Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kutyát és kawazsoltit kérdezd az új árakról, ők okosak. Bontó ügyben meg 10 perc gugli, másfél óra telefon, és már meg is van a cucc.
Köszi a hozzászólást, megnézem az általad ajánlott sisakot is... Köszi.
Tapasztalataim szerint arra érdemes figyelni, hogy arra a célra tervezett sisakot válassz, mint amilyenre majd használni fogod. Pl. versenysisak tervezésénél nem szempont a zajvédelem, zárható szellőzés és egyéb, utcai szempontok, amikre neked szükséged van. Nekem is kell új sisak, túrázáshoz, legközelebb pl. a Shark Vision-R-t fogom szemügyre venni.
Amúgy ez a legyártott féktárcsa mennyire megbízható ill tartós? Kerestem bontottat de eddig még csak elsőt találtam.
Majdnem ugyan az Szép estét.
Itt a link
Aztán én húzok is dolgozni...
Ez jó taktika nekem meg mindig az a gondom h nagy lendülettel kezdek bele és ha kész van amit szerettem volna akkor már nem tetszik annyira.
Lézerrel is remekül vágható a lemez. Szép estét !
Hátsó féktárcsa: 33 a gyári gondolom. Nem használod annyit, én nem adnék rá ki 33at Inkább bontott, valamint itt az oldalon is láttam már hogy vízsugaras vágással készítettek féktárcsát. Ha kell előkerítem az embert.
Nem tudom, jövedelem függő, egyenlőre ktg stop van, a festés meg nem létfontosságú a motorozáshoz Amúgy a nagyobb kiadásokat úgy csinálom a motorra, hogy jön az ötlet, kell valami, maradjunk most a festésnél. Várok vele pár napot, hisz minek kapkodjak, annyi idő alatt át tudom gondolni minden szempont szerint többször is. Aztán már nem is kell annyira
Sziasztok!

Hétvégén megváltam a hőn szeretett Suomy bukósisakomtól....
Most szeretnék egy újat, de nem tudom melyik legyen hát kinéztem magamnak a HJC-től két sisakot is: FS-11-et és a HQ-1-et. Vélemények, bármilyen pozitív, vagy negatív tapasztalat a bukókkal kapcsolatban?

Illetve még egyet találtam, ami érdekes lehet, nem tudom, hogy valaki próbálta -e már: REEVU bukósisak beépített visszapillantóval

Tapasztalatokat várnék, illetve esetleg más bukósisak is érdekel, túl sok tapasztalatom nincs, nekem eddig csak a Suomym volt.

Az a lényeg, hogy zárt legyen, D gyűrűs, kényelmes, csöndes... BIZTONSÁGOS...

Előre is köszi a segítséget.

Szép napot KillBill.
Nekem nem azért kell dob mert másnak az van hanem mert tetszik a hangja. De ahogy néztem kell vennem egy hátsó féktárcsát ami 33e ft úgyhogy lehet ugrott a dob mert még hátsó gumit is kell vennem. Amúgy &rash megcsinálod azt a látványtervet?
Ott a pont
Szoktam én is gondolkozni rajta, hogy az ember megveszi a motort nem kis összegér. Kifizeti a papíroztatást. Jobb esetben még fel is öltözik, utána viszont kell rá egy sportkipufogó, me a Zsótikának is olllyan van. Meg mini indexek. Meg vágott szlikk, mert az a raj
Emelik 5 forinttal a benzin árát -- arrohadt mocskos trógerek, már megint a kis embereket húzkodják le...
Természetesen itt elvonatkoztattunk Hiei-től
Hát én nem vagyok önző, már azon is agyalok ha gyerek lesz azt is kell utaztatni valahol amíg kicsi a dobozban vagy a tanktáskában gondoltam utánna meg a kényelmes ülésen majd végül úgyis kitúr a helyemről
kezdésnek 50-60, hogy hiánytalan legyen - nyilván el lehet locsolni a lóvét erre is.
két éve még ajándék lett volna ennyiért... most horror
Elég erre 50-60? "még a gyári gumi van rajta"
Az biztos, hogy az utasnak kényelmesebb a zizi, főleg, hogy a barátnőd sem egy alacsony lány.
Az én páromnak még elmegy, de én önző módjára csak magamra gondoltam motorvásárláskor!
A mai árakat figyelembe véve valóban soknak tűnik.
Amúgy én is szemeztem 636-al, de kétszeméllyael kényelmesebb a zizi.
A gondolatomat találtad ki már két hete dolgozok az ügyön, de nem sikerül összeegyeztetnünk személyes találkozót, lehet hogy igazából el se akarja adni, majd meglátjuk, amúgy teccene a dolog.
1 milláért nem sok ez egy kicsit?
ZZR 600
Akkor jó! Úgy látszik, csak én voltam ilyen "áruló", hogy mást vettem. De hát, mindenkinek mások az igényei...
Amit a Kutya belinkelt, az tényleg jó vétel lenne.
érdemes lenne egy 450-es ajánlattal télen megkeresni ezt az embert, régóta hirdeti már.
50-60-ból pótolni a hiányosságokat tavaszig, és a következő ötvenezer kilométerre csak benzinről és olajról kell gondoskodnod.
Nézegetem szorgalmasan, a linked nem megy, de azért köszi.
Csakis kawa, és valószínűleg zzr600, nekem ez elég sportos és elég túra is
Helló!

Itt meg tudod nézni a Nolant XS-es n101-es ezüst színű, felnyitható ÚJ! 35 000,- Ft

Illetve ezen kívül van még egy Nolan eladó, de az HASZNÁLT, de szép állapotban, ellenben olcsó, van benne mikrofon és fülhallgató: M-es méret N61-es modell (piros-szürke-fekete színösszeállítás)
23 000,- Ft

Bizniszelhetünk...

Valószínű, hogy kb januárban lesz több fajta bukóm méretben is, és talán márkában is... ha addig mégsem vennél szólj és egyezkedünk... ZZR-eseknek alkú képes vagyok...