Nincs valamelyikőtöknek eladó plexije 95ös ZXR-re? Épp tegnap hoztam el az enyémet csak le van festve a plexi és kellene rá egy másik. Ha valamelyikőtöknek van, lécci mondjon egy árat vagy ha tudtok valami helyet ahol olcsón, esetleg bontva lehet venni azt megköszönném. Kunmadarasra jön valaki?
írtam már, olyat tudok mint ami a képen van komplett ledes hátsó lámpa fehérített búrával, meg ugyanolyan irányjelzőt tudok, ami nem ledes. A hátsó lámpa 18 ezer.
sajnos nekem nem a nap szivta ki a szinét kivülről hanem benzin belülről marta meg ott meg nem igen birod felpolírozni szóval josee sztem te leszel az én emberem teis rendeled mennyi idő mire megjön a lámpa?
nehogyasidd hogy kimattult....egy műanyag lámpát teljesen újra fellehet polírozni..vannak küön paszták erre, én igaz üvegpolírozóval csináltam kocsin de az eredmény látványos...érdemes kipróbálnod...vagy ahogy te gondolod...
Nem. Az enyémen gyári van. Nem szeretem az ilyen "tuning" cuccokat igazából. A piros fényt könnyebben veszik észre mint a sötétített lámpából jövő fényt. De amúgy ha visszább olvasol fórumon beszúrtam róla pár képet.
De amúgy kecskeméti vagyok.
énse gondoltam komolyan a kromofágot szimó tankon már láttam dolgozni:D
hát benzinnel kiecseteltem végülis kiszedte az összes festéket de sajna kimattult a lámpa...:(
úgyhogy valószínű veszek egy ledeset ugyis ma kaptam fizut..:)
hali
bocsi h beleszólok, csak olvasom mit írtál.
kromofággal ne próbáld ki mert én elcsesztem vele a pleximet. Az előző tulaja lefújta, én meg le akartam szedni...csak oldja a műanyagot is pedig óvatosan kentem aztán újra lefestettem
zx4r: igen nekem is ez a problémám hogy a benzinpumpát nem lehet "tartalékra" tenni hogy akkor tudjam hogy már csak pár liter van benne. csak olyan van hogy jön benzin meg nem jön benzin. valami pálcát ki kellesz találni hogy deledugdossam a tankba vagy nem tudom...
hátte jóóókibasztál magaddal....ilyen jól lesőtétíteni a lámpabúráidat...a másik mag az hogy műszakin így nem fogják átengedni, hacsaknem van valami ismerős. egyébként lehet kapni direkt ilyen festékeket amit lámpára kell fújni sötétítés gyanaánt asszem 1600körül van flkonja ugyhogy nem is nagy cucc...kinek mi jön be , de szerintem is most csináltál magadnak melót...
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ZXR 400 H2-es modellen van-e valamilyen berendezés ami utal a benzin szintjére? Műszerfalon semmi nincs ugy láttam, a benzinpumpának pedig csak két állása van: on/off. Esetleg valaki nem tud róla többet? köszi
rombo kipuff szép hang