Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én személy szerint az iridiumos gyertyát ajánlanám bele. És olcsóbb is mintha sima CR9EK-t veszel. Én is tudok neked eladni ilyet. 2500 darabja.
nincs esetleg egy képed amin egybe pöpecül látszik a mocid?nekemis ugyanilyen a rendszerem szerintem
egy kis olvasnivaló

link
Szia.
igen az enyém,egy komplett titán rendszer van a gépen.
köszi a gyergya infot.
tied ez a motor? milyen kipufogó az rajta?
ngk cr9ek
Sziasztok.
Kis segitséget szeretnék, mijen hö értékü gyergyát használtok a mocikba?
Hát te hülye vagy.
nagyonkemények vagytok azaszöveg
Végsebre is lenyomja azt a V fazekat? Gondolom igen
az eggyik srácot akinek itt SVje van csak ugy hivjuk zetorkapitány
leverem azt a zetort a gépemmel mint vak a poharat
Nah ezt jól összehozta a gazdája, kék motorra zöld felnicsik. Fogadok időközben beleszeretett a kawákba, főleg a zxr400-ba és nem birt magával tovább. Kéztetést érzett a zöld felnicsik iránt
NINCSMÉG azéraktamki mer nembírtam magammal annyira kell eztfogom megvenni ami kivan rakva
nem tudom melyikőtök kereste a szinkron teszter csatlakozót de én találtam egy pár képet az elöbbi linek böngészve...
szinkron
neked most van zxr-ed vagy viccből van kiirva adatlapodon? mert ha van akkor meg minek kérdezel ilyet?ha meg nincs akkor minek irtad ki?
mondjuk először én is azt hittem h vicc a kérdés:)
enyémen nincs visszapillanto ugyhogy nemlátnám 400méteren
sv-ztem ma, nagyonlmegy a kicsike , kellemesen csalódtam benne.zxr-el mellette tudnál lenni mondjuk 400méteren?
?
miezabababorítás tesó királyvagy
Belekukkantottam a gépkönyvbe, a biztosítékok az ülés alatt vannak, a tompítottnak 10 amperos, a fényszórónak 15 amperos biztosíték kell. Azt, hogy melyik melyik már nem volt agykapacitásom kibogarászni

http://www.zxrworld.co.uk/zxr4...

Itt megtalálod, amit keresel az tuti.