Azt elhiszem,hogy lehet vele szépen haladni Amugy ja.170km egy napra nem éri meg,énsem mentem volna a helyedben.Nah sebaj majd jövőre.Meg bizom benne,hogy ha már meg lesz a moccom majd szervezünk jó kis közös túrákat az itteni fórumozókkal
Szeva szkráccs! Nem voltam sajnos, nekem túl messze van hogy csak úgy leguruljak :S Elmentem egy rövid túrára engem is elkapott az eső, viszont rájöttem hogy 400-assal is nagyon lehet haladni :)
Heló Karay.Voltál ma Kunmadarason?Én voltam de nem láttalak.Ha nem voltál ne nagyon sajnáld,mert közvetlen a rakétamotor után olyan felhőszakadás volt,hogy az valami csuda. Amugy a hangulat jó volt és ráadásul most jó sokan voltunk.Holnap nem tudom,hogy megyek-e majd az időjárás dönti el.
Faszán cibáltak a zxr400-ak,csak lestem. Egy-két hatszázast komolyan aláznának.Tuti ilyen moccot veszek jövőre vááááááááá imádom őket
Szép napot mindenkinek.
Nem bizony, mert az nem japán belpiacos. És amellett, hogy nem tilt le, még egy csomó előnye van szerelési és alkatrész szempontból is. De ami nem belpiacos az elég ritka, én egyet láttam neten, az orrom elől adták el.
Igen néztem már a végét, bár én inkább gyorsulás párti vagyok. A vége óra szerint 190 körül van, az órában 180 után vagy még egy csík, odáig megy. Mondjuk azért van pár zavaró tényező pl. nemtok teljesen bebukni, mert a plexim le van festve (így vettem), elöl /70es a gumi, szal az óra kevesebbet mutat, mint gyári gumimérettel, meg japán belpiacos szal letilt 180nál. Majd ha lesz normális plexim, gumim és kiütöm a tiltást belőle akkor számolhatok majd pontosabb végsebesség adatokkal. Az általános megegyezés az az, hogy az ilyen gépek vége 210, 215 körül van, majd meglátom mennyi igaz belőle, bár nem vagyok nagy egyeneshuszár, nem izgat annyira a végsebesség, inkább a gyorsulás és a kanyarok az én világom.
szerintem rossz az idözités.jövöhét 19-20a dunlop trophy,21-honda nap,,,22-kawa est, elég sok program lesz,én szívesen mennék,de ha már ennyi lehetőség van akkor hungaróra megyek
Jövő héten úgy néz ki megyek Kakucsra, meg még jön pár haver is. Jó lenne egy ilyen kis mini ZXR találkozót csinálni, ha ráértek délután 1-től este 6-ig ( a napot még nem tom megmondani ), minél több ZIXXER lenne, annál jobb lenne, de semmi xtra szervezés nincs igazából, csak ilyen spontán pályázgatás. A nap valószínűleg hétfő, vagy kedd, vagy szerda délutántól estig. Ha valaki Kecskemétről jön , vagy közben csatlakozni Kakucsig, azt is jelezze. Mert akkor össze is verődhetnénk. Na remélem sokan ráérnek majd, és eljönnek... Üdv minden fórumozónak, meg Zixxeresnek...
Aha értem.Hát igen ez pehh.De amugy lehet,hogy semmit nem hagysz ki mert nagyon csúf időt jósolnak az egész hétvégére. Kicsit lehet korai a kérdésem,de nézted már a zxr végsebességét?
Anyagiak miatt nem tudok menni . Fater megrendelői nem fizetnek ha fejreállok akkor sem, szal nem tudta ideadni a fizumat meg anyukám sem azt amit kölcsönadtam neki, így pénz híján ugrott Kunmadaras. Nagyon szerettem volna menni Karayyal együtt akitől most mégegyszer bocsánatot kérek, hogy egy nappal indulás előtt mondtam le, de rajtam kívül álló okok miatt sikerült így. Ténleg szar mert 4 éve akarunk elmenni saját motorral, egy héttel Kunmadár előtt nekem is sikerült megvennia gépet, szal minden smakkolt, de beütött a balszerencse. De nem baj, jövőre 110% h megyünk, ha el kell lopnom a pénzt az útra akkor is
Meg azt utálom még nagyon mikor űlök rajta,tolatok vele és emelkedőre kell fölnyomni.A lábam mindig magkapar inkább Olyankor leszállok és úgy húzom hátra a kormánynál fogva
Új gép súlyát szokni kell. Nekem is most ez a 80 kiló plusz szokatlan. Úton nem is annyira, inkább tologatásnál, úgy szoktam bele kapaszkodni, mintha az életem múlna rajta, nehogy felboruljak vele
Én inkább mondjuk a tologatástól tartok 600-asok terén.Mire a garázsból kitoszigálnám nameg aztán vissza megizzadnék rendesen.Vagy szerintem városban autók közt kurva lassú tempóban haladás az is necces lenne.Nem tudom hogy hogy tudnék egy kb 210kilós gépet egyensúlyban tartani olyan lassú tempónál.Ezért is szerintem zxr400 lesz jövőre,mert azzal még úgyahogy boldogúlnék is.Mondjuk mikor tavaly áprilisban megvettem a zxr250-est eleinte azt is gáz volt tologatni,alig birtam néha.De aztán faszán hozzáerősödtem és már nincs problémám vele.
Csak az elindúlásnál lehetnének nehézségeid, de ha már megy a vas akko nincs gond mondjuk nekem pont az ellenkezője van kicsit kicsi a zx-em ne értsd félre nem a teljesítmény,hanem a méret a gond
Egy zx9r-en jobban elférnék na meg az a plusz néhány paci se jönne rosszúl
Szeva! Hát magasság tájékán 100%, hogy jó lenne! Az a 17 kg nem oszt nem szoroz, mert rajtam lógott rendesen! :) 15 ezerért is odaadnám! Gixxerhez nem igazán megy sajna! De már a kabát is jó sztem!
Faszán cibáltak a zxr400-ak,csak lestem. Egy-két hatszázast komolyan aláznának.Tuti ilyen moccot veszek jövőre vááááááááá imádom őket
Szép napot mindenkinek.
Jövő héten úgy néz ki megyek Kakucsra, meg még jön pár haver is. Jó lenne egy ilyen kis mini ZXR találkozót csinálni, ha ráértek délután 1-től este 6-ig ( a napot még nem tom megmondani ), minél több ZIXXER lenne, annál jobb lenne, de semmi xtra szervezés nincs igazából, csak ilyen spontán pályázgatás. A nap valószínűleg hétfő, vagy kedd, vagy szerda délutántól estig. Ha valaki Kecskemétről jön , vagy közben csatlakozni Kakucsig, azt is jelezze. Mert akkor össze is verődhetnénk. Na remélem sokan ráérnek majd, és eljönnek... Üdv minden fórumozónak, meg Zixxeresnek...
Egy zx9r-en jobban elférnék na meg az a plusz néhány paci se jönne rosszúl
nekem meg a régi nagy sportmotorok azok amig jol néznek ki alattam.