van rá egy söröm hogy arra gondolt mikor nagy fordulatnál a vészleállítóval elveszed majd ráadod a gyújtást, és akkor berobban a pár fordulat alatt gyújtás nélkül felgyülemlett keverék.
Én autófényező vagyok.
Körforgalomnál a kamionkereskedésbe nyomom.
És Te merre nyomod és mit?
Mocizhatnánk valamikor.
Holnap szervizelik a gépemet elment a szikra mert durogtattam vele és valami elszállt.
Szept4, az asszem este 5től 8ig tart, 12eze huf, szept 5. pedig dunlop trophy, ssp400. dt ről brorganisation.hu-n találsz infót. Igazából ennyi. Érdemes jönni, sokat lehet motorozni így a két nap alatt..
Szia! Légyszi 1 garnitura fúvókát tegyél félre nekem! Egyébként a kuplunglamellákat nem akarod eladni? Amit még kérdezni akartam hogy az első telót feljebb csusztattam ahogy mondtad de honnan legyen 8mm? Összesen annyi lógjon feljebb? A hátsót is megcsinálom holnap! Azt hogy mondtad mennyit emeljem fel? Alig várom a következö utazást a ringre! Nem lessz valami még az oktoberi előtt?
Peugeot Expertel vittük a motort,de csak ferdén fér bele,átlósan,mert ha csak betolod akkor a gumma miatt nem tudod becsukni az ajtaját:( De elfér..de kettő semmi képp,szerszámokat meg iyleneket még betudod oda dobálni,de mást nem igen..
Szia! Nem is néztem ilyen kocsival jöttetek! milyen gép ? belefér 2 moci is? Vagy a tiéd is csak szükösen? Akarok venni valami szállitót és azért kérdem!
gratula az eredményhez
Brutálkirály ovlt a verseny,eleje jó izgalmas volt,élveztem marhára csak most olyan vagyok mint a mosottszar
Körforgalomnál a kamionkereskedésbe nyomom.
És Te merre nyomod és mit?
Mocizhatnánk valamikor.
Holnap szervizelik a gépemet elment a szikra mert durogtattam vele és valami elszállt.