Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennél már csak az volt jobb, amikor Zizzer a Macimmal csúnyáskodott... hmmmm-hmmm, van róla fotó is...
ja, mingyá belinkelem ahol egy halat akarsz leütni egy műanyagpalackkal
Jaku, mint ha most jöttél volna a Top Gun forgatásáról...

Kemény vagy!
Ezek szerint most celeb lettem ?
Váá és megtalálta! :D K&N légszűrővel oda csapok ahova kell!
Az épp elég, a mi megyénkben a legtöbb az 50-ből, nevezetesen 4 db. Emlékeztem régebbről ere az infora, csak most találtam meg az eredetét.
Itt egyébként minden használatos mérőeszközről pontos infot lehet találni (mire képes, mióta használják, mennyi van belőle).
http://sebessegmeres.info/tech...
Passzolom, de kifelé, a poprádi lakótelep után egy bazi nagy behajtani tilos, és a Dobsina - jobbra tábla volt kint. Akkor bosszankodtunk, de nagyon nem bántuk meg a kerülőt. Legközelebb is arra megyünk.
Szia!
Ha meg szabad kérdezni.....Miért volt lezárva a 67-es út Poprád elött....és mikor?
Én júli. végén voltam kint..igaz csal a jégbarlangig.....
Nálunk Tiszaújváros Mezőkövesddel megosztva kapott külön egyet, plussz a miskolciak is kiküldik felénk az övékét, úgyhogy van amikor egymásután mérnek.
én lehet futnák még egy kört
épp elég? ha jól tudom, megyénként csak egy van - pesten van belőle (talán) 2-3 darab.
Nekünk (motort) 12-16 méterről sikerült bemérni, de ott is csak ügyeskedve(sisak tetejét, tükröt stb. mérve) Igaz, ez fama II, Fama III lézer volt.
Az sc103 más tészta, ott az a szerencsés, ha szemből mérnek - akkor van két kilométered lelassítani, amíg jelez a blokkoló.
már rá álltak a 40 méterre is fasza
Egyelőre nincs tolongás, bár néhány darabot a jövő héten is átvesznek a trafikból, majd felhívom a figyelmét mindenkinek rá.
Nekem is jó lenne, mert addigra akkor átépítem az ezernégyesre a blokkolót...
Mi mással. a környéken van belőle épp elég. Használják is.
Kutya: Ez a blokkoló milyen távolságtól hatékony? Mármint méterben mi a legkevesebb. Ismerősöm most mondta hogy már olyan eszközök is be vannak vetve, amik 40 méterről mérnek.
a gps adatok miatt gondolok én a 103-ra,meg hogy 70 méterről készült a kép.
szeptemberi tesztből lesz valami,vannak jelentkezők?
ha azzal, az gáz. akkor a blokkolás csak bizonyos tartományon belül működik, viszont lett volna 2-3 másodperce lassítani a bejelző fejegység miatt.
Persze csak ha tényleg 103-assal készült.
ezt a képet scs-103 -al lőtték
Nincs. Így is vastagon a legolcsóbb, beépítéssel együtt kb. annyi, mint egyébként maga a készülék.
Ja. Egyébként is akartam, de mindig halogattam. Rábasztam.
Áfa nélküli verzió nincs?
Nem sokkal kevesebb, mint egy lézerdetektor ára
Emlékeim szerint így a térképet nézegetve szerintem a Podbiel Liptószentmiklós közötti út lehetett, mivel anno Chyzne-n léptünk határt, és rövidesen balra hagytuk el a főutat. Még meditáltunk is rajta hogy nem kellene-e mégis a jó uton haladni Rózsahegyig és majd ott fogunk egy balost. De utólag megérte, mert szép helyen mentünk és időben sem buktunk.