Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végül is egész jó birja ,ahogy látom 2007-es mert a számláját is megkaptam vele
tyúha ,hát ez nem egy MZ,azt hiszem ez nem 1 napos melo lessz
ha egyébként nincs baja, vegyél egy csepptöltőt, vagy ellenőrizd pár hetente, ahogy írtam.
egyébként ez az akksik legalja, ha kipurcan, az se nagy meglepetés.
Háát, ebben nem lennék annyira biztos persze menni fog. Amúgy nem egy nagy ördöngősség a szinkronizálás, ha van hozzá némi affinitásod. Igaz elsőre sikerült úgy elcsavargatnom, nem indult be
Nekem túlesett egy ultrahangos karbi tisztitáson is, az kiszedett minden dzsuvát belőle
Javallott olvasmány:link link
ha a karbinál nem állitok el semmit csak leveszem az uszoházakat meg kifujatom a fuvokákat ,amelyiket lehet szétszedés nélkül,akkor elvileg nemállitodik el a mostani beállitásoktol,és hátha megjavul az a hengerem ami multkor bedugult vagy mit csinált -tavasszal meg ugy is megy karbi szinkronra meg szelepállitásra
Gyorsan kipucolod? Azt nem lehet gyorsan. Tank, légszűrőház, karbi... Nem megy az olyan gyorsan... Utána karbi szinkron
na de majd hagyjam szárazon ,mert fejre forditva semmi nem folyik belöle ,viszont minden cellának van nyilása,tulfolyolya viszont nincs
Én őszintén szólva mostanában nem sokat foglalkoztam a motorral, lemostam a láncot, megkentem, meg levakartam a koszt a motorról, és azóta áll a garázsban Már azon gondolkoztam, kivonatom, de akkor még gurulok egyet, teletankolás erejéig.
A jövő évi biztosítási díjak pedig nemsokára kiderülnek
hát lehet hogy gyorsan kipucolom az üzemanyag rendszert és visszarakom az aksi ,ha tényleg 16 fok lessz még.és inkább gurulok vele.
Vidd be meleg helyre és tedd fel csepptöltőre. Szerintem.
sírok a röhögéstől ,de még mindig nem tudom mi a fenét kezdjek vele?
Hát Urak most nem tudtam hogy sírjak vagy röhögjek, vagy sírva fakadjak a röhögéstől. Ezek az előbbi hozzászólások a megnyaltam stb. tuti hogy már az elvonási tünetek, pedig hol van még a nyár. Jövő hétre 16 fokot mondanak, javasolnám mindenki guruljon egyet mielőtt kuplungpogácsát eszünk ngk gyertyával a tetején, fulszintetik felessel leöblítve, desszertként meg oldaltámaszt rágcsálva
Hát csinál mindenki amit akar de én kitolom a vasat mielőtt idáig jutnák.
Fogkő eltávolitás
fixre. örökös nyertes, tíz évre előre.

indoklás: nem tudtam eldönteni, hogy lánckerék -e? megkóstoltam...
Aztán meg elnyerem a Darwin-dijat, nem?
Mire gondolsz, hogy nem savas?... .....vételkor betőteni oszt kész, az lehet, hogy valami itatós vagyon benne, de nem zselés.....szerintem, vagy igen?....de nem....
ezfasza. megőrültem.

ha van még ilyen ötleted, azonnal jöhetsz társírónak a hegylakókra - de csak videonapló érdekel. KP -ban fizetek!
meeegnyaltaaaaa

savas. a motobatt árait ismerve kizárt, hogy savas. egyébként itthon ezt csúfolják savasnak, ami zárt, fekete dobozos.
Ahogy Kutya írta sima savas kínai......viszont mert kínai mindenképp kell csepptöltő neki a télen mert ha nem indítgatod be 3-4 hetente és járatod legalább félórát tönkre fog menni....
nos végignéztem amit a net kiadott linkeket és ugy néz ki hogy ez egy vattás,zselés aksi -kérdés mi a fenét kell ezzel csinálni
ha egy csöpp folyadék van csak akkor máshogy ugysem lehet megállapitani hogy mi az -aztán meg egy felmenőm szokta mondani -sose tuedni mitől hizunk
vetélytársra találtam kíváncsiskodásban bár ilyent én nem csináltam, max az olajat, üzemanyagot, stb szoktam szagolgatni.
Megyek és megnyalom a lánckereket, forgás közben
szerintem is savas mert kivettem a középső csíkot és az ujjamra raktam egy kis nedvességet és óvatosan megnyaltam -savas de tök száraz az aksi fejre fordítottam és semmi nem folyt belőle viszont a motort jól inditotta .akkor most mi van töltsem fel vizzel?és találtam egy linket miszerint ez zselés aksi http://www.bmobil.superwebaruh... -akkor most végkép nem tudom mit csináljak vele?
nem, sima savas.
mérd meg a feszültséget: ha bőven 12V felett van, akkor semmi vész. vagy vegyél egy csepptöltőt, és akkor egész télre megoldódik a dolog.