Heló tudosok! Ma kivettem az aksit mondván hogy elrakom télire ahogy kell ,feltöltve :Egy kis meglepetés ért -nem tudom miféle ez az aksi .-tulfolyo nyilása nincs ,akkor ez zselés aksi lenne?hogy rakjam el télire ?rakjam fel töltöre ?köszi elöre is
Én megvárnám míg elviszik kápéban az egészet, mert bontottan sem fogsz annyit kapni érte, és mire minden darabját elviszik, az lehet egy év is. Nekem is 5 hónap után sikerült eladni a ZZR-t. Sajna áll piac.
Az eleje óta kétkedve hallgatom őket, valamint figyelem mi hol mennyire igaz. Ha segíteni akar valaki az emberen, miért egyből egy hosszú távú lekötéssel indítana? Jármű, lakás, életbiztosításon lehetne első körben spórolni így a magam példájából kiindulva. És nekik ugye mindegy melyik opciót választja az ügyfél, hiszen egyen jutalék van - azonban nem mindegy hogy egy bankszámlát nyitsz, vagy 20milliós hitelt vesz fel, itt bukott is a neki mindegy elv
rash!
Amiből itt pénzt lehet keresni, az a megtakarítások kötése, a cég elsődlegesen erre megy rá, amellett, hogy "teljes körű szolgáltatást nyujt" de a fönökök kihangsúlyozták, hogy ez az elsődleges cél. A tájékoztatás nagyrészt "korrekt", de mivel van egy elsődleges cél, így nembiztos, hogy törődnek a többi dologgal, értsd hitel, biztosítás, és a többi...
Az informálásról annyira nemlehet rosszat elmondani, csak "kicsit" eltulozzák a lehetőségeket, és a várható fizetéseket, nagyon bele kell nyulni a sz*rba hogy ez mind igaz legyen.
Végre valaki a környezetemből aki volt ott, és tudja mi van.
Jelenleg én még a régi munkahelyemen vagyok, amit egyetem mellett csinálok, és meg is hagyom, jó az a hely
Ami elsődlegesen érdekel, hogy az ügyfeleket tényleg a lehető legjobban tájékoztatják, vagy van benne némi átb@szás a részükre?
Ha van, akkor megy a levesbe, nem fogom magam lejáratni
"és van pénzes, (zsíros) ismeretségi köröd, akkor akár lehet is belőle vmi..."
ha ez megvan, akkor nem kell az OVB, bármivel tudsz pénzt keresni. egyébként meg: 3+2 hónap? baszki, az alatt a legalja munkával is összedobsz 4 - 500 ezret tehát eleve félmillió mínusszal indítani a dolgot - asszem már te is tudod a választ.
hali rash!
én is elkezdtem, végigjártam az oktatást, csak mindössze egy buktája van a dolognak, nem volt rá kb 3-500 000 HUf-om, hogy a 3 honapot, amig nem keresek és kajtatsz ismerősök, és ajánlások után, kifizessem, így beoffoltam a dolgot. Viszont ha ezeket a költségeket megtudod előlegezni, és van pénzes, (zsíros) ismeretségi köröd, akkor akár lehet is belőle vmi.
Hiába jönnek a szöveggel, hogy kemény munka meg minden, de az utazás, rengeteg telefon, a cuccok, és az idő mind az ember anyagi hátterét emészti fel, és az első ügyféltől számolva, legalább 2 hónap mire látsz pénzt, továbbá sikeres üzletkötések kellenek.
Ez az én véleményem róla, de ne hivatkozz rám pls
ááá, hagyd, már biztosan túl sokat ivott.... azé nem tudja, mit beszél...
Na meg öregecske gombocska...
Hát én hagynám a fenébe a helyedbe... amikor még fiatalabb voltam mint te egyszer csak kipróbáltam ezt a világot én is...
Borzalmas volt... !
