Igen tudom hogy az 91-es, csak bamba voltam és a linket nem szúrtam be Bocsi! http://www.hasznaltauto.hu/1229960_kawasaki_zxr400_1994 ez a 94-es, telószimeringes 600E-ért hirdeti de azt mondta 500E-ért ideadná
a kocka lámpások azok svájci modellek de oda van irva hogy megvan neki a japcsi lámpa is azt gondolom nem tart soká kicserélni az meg hogy mikori sztem az teljesen lényegtelen az a lényeg hogy szépen járjon, jol meg legyen csinálva most veszel egy 98-ast ami csörög-zörög 1000 dolgot kell cserélni ami szétszedéskor derül ki vagy egy pöpecül megcsinált 92-est amivel elmész még 30-40 000 km-t és az áruk is különbözik.
Én ezen vacilálok most nagyon. Beszéltem a tulajjal és azt mondta, hogy 500E-ért ideadná, annyi a baja hogy a bal első teló szimeringes. Meg kár hogy 94-es. Minimum 95-öst szeretnék venni
van a neten egy eladó zxr 400 ami 399000FTés azt mondta a csávó hogy plusz egy százas lenne a regadó meg a névreírás szal 500000-ba jönne ki!40000km azt mondta h jó állapotban van és az lenne a kérdésem hogy szerintetek megérné e megvenni?http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
Na orulok, hogy hasznalhato, es hogy megoldodott a gondod.
csak konyorgom, ha irtok, akkor valamelyik hozzaszolasomnal a "valasz erre" gombbal tegyetek, mert kulonben abszolute nem biztos hogy eszreveszem, hogy nekem szol.. ez is csak veletlenul volt..
dnorzx köszi a generátorfedelet, megjött, feltettem, nem ereszt és nem is csúnya, képek alapján rosszabbra számítottam. Remélem most szívtam utoljára az előző tulaj miatt.
Reményeim szerint mennék a szentkirályi reptérre balesetmegelőzési napra, rem lesz is belőle valami, és utána hazafelé átugranék, levezetés gyanánt. Nekem mindegy, amugy most is itthon leszek egész nap
halo Geri! Elfelejtettem a kipufogó tömítőgyűrűket, mostanában odaadom ha kell még. Holnap előreláthatólag motorozom, ha nincs nagyon retek idő, füredre áttudom vinni délután.
Helyes a bandit meg úgy tudom hogy változó szelepvezérlésű ami bonyolítja a dolgot,amugy meg a 400-as zxr-t nagyon sokan lebecsülik tulságosan is de mikor a laikusoknak meg az olyan mocisoknak akiknek fingjuk nincs ezekről a gépekről csak az 1000-es gsxr mondom hogy 4ikbe 180 akkor szoktak nézni meg pl városban nincs ellenfele
Hát én akkor is inkább a kawanál maradok már azért se bandit mert alföldi gyerek vagyok és erre nem ok a hegy Tetszenek a nakedok is de én mindig is gyorsasági fun voltam!kb 8 éve egyik ismerősöm vett egy 750-es zxr-t még gyerek voltam és akkor annyira megtetszett hogy akkor eldöntöttem hogy kawat vettem és ez bennem is maradt ez a szeretet !és azért veszek 400-ast mert még nem nagyon volt közöm nagymotorhoz!szóval imádok motorozni!egy tuning sr-el nyomom most de tavasszal váltok!
van a neten egy eladó zxr 400 ami 399000FTés azt mondta a csávó hogy plusz egy százas lenne a regadó meg a névreírás szal 500000-ba jönne ki!40000km azt mondta h jó állapotban van és az lenne a kérdésem hogy szerintetek megérné e megvenni?http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
csak konyorgom, ha irtok, akkor valamelyik hozzaszolasomnal a "valasz erre" gombbal tegyetek, mert kulonben abszolute nem biztos hogy eszreveszem, hogy nekem szol.. ez is csak veletlenul volt..
előre köszi