajánlani
Én (bárhol) ott leszek, hely annyira nem számít amennyire a társaság .
Ha van csocsó meg billiárd akkor nekem már majdnem jó .
Látom van pizza , még egy plusz .
ChiliBilli tégy fel egy tervezetet (pl.:Kawasaki ZZR Fórum Tali) időponttal az eseménynaptárba.
ott lehet jelentkezni. linkeld ide és kiderül, hogy van-e elég vállalkozó
Biliárd, bowling jó, étterem gáz, nagy a létszám. Erre megoldás lehet a Silverkart (kaja is van), ezeken kívül gokart is van, árak jók, hely van. Amúgy meg szombaton gyere Selmegbányára utasnak, ha ráérsz.
Elkezdeném szervezni végre a találka részleteit...
Az időpont már megvan 2010. november 13. szombat.
Kérdésem, hogy kinek mi az elképzelése.
Én továbbra is kitartok az mellett, hogy beülős, leülős,étkezős helyre menjünk.
Volt olyan vélemény is, hogy ne, mert csoportokra oszlanánk...
amiben részben igazat is kell, hogy adjak, az asztal két végéről nehéz beszélgetni.
Viszont egy zenés szórakozó helyen, sem hiszem, hogy jobb lenne a helyzet...
Biliárd?
Bármi ötlet?
Én, személy szerint, maradnék a vacsinál...
Kérnék hozzászólásokat, hogy tudjam milyen irányba lépjek,és talán szükségem lenne egy körülbelüli létszámra is, hogy 5 embernek nem kell túlspiráznom, de ha többen leszünk akkor érdemes asztalt foglalnom stb... Illetve a helyszínt is annak megfelelően választanám földrajzi szempontból...
Szívesen kimozdulunk Pestről, hogy minél többen együtt lehessünk, kérdés, hogy van -e rá igény...?
Kérlek válaszoljatok minél többen!
Szép napot mindenkinek Krisz.
Akkor alighanem mehetnénk valamerre, én egy Selmecbányát bevállalnék - egész napos program, tőlünk 300-350 km oda-vissza összesen. Szombaton 10-kor pl. indulhatnánk a Duna Plaza MOL kúttól.
Nos, felbarkácsoltam végre a hátsó dobozt, egész jó lett, de még kicsit finomítani kell rajta hogy szebben álljon:
Holnap lehet le is tesztelem, lemegyek a nyaralóba és hazahozok néhány megfagyós dolgot, vagy haza ér egybe, vagy megterítem szolnok és környékét egy két befőttel meg lekvárral
A biliárd szerintem jó lenne, mert akkor lehet beszélgetni, játszani akinek van kedve, és egy jó sörözés többet ér,m int vacsizni valahol egy asztalnál...