Sajnos nem valószínű, hogy odaérek. Ez a szezon így telt el, hogy alig volt időm nem csak motorozásra, hanem más kedvtelésekre sem. Aki megy, annak jó motorozást!
...igen, az én kiesésem borrrrrzasztó nagy baj! Arra gondoltam, hogy szólok a srácnak aki megvette a motort, hogy csatlakozzon és igy lesz 250-es is! Meglátjuk!
Tiszta ciki, de én nem találom, hol kell regisztrálni, mert a programokat megtaláltam, de nem tudom, hogy hol kell feliratkozni a grill partyra, mert kimennék a ismerősökkel egy kicsit szétnézni, és őket is fel szeretném iratni...
Hali
A biztosíték szerintem nem lehet, mert minden szétszedéskor másik helyre rakom vissza, a csatlakozókat már kontakt spry-ével is befújtam. Mennyi az ára mert engem érdekelne.
Előre is köszönöm.
Bituman szok mondani, amikor nagyon vad túrát vizionálok a következő szezonra: "Ok, menjünk, de Gibraltáltól délre és Záhonytól keletre egy centit se!"
Most néztem az adatlapod az a bukócső hogy is van megoldva? Mennyibe került?
a 250esek 250km-re leledzenek..
Maga hány kamerát hoz pénteken? a tankrarögzítős megoldást elkérném pár kör erejéig, ha lehet
A biztosíték szerintem nem lehet, mert minden szétszedéskor másik helyre rakom vissza, a csatlakozókat már kontakt spry-ével is befújtam. Mennyi az ára mert engem érdekelne.
Előre is köszönöm.
Imi
az első adag fotó a galériában