Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rövidesen lesz néhány gomba...
tHUNderMisinek is lógok még egy párral. Szólok, ha elkészült.
ööö...itt van egy kis ellentmondás: ha kevesebbet megy végre, de erősebb lesz, az rövidebb áttételt jelent. ilyenkor többet forog a motor egy adott fordulaton, és amennyivel többet forog, értelemszerűen annyival többet is eszik.

nekem a 400-ason is 600-as láncszett volt (az 27 500 forint, 16-48 áttétellel), ezzel kb. 7200 -at forog 140-es utazónál, és a 400-as áttételéhez viszonyítva ca. egy literrel eszik kevesebbet.

de tudjuk variálni az áttételt igény szerint, csak gondold ki, hogy melyiket szeretnéd - ha nincs folyton agyonrakva a motor, két személlyel, csomaggal, akkor ajánlom ezt a hosszú áttételt.
Nagyon Kösz!
A holtszezonba lehet meg is csinálom!
félcolos csőből készült, idomhoz igazodva hajtva hegesztve.
alul az átmenő csavarhoz (olajszint ellenőrző ablak alatt-mögött látható), felül egy lemezhez csavarozható laposvas fülekkel. anyagár 1-2 ezer pénz, munkadíj megfizethetetlen 2-3nap
Kutya úr!
Asszem kipurcant a láncom, ezért venni kéne.
Mennyibe kerül egy szett a 400-as ra? Most hátul 48-as kerék van,(D.I.D lánc 100paciig) ami ugye végre jobb de olyan érdekelne ami, menjen kevesebbet végre, de erősebb legyen(hátha egy kicsivel kevesebbet enne).Mit mondasz rá?
Esetleg holnapra még a tel. számát is meg tudom nézni!
Csak írj rám napközben nehogy elfelejtsem.
Köszi
Keresd tombat kollégát.
Csinált már párat ha jól tudom.
Sziasztok!

ZZR 400-ra bukógombát tennék.
Forintra vetítve mennyibe fájna ez a manőver?
Esetleg fényképet küldene róla valaki
Előre is köszi
Azt elhiszem.
Költeni sem kell rá!Csak ráülsz és mész!
Annyiért megveszem.
Üdv Mindenki!
Kis érdekesség.Biztosító felértékelte a motort.650 ezer Ft.
Így ugye 390-ig lehetne javítani,hogy ne legyen TK-s.
Ma megkaptam az árajánlatot végre a kawából is,meg a fényezőtől is.
A végösszeg 715 ezer jó magyar forint.
Kíváncsi leszek erre mit lépnek!
Szia,
mérjétek ki, hogy melyik a rossz, és a számlával ill. a mérést végző ember leírásával (mi a hiba, hogy állapította meg stb) küldd vissza és már intézem is a cserét!
Üdvözlet Zizzentek!

Sajna le kell mondanom a zzr találkozón való részvételt családi okok miatt, bár ha 29.-én lenne talán dél előtt még el tudnék menni(vagyis megpróbálok).

Kutya úr!
Vettem tőled egy 3 fejes blokkolót, ami eddig az autóban becsomagolva pihent. Miután születésnapom alkalmából a rendőrség megajándékozott egy 30e-s csekkel úgy döntöttem be kéne szerelni. Ez meg is történt hétvégén, de van egy kis bibi.A két első blokkoló közül az egyik hibás(gondolom én) mert mindíg kib@ssza a biztit. Megnéztem nemhogy megsértettem a kábelt de nem.
Van-e valami lehetőség a garis cserére? Valakinek esetleg tapasztalat? Mennyibe kerül hozzá egy fej?

más:
Ha megmozgatjátok álló helyzetbe oldalra a hátsó fogaskereket akkor annak picit mozognia kell? Mert nekem mozog ez normális?
Amikor elindulok mintha egy picit reccsenne, talán a lánc vagy nem tudom mi. 5-let valakinek?
Szép napot!
ugy látom neki még megvan az első fék kérdezz rá
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ha nem akkor az inditómotort 6000Ft ért adom hali és remélem hogy csak akksi
ezer bocsanat ma néztem meg eladtam a fékkaraltartályal kompletten a kapcsolót
Az inditó rellé ára 3000FT+posta. Ez ki volt probálva az enyémben tuti jó. Ha esetleg nem ez a baja visszavásárolom hogy ne érjen kár cimem bbzzkukaccitromailponthu
vagy egy éve nem néztem a szintet de jól hűt, szóval a nemnézés jó tesz neki
pont tökmindegy, a quadba nekem is az volt
ratyiszínűt kell belepaszentolni köszi teszkóveljú-t veszünk nem szart
ha foszfátmentes (pl. rózsaszín) a fagyálló, akkor ja. a régi, 'Lada-korszak' fagyállók eszik az alut.
hűtőfolyadék gyanánt egy kis fagyállós desztillált víz megteszi?
Hali!

Eladó új fékbetétek, bontatlan dobozban.
Előre: Ferodo FDB574ST 2db
Hátra: Ferodo FDB481P 1db
Együtt a három 13000Ft

Tel.:20/995-5657

Üdv:
Szorf