hát ahogy én vettem észre mind2 videón rákuplungol, én még nem láttam olyat aki csak simán gázra kiemelné de ez egyáltalán nem függ évjárattól még nekem se emeli ki pedig én 54 kg vagyok
egy 400as zxr, legyen mondjuk 95ös.kijön gázra kerékre? szkrács barátommal témázunkhogyszerintem biztos hogy kijön de szerinte ha megkérdezem mindenki aztmondja hogy senkinek nemjönki.Talán nehezen.hát hmm
Szegény cicáknak akkor jól kijutott Szerencsére az enyém makk egészséges, mostmár össze is kapta magát, hogy vége a kandúrozós korszaknak. Kereken 6kg nyáron meg volt vagy 3kg de többet nem lesz ilyen, mert még tavaszig ivartalanitva lesz. A kiskutyám pedig aki már 14 éves túlvan egy szemműtéten, 2004-be valami fasz korcs bejutott az udvarunkra és összevesztek. Ráharapott a szemére és szétrepedt oldalt a szemhéja és kifordult a szeme. Most májusban pedig a kis buta alászaladt az autónknak, de olyan strapabiró kis eb hogy még ezt is túl vészelte. A 14 éves csontjai közül egy sem tört el
Kutya cica nálunk van, mindkettőből kettő. Mondjuk nemtom miért, de mindig befürdünk a macskákkal, ugyanis mindegyik halmozott rokkantsággal rendelkezik. A kandúr kb 12 éves, kikaparták a fél szemét, rosszul forrt össze a lába, úgyh sántít, meg fater rácsapta a farkára a kocsiajtót, amit később megharapott egy kutya, úgyh le kellett vágni. Hadirokkant macska. A lány macsekot meg totál összaragasztózva találtuk egy árokban, anyukám egy hétig mosta benzinnel, mire lejött. Őt elütötte egy autó, eltört az állkapcsa, úgyh két hétig nem evett meg ki kellett húzni pár fogát, aztán a hatodik alom kiscica után kikapták a belsejét, úgyh most már nem fog többet fialni. Ja meg akkora ütést kapott a kocsitól (sztem pont a váltóházat fejelte le), hogy fél szemére megvakult ő is. Selejtes állatkert A kisebb kutyánknak az egyik heréje nem szállt le rendesen, szal csak egy van neki. Ennyi baj után már csak a halaimban bízom Tökre nincs velük semmi baj. Esznek, szarnak meg úsznak és kész. Szerencsére tök süketek szal zajongani is lehet mellettük, tiszta luxus.
Egyébként én is gondolkodok valami merészebb állaton, kezdetnek talán valami kis, másfél méteres ártalmatlan kígyócska, de a vadászgörény is nagy flash az biztos.
srácok! tartsatok rákot! szapora, mint a nyulak, ha betanítják, akkor elél az algán is (mint pl. nálam ), és ha kimászik a tárolórekeszből, akkor hamar megmurdál... Ráadásul se méreg, se semmi, legfeljebb, ha megnő, és meg akarod simogatni, akkor letépi a fél ujjad... (((jah, és praktikus a vízben tenyésző fajtát szedni, mert akkor nem kell itatni sem... már, ha van annyi lé az akváriumban, hogy ellepje... )))
hát nekem még dobozban van mert kicsi egyszer kiszökött mert nyitva hagytam a dobozát a nagy páratart miatt aztán bemászott egyik pulcsimba és nekem pont azt kellett felvennem és a nyakamba fickándozott dobtam is el hamar mérge meg olyan mint a póké de nekem azért van calcium sandos meg betadine ezek kellenek igazából az erős méreg ellen meg intenzív ismerek srácot aki a jószága miatt már 2szer volt kórházban élet halál között. a pók nekem is bombáz elég hamar csupasz lesz a segge
Nekem egy eladócsaj mondta az állatkereskedésben akol a kaját veszem a pókomnak. Bár szerintem veszélytelenebbek mint pl egy nagy kutya. Skorpió az kitud mászni egy üveg akváriumból? Meg ez mérges?
