nekem 6 perc volt mikor bnőm balesete volt malom mögött....
amúgy jah énis akarok csapatni eggyet... hétvégén vacsra tuti megyek... holnap megyek sógorkámmal mocit venni neki.... ő is jön lehet... ezt szeretnénk megnézni.... kmx 125
Na most ha kocsiba ültél akkor miért köszöntem volna?
De amúgy ha motorral lettél volna biztos köszönök
Amúgy besült az Aprilia?
Ha kész lesz mehetünk motorozni jah. Majd a kékfeketedtvel is akarok menni, mert úgyis ő is közel lakik hozzám. Lajos az kb nekem 7-10 perc...
Hallod Kalács kedden úgy is jösz, mert megyünk túrázni akkor megmutathatod. Karay gépében 31 ezer kilóméter van és úgy hallottam, hogy harmincezer után érdemes vezérműláncot és feszítőt is cserélni. Ugyanaz mint a láncszettnél, lánckerekeket és láncot egyszerre, hogy a régi ne bassza el az újat. Szal mivel te is most cseréltél feszítőt, sztem gondold meg a láncot is, de nem okoskodni akarok. Kedden találkozunk, a részleteket még megbeszéljük! Kéne még egy kicsit faragni a majrécsíkból
Karay!
Az enyémnek is pontosan ugyan ez a baja.
A láncfeszítő csinálja.
De én már tudom hogy kell megcsinálni(kb. 5perc---a 250es en)
Hivj fel és elmegyek vmikor megmutatom.
Gyere már Holnap Vacsra a motoros találkozóra Én Yamaha Fzr el megyek(fekete)
5 ig dolgozok Lajosmizsén és 6 körül már kint leszek!
Gyertek ám!
Itt az enyém.
a ruhám pedig ott van... direkt kitoltátok neh a legerősebb zxr is rajta legyen:)
nem sült be hanem kevés a kompresszióm :S aztán generál .... ha minden jól megy pénteken már járatom
amúgy jah énis akarok csapatni eggyet... hétvégén vacsra tuti megyek... holnap megyek sógorkámmal mocit venni neki.... ő is jön lehet... ezt szeretnénk megnézni.... kmx 125
De amúgy ha motorral lettél volna biztos köszönök
Amúgy besült az Aprilia?
Ha kész lesz mehetünk motorozni jah. Majd a kékfeketedtvel is akarok menni, mert úgyis ő is közel lakik hozzám. Lajos az kb nekem 7-10 perc...
amúgy ha kész az RS menni kéne motorozni, nem ?
Jó hangja van a gépnek?
Az enyémnek is pontosan ugyan ez a baja.
A láncfeszítő csinálja.
De én már tudom hogy kell megcsinálni(kb. 5perc---a 250es en)
Hivj fel és elmegyek vmikor megmutatom.
Első rész, Második rész és a Harmadik rész !
Ez már a teljes anyag, középső csoport, I-II. futam végig!