A pénteki Lime Partyra hogy lehet regisztrálni magam, és az ismerősöket?
Valaki jön pénteken a ringre?
Ha tud valaki egy linket, vagy bármi mást, azt megköszönném...
Köszi, de azt is kipipáltuk.:(
Az elméleti hibaelhárítás már kifújt- most már egy hozzáértőt keresek.
Ha vki tud kétkezi szerelőt akinek nem baj, ha összeolajozza magát kérem segítsen. köszönöm
Eddig szeptember első vasárnapja az esélyes, de ehhez a héten még kell szerveznem egy 1400-ast, ami - eddig - jól alakul. amint biztos a lista, mindent egyben felteszek!
Megpróbálok, csak közben beszart a fényképezőm, de már volt gányolva előző gazdájánál, mert a relék burkolatának teteje le van vágva "gondolom már volt vele gond és tisztították" , így a típust sem tudtam megnézni.
Sziasztok.Valaki nem tudná megmondani,hogy volt egy Dani nevű motorszerelő aki nagyon jól dolgozott hogy mi lehet a telefon száma.Ott dolgozott a Szentmihályi útnál.Válaszotokat előre is köszönöm.Zoli
Sziasztok!
ma volt egy jó motorozós napom
de majdnem megszívtam
Tiszaugnál a Tisza híd (kecskemét irányába) előtt ugy 200m-re pont az ív belső oldalán egy óriási kátyú,nem is kátyú hanem egy kráter van
Ha netán arra jártok nagyon figyeljetek
Kurva nagy mákom volt
További kellemes 7végét,széls utat mindenkinek
Nekem egyszer az oldaltámasztó érzékelője ami nem engedi indítani a motort ha lent van a támasztó romlott el és ez volt. Levágtam és ment rendesen.
Esetleg próbáld meg de ez csak egy kósza 5let!
Sziasztok.Valaki nem tudná megmondani,hogy volt egy Dani nevű motorszerelő aki nagyon jól dolgozott hogy mi lehet a telefon száma.Ott dolgozott a Szentmihályi útnál.Válaszotokat előre is köszönöm.Zoli
Sziasztok engem ki ne hagyjatok :-)) nekem a Szept-4 jobb lenne ha lehet választani :-)))) üdv mindenkinek
királyfi zzr400
Elviekben nekem az aug 29-el semmi bajom, szept 4-én kb. 11-ig melózom utána viszont tudok tépni és csatlakozom. De hová is megyünk mit csinálunk?
...::: FIGYELEM! :::...
Összeállni látszik a technikai háttere, a helyszíne és minden egyéb kelléke a "20 éves a ZZR" projektnek. Kérek mindenkit, hogy frissítse a listát az elmúlt időszak történéseinek megfelelően, és egyben jelezze, ha a tervezett időpontok (aug.29 - szept.4) nem megfelelő, vagy épp ellenkezőleg: csak az egyik dátum megfelelő neki!
Sziasztok
Párom zizije(250)megmakacsolta magát felújítás után, és x-aktás motorrá vált.-nem indul, pedig vezérlés, gyújtás, szelepek-hézagok, nafta stb.minden gyári adaton.Ha van vkinek 5lete a feltámasztásra kérem jelentkezzen- nagyon hálás lennék mert visít az asszony és már alig bírom!
Előre is köszönettel
A pénteki Lime Partyra hogy lehet regisztrálni magam, és az ismerősöket?
Valaki jön pénteken a ringre?
Ha tud valaki egy linket, vagy bármi mást, azt megköszönném...
Az elméleti hibaelhárítás már kifújt- most már egy hozzáértőt keresek.
Ha vki tud kétkezi szerelőt akinek nem baj, ha összeolajozza magát kérem segítsen. köszönöm
Osztmivót Rozsnyónál, kimentél a szántásba? :)
Lehet tudni a találkozóról valamit?Köszi!
A Suzuki RF fórumon régebben emlegettek egy Dani nevű szerelőt. Próbálkozz meg ott, lehet hogy tudnak segíteni.
Megpróbálok, csak közben beszart a fényképezőm, de már volt gányolva előző gazdájánál, mert a relék burkolatának teteje le van vágva "gondolom már volt vele gond és tisztították" , így a típust sem tudtam megnézni.
Imi
még nem, nem voltunk itthon, de reggel egyébként is garázsozok (ZiZi kicsit megadta magát hazafelé Rozsnyó előtt ) és ránézek Neked!
ma volt egy jó motorozós napom
de majdnem megszívtam
Tiszaugnál a Tisza híd (kecskemét irányába) előtt ugy 200m-re pont az ív belső oldalán egy óriási kátyú,nem is kátyú hanem egy kráter van
Ha netán arra jártok nagyon figyeljetek
Kurva nagy mákom volt
További kellemes 7végét,széls utat mindenkinek
Nekem egyszer az oldaltámasztó érzékelője ami nem engedi indítani a motort ha lent van a támasztó romlott el és ez volt. Levágtam és ment rendesen.
Esetleg próbáld meg de ez csak egy kósza 5let!
Igen, már átnyálaztuk a lehetséges pontokat, még a gyertya terhelés alatti szikráját is bemérték.
királyfi zzr400
Elviekben nekem az aug 29-el semmi bajom, szept 4-én kb. 11-ig melózom utána viszont tudok tépni és csatlakozom. De hová is megyünk mit csinálunk?
...::: FIGYELEM! :::...
Összeállni látszik a technikai háttere, a helyszíne és minden egyéb kelléke a "20 éves a ZZR" projektnek. Kérek mindenkit, hogy frissítse a listát az elmúlt időszak történéseinek megfelelően, és egyben jelezze, ha a tervezett időpontok (aug.29 - szept.4) nem megfelelő, vagy épp ellenkezőleg: csak az egyik dátum megfelelő neki!
- ZZR250 (1991--) zzrMaya
- ZZR400 (-- 1993) Gaben ( '90 )
- ZZR400 (1993 --) &rash, KanyarBandi, királyfi 96, Prometheus, smithzzr,KillBill,zsoo777
- ZZR500(1992)D jedematik(S.laci)
- ZZR600 (-- 1993) cigó. Kisgezo (1995ös blokkal)
- ZZR600 (1993 - 2001) toth.gyula
- ZZR600 (2002 - 2004) kutya.
- ZZR600 (2004 - 2006) tHUNder
- ZZR1100 (-- 1993) gdebrecenig
- ZZR1100 (1993--)Allveer, Bird
- ZZR1200 omegaspec
- ZZR1400 - szervezés alatt
Sziasztok
Párom zizije(250)megmakacsolta magát felújítás után, és x-aktás motorrá vált.-nem indul, pedig vezérlés, gyújtás, szelepek-hézagok, nafta stb.minden gyári adaton.Ha van vkinek 5lete a feltámasztásra kérem jelentkezzen- nagyon hálás lennék mert visít az asszony és már alig bírom!
Előre is köszönettel