Pókom bombázza a szőrt a potroháról, az kellemetlen picit
pandinus cavimanus- tanzániai vörösollójú óriásskorpió engedély meg nem kell mert akkora a szaporulat hogy nem lehet ellenőrizni de a madárpokra is kell legalábbis amilyen nekem van.
Milyen skorpiód van? Régen engem is vonzott, de mintha csak pár papir beszerzése után lehetne tartani. Madárpók viszont van nekem is , szintén egérfogó...
tök jó most néztem alkatrész katalógusba hogy a legnagyobb rendelhető korong mérete 3,50 a kipufjaimhoz majdnem mindhez ekkora kell ezután veztengely csere himbacsere vagy esetleg mindkettőt kéne?bár egy darabig úgyis jók lesznek most ha megcsinálom
azaz amibe bemegy a vízcső!
amugy szétkaptam jobban a gépet leszedtem vezérlést szelephézagot meg korongot mértem és nekem olyan a vezlánc feszítőm hogy nincs benne csavar amivel a rugót kiveszem hogy be tudjam nyomni beszereléskor hanem csak egy kis asszem 6-os csavar van rajta ha vkinek is ilyen van és tudja hogy működik a beszerelése az ossza már meg velem, nem mintha most összerakom csak idegesít hogy nem tudom
na szevasztok beköszönök már ha így hiányoltok igen minden úgy van ahogy Vitka mondta. télen faszául megicsánlom majd a gépet, meg adigra lejár a 3 hónap eltiltás és akkor újra mehetek. adddig meg mindenkinek szép és rövid telet. ritkán azé felnézek
pacsi
csak arrafele található nem a vezeték az a 2-es 3-as henger hátulján a légszűrő meg a karbisor alatt ennél jobban nemtom leírni a service manual cooling system részében ott van a bontott ábrán
At the back of the engine below the air box
Under the carbs two 8 mill bolts to take the cover off then should find the thermostat inside there might get to it on the L model without taking carbs off dont know
On the H model you will need to take off the carbs and drop the engine forward slightly
Nos, még mindig termosztátot keresek...
Esküszöm, nem találom... persze biztos én vagyok a tirpák, de segítsen már valaki pls, hogy merre keressem! (bekarikázás nagyot lendítene a helyzetemen... :)
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v...
Egyébként én is gondolkodok valami merészebb állaton, kezdetnek talán valami kis, másfél méteres ártalmatlan kígyócska, de a vadászgörény is nagy flash az biztos.
(((de azért azok is vannak... )))
srácok! tartsatok rákot! szapora, mint a nyulak, ha betanítják, akkor elél az algán is (mint pl. nálam ), és ha kimászik a tárolórekeszből, akkor hamar megmurdál... Ráadásul se méreg, se semmi, legfeljebb, ha megnő, és meg akarod simogatni, akkor letépi a fél ujjad... (((jah, és praktikus a vízben tenyésző fajtát szedni, mert akkor nem kell itatni sem... már, ha van annyi lé az akváriumban, hogy ellepje... )))
Pókom bombázza a szőrt a potroháról, az kellemetlen picit
amugy szétkaptam jobban a gépet leszedtem vezérlést szelephézagot meg korongot mértem és nekem olyan a vezlánc feszítőm hogy nincs benne csavar amivel a rugót kiveszem hogy be tudjam nyomni beszereléskor hanem csak egy kis asszem 6-os csavar van rajta ha vkinek is ilyen van és tudja hogy működik a beszerelése az ossza már meg velem, nem mintha most összerakom csak idegesít hogy nem tudom
pacsi
no... egy utolsó jólsikerült fotó... ha ezen sincs, akkor eladom magam kilóra...
mert arra én semmi mást nem találtam... mindegy, hétvégén majd megint meglesem...
csak egy ilyet, a hűtőrács oldalán...
Under the carbs two 8 mill bolts to take the cover off then should find the thermostat inside there might get to it on the L model without taking carbs off dont know
On the H model you will need to take off the carbs and drop the engine forward slightly
Esküszöm, nem találom... persze biztos én vagyok a tirpák, de segítsen már valaki pls, hogy merre keressem! (bekarikázás nagyot lendítene a helyzetemen... :)