Az épp elég, a mi megyénkben a legtöbb az 50-ből, nevezetesen 4 db. Emlékeztem régebbről ere az infora, csak most találtam meg az eredetét.
Itt egyébként minden használatos mérőeszközről pontos infot lehet találni (mire képes, mióta használják, mennyi van belőle). http://sebessegmeres.info/tech...
Passzolom, de kifelé, a poprádi lakótelep után egy bazi nagy behajtani tilos, és a Dobsina - jobbra tábla volt kint. Akkor bosszankodtunk, de nagyon nem bántuk meg a kerülőt. Legközelebb is arra megyünk.
Nálunk Tiszaújváros Mezőkövesddel megosztva kapott külön egyet, plussz a miskolciak is kiküldik felénk az övékét, úgyhogy van amikor egymásután mérnek.
épp elég? ha jól tudom, megyénként csak egy van - pesten van belőle (talán) 2-3 darab.
Nekünk (motort) 12-16 méterről sikerült bemérni, de ott is csak ügyeskedve(sisak tetejét, tükröt stb. mérve) Igaz, ez fama II, Fama III lézer volt.
Az sc103 más tészta, ott az a szerencsés, ha szemből mérnek - akkor van két kilométered lelassítani, amíg jelez a blokkoló.
Egyelőre nincs tolongás, bár néhány darabot a jövő héten is átvesznek a trafikból, majd felhívom a figyelmét mindenkinek rá.
Nekem is jó lenne, mert addigra akkor átépítem az ezernégyesre a blokkolót...
Mi mással. a környéken van belőle épp elég. Használják is.
Kutya: Ez a blokkoló milyen távolságtól hatékony? Mármint méterben mi a legkevesebb. Ismerősöm most mondta hogy már olyan eszközök is be vannak vetve, amik 40 méterről mérnek.
ha azzal, az gáz. akkor a blokkolás csak bizonyos tartományon belül működik, viszont lett volna 2-3 másodperce lassítani a bejelző fejegység miatt.
Persze csak ha tényleg 103-assal készült.
Emlékeim szerint így a térképet nézegetve szerintem a Podbiel Liptószentmiklós közötti út lehetett, mivel anno Chyzne-n léptünk határt, és rövidesen balra hagytuk el a főutat. Még meditáltunk is rajta hogy nem kellene-e mégis a jó uton haladni Rózsahegyig és majd ott fogunk egy balost. De utólag megérte, mert szép helyen mentünk és időben sem buktunk.
Kemény vagy!
Itt egyébként minden használatos mérőeszközről pontos infot lehet találni (mire képes, mióta használják, mennyi van belőle).
http://sebessegmeres.info/tech...
Jaku, a kóóókemény!
Ha meg szabad kérdezni.....Miért volt lezárva a 67-es út Poprád elött....és mikor?
Én júli. végén voltam kint..igaz csal a jégbarlangig.....
Nekünk (motort) 12-16 méterről sikerült bemérni, de ott is csak ügyeskedve(sisak tetejét, tükröt stb. mérve) Igaz, ez fama II, Fama III lézer volt.
Az sc103 más tészta, ott az a szerencsés, ha szemből mérnek - akkor van két kilométered lelassítani, amíg jelez a blokkoló.
Nekem is jó lenne, mert addigra akkor átépítem az ezernégyesre a blokkolót...
Kutya: Ez a blokkoló milyen távolságtól hatékony? Mármint méterben mi a legkevesebb. Ismerősöm most mondta hogy már olyan eszközök is be vannak vetve, amik 40 méterről mérnek.
szeptemberi tesztből lesz valami,vannak jelentkezők?
Persze csak ha tényleg 103-assal készült.
Áfa nélküli verzió nincs?