És pénzt nem láttam belőle soha, pedig nem is csináltam olyan rosszul... sőt
Hejjj, én csupán vázolom a helyzetet, idősebb tapasztaltabb emberek lévén mit láttok benne, amit esetleg én zsenge koromra való tekintettel nem fedezek fel.
tHUNder - azé ám, már néztem hogy mivan
Olvastam igen de tudod, az interneten a nickek mögött ismeretlenek vannak, ki tudja milyen szándékkal. Meg már így is rohadt sok energiát fektettem a kutatásba. Kár hogy naiv vagyok némileg mellette meg rohadt pesszimista, így mindennek utána járok mielőtt döntök
Hát ez rosszabb, mint az enyém....
kevés fix, sok jutalék, ha van miből...?
Sok-sok kecsegtetés semmi kézzelfoghatóság...
Nekem ilyennek tűnik... de próbáld ki, ha jó szóljál, tudod, mi a "tarifám"...
Amiből itt pénzt lehet keresni, az a megtakarítások kötése, a cég elsődlegesen erre megy rá, amellett, hogy "teljes körű szolgáltatást nyujt" de a fönökök kihangsúlyozták, hogy ez az elsődleges cél. A tájékoztatás nagyrészt "korrekt", de mivel van egy elsődleges cél, így nembiztos, hogy törődnek a többi dologgal, értsd hitel, biztosítás, és a többi...
Az informálásról annyira nemlehet rosszat elmondani, csak "kicsit" eltulozzák a lehetőségeket, és a várható fizetéseket, nagyon bele kell nyulni a sz*rba hogy ez mind igaz legyen.
De ezt célozzuk meg!
B.űdv kaviarova
Nem utálnak meg a barátaid... Ami nem egy utolsó szempont.
Végre valaki a környezetemből aki volt ott, és tudja mi van.
Jelenleg én még a régi munkahelyemen vagyok, amit egyetem mellett csinálok, és meg is hagyom, jó az a hely
Ami elsődlegesen érdekel, hogy az ügyfeleket tényleg a lehető legjobban tájékoztatják, vagy van benne némi átb@szás a részükre?
Ha van, akkor megy a levesbe, nem fogom magam lejáratni
ha ez megvan, akkor nem kell az OVB, bármivel tudsz pénzt keresni. egyébként meg: 3+2 hónap? baszki, az alatt a legalja munkával is összedobsz 4 - 500 ezret tehát eleve félmillió mínusszal indítani a dolgot - asszem már te is tudod a választ.
én is elkezdtem, végigjártam az oktatást, csak mindössze egy buktája van a dolognak, nem volt rá kb 3-500 000 HUf-om, hogy a 3 honapot, amig nem keresek és kajtatsz ismerősök, és ajánlások után, kifizessem, így beoffoltam a dolgot. Viszont ha ezeket a költségeket megtudod előlegezni, és van pénzes, (zsíros) ismeretségi köröd, akkor akár lehet is belőle vmi.
Hiába jönnek a szöveggel, hogy kemény munka meg minden, de az utazás, rengeteg telefon, a cuccok, és az idő mind az ember anyagi hátterét emészti fel, és az első ügyféltől számolva, legalább 2 hónap mire látsz pénzt, továbbá sikeres üzletkötések kellenek.
Ez az én véleményem róla, de ne hivatkozz rám pls
Na meg öregecske gombocska...
Hát én hagynám a fenébe a helyedbe... amikor még fiatalabb voltam mint te egyszer csak kipróbáltam ezt a világot én is...
Borzalmas volt... !
És pénzt nem láttam belőle soha, pedig nem is csináltam olyan rosszul... sőt
Én csupa negatívat adok a dolognak...
tHUNder - azé ám, már néztem hogy mivan
pesszimista = realista
optimista = idealista
optimista = realista
kevés fix, sok jutalék, ha van miből...?
Sok-sok kecsegtetés semmi kézzelfoghatóság...
Nekem ilyennek tűnik... de próbáld ki, ha jó szóljál, tudod, mi a "tarifám"...