Igen, nekem is ez a véleményem róla eddig, és tele van manipulativ, szerintük pszichológiai elemekkel - ami ugyan az .
Elviekben nem házalós rendszer, tovább ajánlásokkal működik, tehát érdeke a cégnek egy olyan ajánlat adása, amit elfogad az ügyfél, ezt úgy éri el, hogy az összes pénzpiaci eszközzel foglalkozik, a bankok, pénzintézetek az ügyfelei, és nagy tételben viszi az ügyfelet, ezáltal kedvezményesebb hitelt, befektetést tudnak nyújtani.
Mlm -igen, felfedeztem benne ezt is, az alacsonyabbak után kapnak juttatást a feljebb lévők
Kezdő csomagot viszont nem kell vásárolni, az oktatás - hogyan beszéljük rá az ügyfelet - ingyenes
Ahogy nekem tűnik, akiket itt képeznek, felhajtják az ügyfelet, felveszik egy formanyomtatvány alapján az adatokat, igényeket, ezt egy hozzáértő kiértékeli, és ad tervezeteket, amit be kell mutatni az ügyfélnek, és vagy elfogadja, vagy nem.
Természetesen jutalékos rendszer, a bankok fizetik a jutalékot
Amúgy 93 óta vannak magyarországon, és egy német cég.
Eddig vegyes érzelmekkel vagyok iránta, működőképes, de magyar viszonyok között minden másképp működik
Remélem nem olvassák a topikot
&rash: háááát, független, nem akarnak kötelezettséget, neked meg jó meg kell dolgoznod a pénzért. Na most a név maga: független pénzügyi tanácsadó, mond el háromszor egymás után. Furcsa mi? Mikor jutott eszedbe ilyenhez fordulni? Van fix havi fizu? Feltételezem nincs, hanem függetlenül menned kel embereket "zaklatni". Nekem jönne valaki tanácsot adni megkérdezném ha ilyen jó tud tanácsot adni akkor miért nem a Hawaii birtokáról web kamerán keresztül teszi ezt. Óvatosan ezzel és ilyen munkákkal, nagyon piramis szagú!
Nekem most ajánlottak egy munkát, lehet vele keresni, de komoly fenntartásaim vannak vele szemben... ha ismeri valaki hideget meleget szívesen hallanék, kiegészítvén a saját tapasztalataimat.
OVB - független pénzügyi tanácsadó
Na tessék... nem elég , hogy nem kell korán kelned, közel laksz a munkahelyedhez, korán mész haza, de hogy még ennyitől el is mész... Ti tényleg szerencsések vagytok...
Bár csak nekünk nőknek is ez ilyen egyszerű lenne...
Ez nem ér... sunyultál... basszus, az én munkaidőm tart a legtovább... hol dolgoztok ti, hogy ilyen korán haza mentek? én 18:30-ig vagyok... És 04:45-kor keltem, hogy beérjek reggel 06:30-ra... laza 12 óra a semmi pénzért... érdekel valakit, szívesen cserélnék egy alig, közel 4 órás munkahelyért cserébe és mondjuk ha nettó 200-250 ezret keresnék vele jó lenne... :) Lehet duB neked van igazad...
Lehet tényleg megnövesztem végre és árulom, autóért és ékszerekért... jobban járnék az már biztos...
Srácok most hova tüntetek? Nekem kell megint kézbe vennem a ciciket? Izé a dolgokat?
Nehogy már az övé legyen az utolsó!
duß - jó volna besegítenél ha én most elmegyek
Tartsd a frontot, nehogy már Ő vigye a nadrágot .
kütyük, sex, a fórum tele, normál emberi dolgok, mindenki eltűnik...
ha kevés a sex az a baj, ha sok a sex, az is baj... rajtatok kiigazodni... lehetetlen... talán még duB-nak sem megy...
oké-oké, de ott nincs étel...csak ital...
ez zavar valakit...?
Én jobban szerettem volna, ha le tudunk ülni egy kicsit beszélgetni, pláne ha olyanok is méltóztatnának eljönni, akiket nem ismerünk, vagy nem annyira ismerünk, vagy egyébként mindenki!
Tehát szerintem erre nem a Ráday kupola a legalkalmasabb. Szerintem...
Vélemény?
Az nem rossz ötlet! Egyben meg lehet a húzogatni a füleid is ! Szombat este mindenképpen jó kiinduló pont!
Ha már, nosztalgia akkor hogyan "áll" a Ráday kupola erre az estére?
ááá, készültem jó kis excel-lel... de oké, legyen úgy.
Szűkítsünk!
November eleje, közepe, vége!
A régi buli pontosan november 14-én volt. Együtt ünnepeltük a szülinapomat... ha még emlékszel...
tehát az a hétvége jó lenne mondjuk november 13. szombat?
A helyszínt még keresem, de abból is többet teszek majd fel... hogy lehessen válogatni! Ha kell bevállalom a sofőr szerepét!
Mert ilyen jó vagyok...
Oké, megjavultam...
téma részemről lezárva, már mint a cicis... még a végén félre értitek és valami rossz lány titulust kapok, közben pedig, én vagyok a megtestesült szűziesség és ártatlanság...
Mostantól ehhez tartom magam...
Bocsánat duB, hogy inzultáltalak... többet nem fordul így elő (fórumon) (majd élőben... )
Az össze röffenésre viszont reagálhatnátok kicsit idegesebben is... köszi.
duB kezdte az okoskodással...
Én ártatlan vagyok, mint mindig...
De nem rossz az, ha jól csinálják...
Mi vele a bajod...?
Irigykedsz mi?
Rég láttad duB-ot... elvonási tünetek...
Te duB Jaku is ilyen már?
Mert akkor látni akarom!
Elviekben nem házalós rendszer, tovább ajánlásokkal működik, tehát érdeke a cégnek egy olyan ajánlat adása, amit elfogad az ügyfél, ezt úgy éri el, hogy az összes pénzpiaci eszközzel foglalkozik, a bankok, pénzintézetek az ügyfelei, és nagy tételben viszi az ügyfelet, ezáltal kedvezményesebb hitelt, befektetést tudnak nyújtani.
Mlm -igen, felfedeztem benne ezt is, az alacsonyabbak után kapnak juttatást a feljebb lévők
Kezdő csomagot viszont nem kell vásárolni, az oktatás - hogyan beszéljük rá az ügyfelet - ingyenes
Ahogy nekem tűnik, akiket itt képeznek, felhajtják az ügyfelet, felveszik egy formanyomtatvány alapján az adatokat, igényeket, ezt egy hozzáértő kiértékeli, és ad tervezeteket, amit be kell mutatni az ügyfélnek, és vagy elfogadja, vagy nem.
Természetesen jutalékos rendszer, a bankok fizetik a jutalékot
Amúgy 93 óta vannak magyarországon, és egy német cég.
Eddig vegyes érzelmekkel vagyok iránta, működőképes, de magyar viszonyok között minden másképp működik
Remélem nem olvassák a topikot