Hali!Állitólag azt hallottam,hogy neked lenne zzr600-e modelre (95evj.)turakormányod.Legyszi ha valoban tudnál segiteni dobj egy űzit. Kőszike kaviarova.
Tudsz nekem mondani arra valamit hogy jó -e a 400 zizire ez a kormány emelő,neked volt 600-od is ami gondolom ugyanaz mint a 4-es kormánykiképzés szempontjáboll.köszi
Szia.Nem tudom neked megmondani,hogy jó e 400-ra.Megkéne mérni,vagy rápróbálni.A felfogatásnál kb7-8cm ert emel.A kormány előre,hátra döntésével a csutkához képest 10-13cm-rel kerül magasabbra.Üdv.
amit ő árul - állítólag - nem kell hosszabbítani, csak máshol elvezetni. az én változatamon tíz centit hosszabbítottam a huzalokon, de az én kormányom az átlagtól szélesebb.
Kőszi a segitséged nemtudsz valami kőzelebbi elérhetőséget?
Érdekelne a bovdenek hosszát mennyivel kell hosszabra gyártanom,vagy talán lennének a kormányhoz bovdenek is.
kőszi kaviarova
Hali űdv mindenkinek!Túra kormányt szeretnék felszerelni a zzr600/95évj.gépemre, tudna valaki segiteni ebben?
kőszi mindenkinek szép téli álmokat !
kaviarova
azt megköszönném vagy már arra is gondoltam hogy az én motorom nem szabvány, értem a kuplungkiemelő rúd végén a bovdenbeakasztó fém az hegesztve van. nektek is?
Sziasztok.
Segítséget kérnék, mert nem találok magyar leírást shoei rf-900 bukósisakhoz. Van valakinek ilyen tipusú bukója. Kiváncsi lennék a hélyszerkezetre, véleményre, és az árára.
Sziasztok.Renthal túrakormány+LSL kormánymagasítók eladók.ZZR-re való,a bovdeneket nem kell toldani.Nekem sem kellett,a saját gépemen volt.13,000ft.Ha túrásítani szeretnél.06209693600
Így ránézésre hasonlít csak az enyémen sincs vészvillogó.
Igazából a lényeg h az én kapcsolóm már kopott és találtam egy 600-as kapcsolót az vajon működne az enyémen?
űdv:kaviarova!