Hali!
kérdésem a következő lenne:
mi okozhatja az alábbi elég szokatlan tünetet: kicsit meghajtottam vasárnap a gépet, 50 km-n át, és amikor otthon letámasztottam, a hűtővíznek a kiegyenlitőjéből habos viz jött ki, igy leszedtem az oldalát, és tök üres volt a kiegyenlítő, ami azért fura, mert emlékszem h kb 1 honapja töltöttem fel a szintet, egy hosszabb ut előtt, és az előző blokkom ilyen tünetek után lett hajtokaros. Feltöltöttem fagyállos vizzel megint, szintben fullra, és mikor 130 km után megnéztem, márcsak félig volt. Persze amikor feltöltöttem, járattam utána, nem csökkent a folyadék, és nem buborékozott, ami a hengerfej jele lenne... olaj van rendesen, nem lett több, tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban.
Várom az észrevételeket, javaslatokat. Köszke
Csak nehogy kiderüljön, hogy ez is egy evolúciós zsákutca.
Én már beoltattam az enyémet és azóta jól van.
Amúgy meg ki fogunk tiltani, vagy kapsz egy motortakaró ponyvát tőlem Kawasaki felirattal, mint egy bizonyos GSXF -es Kilitin, ha jól emlékszem.
Nekem is volt egy láncszakadásom a nyáron olyan 140-es tempónál még az volt a szerencse h nem volt szembe forgalom! Elég szar érzés ráadásul nekem feltekeredett a hátsó kerékre és állóra fogta.
De megúsztuk ép bőrrel!
Helló
Frankó a gép
Jó volt a találkozó is de mire hazaértem 1 hengerem nem ment.
A teló számodat elkevertem valahova,megtudnád adni mert életbevágó lenne gyertya kellene,mert melózni se tudok menni a géppel!Köszi
kérdésem a következő lenne:
mi okozhatja az alábbi elég szokatlan tünetet: kicsit meghajtottam vasárnap a gépet, 50 km-n át, és amikor otthon letámasztottam, a hűtővíznek a kiegyenlitőjéből habos viz jött ki, igy leszedtem az oldalát, és tök üres volt a kiegyenlítő, ami azért fura, mert emlékszem h kb 1 honapja töltöttem fel a szintet, egy hosszabb ut előtt, és az előző blokkom ilyen tünetek után lett hajtokaros. Feltöltöttem fagyállos vizzel megint, szintben fullra, és mikor 130 km után megnéztem, márcsak félig volt. Persze amikor feltöltöttem, járattam utána, nem csökkent a folyadék, és nem buborékozott, ami a hengerfej jele lenne... olaj van rendesen, nem lett több, tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban.
Várom az észrevételeket, javaslatokat. Köszke