Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kell :D A papir már kuka.
Tanulság egyrészt hogy nem szabad keletnek menni csak nyugatnak
BEle se merek gondolni mi lett volna ha leesik az egész fejidom.
igen, de nem mosható, hanem tisztítható. az eredeti szűrő élettartamát kell felezni, és ott fújni a kétféle gyári sprével (4000 ft a két spré, de hosszú évekre elég)

a szűrő örökélet, soha nem kell cserélni (autókban 1 mill mérföldig garantálják az élettartamot)

pénteken tudok vinni ha kell
háhogy direkt Neked van
Ez mitől direkt? azé mert mosható olajos és nem papir?
Egyébként jöhet, várom lájm partira ott helyben ki is cserélem :D
Az én ZZR-em is megállt a Tátra-túrán, még jó, hogy tényleg egyperces volt a hiba - és egyetlen csillagcsavarhúzó kellett az elhárításához (az is a dobozok levételéhez )
óóó pont erre voltam hétvégén mikor zúztam Kárpátaljára :D
Nem volt teljes móka és kacagás, sztoriért lásd Zx-6 topik!
én is ezen parázok pedig felizgultam néhány körre
Jó az de még mindig nem mutattál róla linket :D Mennyi az annyi?
Nem valószinű már eléggé kopott a gumim, meg tudom hogy elkapna a hév :D
Szabolcs megye! Apagy!
Gépen van meg! Elküldöm mailon!
hali ha aktuális az inditó rellé nekem van egy eladó. De nézd meg a biztit benne az szokott vacakolni ill a kábelek oxidálodnak százezer bocs a forumozoktól
megnézem a láncvédőt ha jó a 91-92 zzr 600 modellé megint bocs a forumozoktól
holnap megnézem a féklámpa kapcsolót ha még aktuális. ez sem tukma csak most jöttem meg és olvasgatom át a forumot ezer bocs
hali ha érdekel van egy eladó inditó motorom. nem akarom rád tukmálni csak jeleztem. hali
Te felmész pályára?
hol van az a messze? mert jelenleg - Maya kiesésével - nincs egy árva darab 250-es sem...
aztat mondtam, hogy nincs hozzá vagyis van, de csak K&N direktszűrő.
Te gyüsz Kutty? Ha igen ott találkozunk.
Esetleg hozhatnál magaddal egy zx636 (05) légszűrőt is a polcról :) Mit is mondtál vífil kosztet?
Sziasztok!250-es zizi beállitási adatok érdekelnének,per pill szelephézagbeállitás..a segitséget előre is köszönöm!/ha lesz/
magyar szervizkönyv is érdekel,havan valakinek..?eperlevel007@gmail.com
szia!engem érdekelne a könyv,ha reális árat kérsz érte.üdv:Czikora