Hmm, nem semmi, ilyen fiatalon ilyen kifinomult motor szakértelem ( idézem: "... megtaláltam az egyik legszebb motort, a x00-as zizit ..."). Üdv a "Zizzentek" közt, látom megkaptad Te is rendesen a "bajt" .
Köszönöm a belinkelt cikket elolvastam...
És üdv köztünk, remélem sikerül a jogsi és álmaid motorja is...
egy megnézést és felpróbálást megér, meg egy kis utána olvasást...
Aztán majd meglátom...
Úgy tudom a Karasnában van ilyen sisak...
az X-Lite nálam nagyon bevált, egyedül a plexi mechanika (mivel ez verseny-sisak) bajos, mert összesen három nyitott állása van, abból az egyik csak párátlanító kiemelő - tehát összesen két pozicióba rögzítheted ha nyitva van.
egyébként vagány, a zajszűrése is csak most, 5-6 év után kezd romlani.
hmmmmm, néztem az X-Lite-t is...
Nem nézett ki rosszul, ellenben nem túl olcsó, de senkinek nincs az ismeretségi körömben, ezért nem tudok róla szinte semmit, csak a szokásos sablon szöveget...
én csak "statikusan" próbáltam anno, amikor bejött a típus (a lujziban 74 000 -re le volt árazva, kb. 2 raklap fogyott el amíg ott voltunk ) lenyűgözően kényelmes és csendes volt, kicsit bántam akkor, hogy előtte pár héttel megvettem az X-Lite 901-et.
Hát ezt a rózsaszín csodát nem húznám a fejemre az tuti, de igazából az érdekelne, hogy nem huzatos belül?
Ha nem akkor túl sok baj nem lehet...
Megnézem!
Csak kár hogy nincs sárga...
Köszi Peti!
Ja a nyomda ügyben valami!
Kezd fontossá válni!
Puszi.
Megnéztem ezt a Shoei XR 1000, de konkrétan csak ennek az újabb változatát találtam meg az 1100-at az IMET-nél...
Nem tűnik rossznak...
Csak már nem szeretnék zsákba macskát venni...
Gondoltam kicsit többen hozzá szólnak, hogy kinek milyen sisakja van, ha már azonos a motor, így ami nekik megfelel bukó, az biztosan jó nekem is gondoltam...
De ötletnek nagyon jó, el fogok menni megnézni...
Nekem IS-16-osom van! Szerintem remek egy bukó, és sokkal olcsóbb, mint amit te kinéztél FS-10. Nekem semmi bajom nincs benne, még 200-nál sem annyira zavaró a szélzaj, de az mp3 lejátszó úgy is elnyomja a szelet! A beépített napszemcsi is király. Nem kell plexiket hordozni magammal, ha rám esteledne, vagy ha kisütne a nap. Jól tisztítható, kivehetőek az arcpárnái, és tényleg páramentes a plexije. Úgy hogy én csak ajánlani tudom. És van szép női színbe is!
Remélem segítettem!
Neked HJC-d van... FS-10 -ed igaz? Nem FS-11?
Tapasztalat?
jó, vagy ne is gondolkodjak benne?
Lényeges lenne, hogy ne legyen huzatos, mert a kontaktlencsém kiesik...
Csak ugye nem nagyon tudok mihez hozzászólni, így csendben figyelek