Jó hogy. Már én is tervezgetem, remélem jópáran összeröffenünk jövőre. Május1 az általába gyilkos időjárás terén, de Május 31.-én pünkösd kupán már tuti zsir idő lesz és akkor összefutunk majd páran
Hát ilyenkor a legrosszabb, mikor várni kell a gépre. Nekem mákom volt, mert látástól a vételig nem telt el 12 óra, de mákom volt Remélem hamarosan elhozod a gépet, hamar elmegy a tél aztán tavasszal eshetsz is neki a fordulatszámoknak. Kunmadarast nagyon gondold meg jövőre! Ok tudom, hülye vagyok, hogy már most azt tervezgetem, de nem lehet elég korán elkezdeni
Neztem az adatlapodat, pont most ertem vissza Gyorbol... Ha addig meglesz, akkor kb 3 het mulva megyek ismet, akkor elviszem, es meg tudod nezni / probalni. Vagy mit mondjak rola ? Hasznalt, de nem serult, kenyelmes Dainese, de azert van mar nala profibb csizma. A kepeken latszik milyen allapotban van. Mondjuk letisztithattam volna elotte...
ÁÁ olyan jó már neked, hogy igy vágod a dolgokat. Gondolom a te zxr-edet is te javitod mindig. Kicsit irigylem azokat akik megtudják csinálni a saját mocijukat, nem csak hajtják mint pl én Én meg hurcolászhatom a szerelőhöz ha gubanc van
bocs hogy ennyit pofázok de ez ,egy fórum , szóval legfőképp Te Mitogeri szerinted javítással mindennel együtt mennyibe lenne ez a gép ? segítek az névre írás 131 ezer, szóval mibe lenne ?
Ha 5000 környékén zörej a motorból, az bizony vezérműlánc, ahogy Geri is mondta. Húszezres tétel a 2 feszítő meg a lánc és utána 30 ezer kilóméterig nyugodt lehetsz. Ha zörög nem fog rögtön szétesni, ezzel jelzi, hogy bizony a vezérműlánc a feszítőkkel cserére érett.
Én már láttam a motort személyesen,átlestem,nincs baja a motornak semmi,de mint minden használt kawánál,ennél is illik vásárlás után egy vezlánc csere,gyerta,meg olaj.szép hangja van,minimális lánchangja van de nem új motor.futóműve fékrendszere kiváló,esztétikusan is jó.szerintem,annyiért simán megéri.én is attl a faszitól vettem anno első kawámat.megbizható.én ajánlom azt a motort,és mivel személyesen láttam hallottam,adhatsz a szavamra.
Remélem én is ott leszek már veletek hideg sörrel a kezünkben.... mikor lesz már május