Há nem is tom, az má repüllő :)
Baromi jó gép, eccer majd én is olyat akarok. Nyáron volt alkalmam kipróbálni, az 1100 kényelmesebb egy kicsit, viszont cserébe már 1000-es fordulattól tol mint a bolond és elég kezesnek is mondható.
Hát ne mondja senki, hogy nem pénzbeszedésre megy a játék. Egy huszadrangú falu nyíl egyenes, lakóházaktól még mentes bevezető szakaszán mindjárt a tábla után mérni mi más lehet.
Amúgy kapcsolok, odamegyek simán brutto 10-re, ha így gondoljuk :) Viszek fasza térképet és rajzolunk ügyesen. Egyedül én is tudok rajzolni, csak te ebbe az irányba okosabb vagy - aztán remélem, egyszer megyünk együtt abba az irányba is, amerre én vagyok okosabb ;)
Ott megoldjuk azt is, nyugi gyülekező d.e 10-kor Sijjófokon, az úgy is fél tizenegy lesz, ahogy ismerem magunkat még ma felrakom a pontos helyszínt az eseménybe
Géza, a buzi fehér csíkkal jelzett utak a legjobbak, eleve tervezzünk úgy. Én néhány kanyart leszámítva max. 110-zel megyek, gázelvétellel máris 90-en vagyok, trafipax - never mind.
Na de mi a fész lesz 5-én...? Kéne nekem úgy fél óra az életedből, hogy közben körülöttünk csend van, hogy intézzük ezt?
Zakopane - szerintem - mindenképpen kétnapos, sok a látnivaló, és (mostanában) sok a trafi is. Viszont a mellékutak tényleg viccesek: a Poprad - Dobdsina szakasz nagy kedvencem, erre bosszúsan nézem, hogy lezárták, és egy buzi, fehér csíkkal jelölt századrangú útra terelnek helyette.
Olyat motoroztunk azon az apró úton, legközelebb szándékosan arra fogunk menni
(bal oldalon, az ék alakú kiszögellés a valóságban is ilyen )
Én is a szűket szeretem, ám motorozáskor pont az tart tovább, ezért gondolnám két naposra - jó esély van rá, hogy sikerült ismeretlenül is beterveznem egy-két kellemes útszakaszt. Őszintén szólva először én is pont fordítva gondoltam, de neked így a második nap rövidebb/gyorsabb, ami gyerek szempontból frankó.
Befogadunk 1400-asokat is, vagy csak 1100-asok jöhetnek? :)
Két naposba mindenképp kényelmesebb lenne, elvileg megoldható. Gyakorlatilag még nem tudom, mivel a feleségem bár lassan de biztosan szűlni fog, ebből kifolyólag a már meglévő 3 éves lányom pesztrálása egyre nehezebb feladat neki. De azért ez még nem kizáró ok, csak hát számba kell vennem ezt is.
Nem rossz,egyszer már csináltuk így csak fordított sorrendben, meg azzal a különbséggel hogy kifelé mi Putnok felé mentünk ki. Mire odaértünk szakadt az eső, és a haza út az eső elől való menekülés jegyében telt, sikeresen. Ruzomberok környékén rávitt a gps minket egy nagyon szűk útszakaszra, ami nem épp sztráda minőségű ellenben jól járható volt, de olyan szép szűk völgyben vitt végig minket hogy nagy kár lett volna kihagyni. Azon a tíz-húsz kilométeren tátottuk a szánkat rendesen. Szerintem szándékosan arra még senki nem járt, azt is jó lenne egyszer megkeresni.
Zakopane jól hangzik - kutya. felkészít bennünket - oszt még ott is alhatunk (a környéken), hogy többet és nyugodtabban lehessen motorozni, mintha csak 1 naposat csinálnánk. Első tippem szept. 18-19., ugyanis a 11-12. nem jó nekem sajna.
A helyedben én sem hagynám ki, sőt ha mondjuk Gyulán lenne, oda is szívesebben lemotoroznék. Részemről rendben, idén egyébként sem motoroztam sokat gazdasági okokból, így a végét szeretném kicsit behozni. Amennyiben az időjárás is engedi. Még jó lenne egy egynapos Zakopane is idén.
Ezt megértem Én mennék szívesen valamerre (főleg északra), de mivel tőlem csak 100 km-re van a mutatvány, viszonylag csábító. Viszont legközelebb mehetnénk valamerre, ha már ilyen frankó motorod van :)
Igazis.....erről megfeledkeztem.
Az sem lenne rossz, csak ekkora távolságot kizárólag autópályán inkább kihagyok. Házunk mellett fel az M3-ra, majd közel 400 km után le az M7-ről - nem a legjobb program.
Baromi jó gép, eccer majd én is olyat akarok. Nyáron volt alkalmam kipróbálni, az 1100 kényelmesebb egy kicsit, viszont cserébe már 1000-es fordulattól tol mint a bolond és elég kezesnek is mondható.