Nekem sajna nem jó a szeptember 5-e vasárnap. Mivel aug 29, szept 4 volt betervezve, így alakítottam a munkát is. Sajna nem tudom megváltoztatni a beosztásomat
Pedig szétpolíroztam az agyamat
Allveer azért b@sszál oda az öreg vassal!
üdv
a kuplung ellenőrzésére javaslom a következőket: meleg alapjáraton üzemelő motornál kapcsold 1-be majd üresbe párszor, ha ez sikerül akkor nincs gond, ha nehezen megy vagy nem sikerül akkor gond van, a kuplung valamiért nem old rendesen és folyamatosan hajt!
üdv
némi help kéne:) ZZR600 D '91-e model-nek milyen méretü a hátsókerék csapágya ill. a lánckerék csapágya, ezt a részt még nem kellett bolygatnom, de jólenne szétszedés előtt beszerezni a csapágyakat! :)
köszi
A többiek már elmondták, a hangos váltó ZZR sajátosság, ezért szeretjük , DE lehet rajta sokat finomítani, ahogyan én is tettem...
1) Jó minőségű olaj + én most raktam bele adalékot és sokat javított a dolgon
2) A vátó kezelésének technikáját is lehet finomítani... létezik ugye a kuplung nélküli váltás, amikor a gázelvételkor, kuplung nélkül váltasz. Ez teljesen hangtalan váltás eredményez, alkalmazásáról azonabn erősen megoszlanak a vélemények.
Nekem az a technika jött be, hogy váltás előtt, már " megfeszítem" a váltókart, amikor elveszem a gázt, a behúzom a kulungot ( tehermentesítem a hajtást ) és már ugrik is be a sebesség az esetek 90 %-ban hangtalanul, az 1 es nyilván továbra is csattogós, de ez minden motoron ilyen, az egyenes fogazású váltó miatt, az 1-2 néha még csattog de ha jól elkapom ez is megy hang nékül. Érdekes koreláció figyelhető meg egyébként a fordulatszám vs. hangtalan váltás viszonylatában is. Alacsony 4-5-es fordulaton mindíg hangtalan 7-9 között gyakran csattog-recseg 10 fölött megintcsak hangtalan....
semmilyensenem lesz, kezdem megszokni a sznobszürkét egyedül az oldalsó, bordázott légterelő lesz karbon, de azt is megnézem előtte PS-ben (vagy 3D-ben )
Kérés teljesítve!
Az enyém össze-vissza van matricázva, gyáriasitsam addigra? Valamint hiányzik az alsó idom, a polc tetején várja a szebb napokat, mert minek az
Erre a képre meg azt hittem hogy az enyém, de rájöttem az nem ilyen poros
Gratula az új vashoz
Balesetmentes széles utat vele!
Pedig szétpolíroztam az agyamat
Allveer azért b@sszál oda az öreg vassal!
Üdv köztünk.
Alkatrészeket Kutya úr tud szerintem neked a legolcsóbban.Ajánlom!
a kuplung ellenőrzésére javaslom a következőket: meleg alapjáraton üzemelő motornál kapcsold 1-be majd üresbe párszor, ha ez sikerül akkor nincs gond, ha nehezen megy vagy nem sikerül akkor gond van, a kuplung valamiért nem old rendesen és folyamatosan hajt!
némi help kéne:) ZZR600 D '91-e model-nek milyen méretü a hátsókerék csapágya ill. a lánckerék csapágya, ezt a részt még nem kellett bolygatnom, de jólenne szétszedés előtt beszerezni a csapágyakat! :)
köszi
Üdva ZiZzentek között! .
A többiek már elmondták, a hangos váltó ZZR sajátosság, ezért szeretjük , DE lehet rajta sokat finomítani, ahogyan én is tettem...
1) Jó minőségű olaj + én most raktam bele adalékot és sokat javított a dolgon
2) A vátó kezelésének technikáját is lehet finomítani... létezik ugye a kuplung nélküli váltás, amikor a gázelvételkor, kuplung nélkül váltasz. Ez teljesen hangtalan váltás eredményez, alkalmazásáról azonabn erősen megoszlanak a vélemények.
Nekem az a technika jött be, hogy váltás előtt, már " megfeszítem" a váltókart, amikor elveszem a gázt, a behúzom a kulungot ( tehermentesítem a hajtást ) és már ugrik is be a sebesség az esetek 90 %-ban hangtalanul, az 1 es nyilván továbra is csattogós, de ez minden motoron ilyen, az egyenes fogazású váltó miatt, az 1-2 néha még csattog de ha jól elkapom ez is megy hang nékül. Érdekes koreláció figyelhető meg egyébként a fordulatszám vs. hangtalan váltás viszonylatában is. Alacsony 4-5-es fordulaton mindíg hangtalan 7-9 között gyakran csattog-recseg 10 fölött megintcsak hangtalan....
hát így...
Bár, ha csak ennyit kell hozzányúlni
Az enyém össze-vissza van matricázva, gyáriasitsam addigra? Valamint hiányzik az alsó idom, a polc tetején várja a szebb napokat, mert minek az
Erre a képre meg azt hittem hogy az enyém, de rájöttem az nem ilyen poros
- ZZR400 (-- 1993) Gaben ( '90 )
- ZZR400 (1993 --) &rash, KanyarBandi, királyfi 96, Prometheus, smithzzr,KillBill,zsoo777
- ZZR500(1992)D jedematik(S.laci)
- ZZR600 (-- 1993) cigó. Kisgezo (1995ös blokkal)
- ZZR600 (1993 - 2001) toth.gyula
- ZZR600 (2002 - 2004) kutya. - motorjával walaki:)
- ZZR600 (2004 - 2006) tHUNder
- ZZR1100 (-- 1993) gdebrecenig
- ZZR1100 (1993--)Allveer, Bird
- ZZR1200 omegaspec
- ZZR1400 - kutya.
Kérek mindenkit, hogy az Eseménynaptárban is iratkozzon fel! a jövő vasárnapi találkára!
Futárt hívd fel tíz körül, megbeszélni a találkát!
Gratulálok a szép Paripához! Sok-sok örömteli km-ert
Holnap küldöd a 16/48-at meg a láncot?