Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Gyári újban tudok segiteni . Adatlapomon elérsz.
Helló!

Most néztem az adatlapod az a bukócső hogy is van megoldva? Mennyibe került?
sziasztok ! zzr 1100 szabadonfutot keresek . Tudna valaki segiteni?
Sajnos nem valószínű, hogy odaérek. Ez a szezon így telt el, hogy alig volt időm nem csak motorozásra, hanem más kedvtelésekre sem. Aki megy, annak jó motorozást!
semmi akadálya, én úgy is fotózni szeretnék inkább, ha már megvan a nagy gép
hogy MI?
a 250esek 250km-re leledzenek..
Maga hány kamerát hoz pénteken? a tankrarögzítős megoldást elkérném pár kör erejéig, ha lehet
Ha meggyógyul a vas, jössz pénteken?
Úgy néz ki, hogy akksi. Ha mégse, akkor megkereslek.
szia atix dobsz egy mail címet? enyém adatlapomon fent van, aktuális még a dolog, mármint a féklámpakapcsoló.
...igen, az én kiesésem borrrrrzasztó nagy baj! Arra gondoltam, hogy szólok a srácnak aki megvette a motort, hogy csatlakozzon és igy lesz 250-es is! Meglátjuk!
nem is kell, ott is tucc regelni
igen, eddig vasárnap.
Tiszta ciki, de én nem találom, hol kell regisztrálni, mert a programokat megtaláltam, de nem tudom, hogy hol kell feliratkozni a grill partyra, mert kimennék a ismerősökkel egy kicsit szétnézni, és őket is fel szeretném iratni...
a pénteki lime engem is érdekel .... megyek én is
Hali
A biztosíték szerintem nem lehet, mert minden szétszedéskor másik helyre rakom vissza, a csatlakozókat már kontakt spry-ével is befújtam. Mennyi az ára mert engem érdekelne.
Előre is köszönöm.

Imi
hali na ne vasárnap ..... szombat?
örülök neki......
kuuuuurvajó nagyon élveztük, hibátlan időben gyalogtúráztunk és motoroztunk hatalmasakat - plusz evés-ivás vastagon

az első adag fotó a galériában
na,hazaértél kutyuli?milyen volt?
neeem... (vagy de? )
Cak nem ceszneeek?
nyugi, Neked nem fog "fájni" a célpont. valszeg Balcsi közelében lesz
Hova a rossebbe megyünk ezen a giga-zzr összezörrenésen?
ok, vettem. pénteken visz, ha előbb beleraknád, akkor felküldöm a futárral
Bituman szok mondani, amikor nagyon vad túrát vizionálok a következő szezonra: "Ok, menjünk, de Gibraltáltól délre és Záhonytól keletre egy centit se!"