jaa! Lassan felkerül a videók közé egy kis gumifüst tiltáson.. meghallgathatjátok a csunya hangját!
és lehet kritizálni hogy mi a fasz szol benne! csákók
Az egy dolog hogy majd mennyit szeretnél érte, nem bizti hogy meg is kapod. Van jó pár drága zxr400 amelyek már iszonyat rég hirdetve vannak és nem akarja senki megvenni őket
így van zsömle tartsd is ki ne alkudjanak azt a piacon kell
énis kitartom majd 700 ra igaz ráköltöttem már kb25 öt a 720 ra meg egy nagyon nagy szervizt akarok most 60 ért de addig még megyek is vele szép mocid van.......
Sziasztok.
Sajnálatal közlöm lasan elado lesz a verdám
Még most szolok alku ninincs,99es a paripa nem egész 40ezer van ben,és 750ezerért megtekinthetö élöbe egy percre
1992es nincs benne tiltás 200a vége nem eszi az olajat és azzem olyan 30 párezer km van benne de majd megnézem! Castrol r4 friss olajjal uj a szűrö is természetesen !A fékpofák is jók nem kelll cserélni semmit a gépen!az ár 550e és még van rajt másfél én müszaki is!
Olajszűrő a kecskeméti RMC ben 1750 talán a Hiflo filtro Hf 303-as kell bele, olajat én Castrolt használok 2660 a Power 1-es literje a kecskeméti olajdepóban. De a motul is jó, csak az jó drága.
Én a K&N légszűrőt ajánlom neked, mert kb 16 ezer, és a gyári meg 10 ezer és az szar szivacs, amit két szezon után dobhatsz el, a k&n meg mosható meg sokkal jobban átereszt mint a gyári, szal az örök élet.
A gyertyáról meg érdemes NGK iridiumos gyertyát rakni bele, mert az csak 2500 forint, és sokkal jobb mint a gyári, ráadásul a gyári drágább is. Tudok amúgy gyertyát neked is.
Ha valakit érdekel egy zxr400 lassan kezdhet érdeklödni! Uj vezérműlánc! Uj kuplungszett! Hátul Hyperpro sportrugoval! Sportdobbal! A fényezés normálisnak mondható!
Én annyiért szereztem anno a Papp Laciéktól Kecskeméten, de árulnak még a Biker-worldben is. Amúgy bármelyik kawa márkaboltban, vagy szervízben tudnak szerintem ennyiért. http://biker-world.hu/kategori...(ZX400L)&hi
vo_cat_id=297&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=297
700körül van Papíros R-es kawa is.
és lehet kritizálni hogy mi a fasz szol benne! csákók
Üvd mindenkinek!
Amugy bukógombát lehet valahol kapni zxr400-ra?
énis kitartom majd 700 ra igaz ráköltöttem már kb25 öt a 720 ra meg egy nagyon nagy szervizt akarok most 60 ért de addig még megyek is vele szép mocid van.......
Sajnálatal közlöm lasan elado lesz a verdám
Még most szolok alku ninincs,99es a paripa nem egész 40ezer van ben,és 750ezerért megtekinthetö élöbe egy percre
A gyertyáról meg érdemes NGK iridiumos gyertyát rakni bele, mert az csak 2500 forint, és sokkal jobb mint a gyári, ráadásul a gyári drágább is. Tudok amúgy gyertyát neked is.
Remélem nem orrol meg a reklám miatt
légszűrőt más gyár is adott ki mociho k&n?
http://biker-world.hu/kategori...(ZX400L)&hi
vo_cat_id=297&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=297
több féle vastagságban.
Köszi