Azért érdekesek ezek a biztosítási alkuszok. Megjelent a netrisk kalkulátora, azon még véletlenül sem ugyanaz jött ki mint a biztositok.hu-n. Lehelletnyivel több, de csak éves dijfizetés esetére. Újrakötve, éves díj 4.812 K&H. Negyedévesbe sokkal rosszabb az eredmény, így viszont kevesebb mint idén.
A többi járműre is jobb lett mint tavaly, bár a Renaultra negyedévesbe nem épp látványos a javulás, 100 Ft. De legalább a teljesítmény miatt feleslegesen aggódtunk.
Túrtam egy kicsit "hazard" kapcs ügyben.
Ezeken a modelleken van elméletileg.
Vagy rendelünk egy marékkal és alkudunk a vérig...
Mondjuk nekem egy 100-ast nem ér meg a dolog.
igen, ők jók lesznek, az enyém is csökkenni fog. de még attól is kedvezőbb lesz amit szerveztünk két hete, jövő héten érkezik minden regisztráltnak az ajánlat!
Ha hinni lehet a biztositok.hu-nak, jövőre ujrakötök a K&H-nál, 4704 forintos éves díjat számolt ki. De ahogy elnéztem az ajánlatokat megint a K&H lesz a motorosok nagyrészénél a befutó. Mondtam én hogy a biztosítók meg akarnak élni és nem mernek túlzottan elszállni. Mindig lesz aki a motorosnak, a fiatalnak, vagy a vidékinek akar kedvezni, míg másoknak más lesz a célközönsége. Szerintem mindenki találni fog a mostanihoz hasonló vagy kedvezőbb biztosítót.
alakul... pedig kéne: a négykilóson is szerettem, hogy volt. bírom, hogy halálos reklámmal beharangozzák a kötelező abs-t és hasonlókat - biztonság címszó alatt - de egy ilyen filléres extrára már nem költenek.
Melyik 600-ason volt gyárilag? (usa/japán belpiacot leszámítva persze) ha megmarad a kiszizi, akkor tennék rá én is, az egynégyesen nagyon élvezem, h nem kell elengedni a kormányt ahhoz, hogy megköszönjem az elengedést.
A 600-as sokáig gyártás alatt volt, azokon viszont a későbbi kiadásokon létezett, és teljesen megegyezik az 1100-éval. De más modelleken is használták ezt a kapcsolóblokkot.
Nem lehetséges hogy utólag szerelték rá? Enyém 99-es, de a 2000-es gyártásún sem volt még. Aztán meg már nem gyártották. Esetleg a legutólsó darabokon előfordulhatott.
A többi járműre is jobb lett mint tavaly, bár a Renaultra negyedévesbe nem épp látványos a javulás, 100 Ft. De legalább a teljesítmény miatt feleslegesen aggódtunk.