Igen? Elektronikus baja lesz? Hát persze, hiszen elektronikus maga a fordulatszámmérő!
Jó, de komolyabban egy kicsit: Azt sejtettem, hogy olyan jellegű a hiba, de a tippjeitektől függően mennyibe kerülne a javítás?! Tudom, csak vaktában lehet lövöldözni a hiba tekintetében, de mégis, hátha csk valami biztosíték szállt el, vagy hasonló, amihez esetleg nem kell szakember, hanem magam is meg tudnám majd csinálni...
Sziasztok! Azt az infot hallottam, hogy ti lehet, hogy tudtok segíteni... Mitől lehet, hogy Kawa ZXR 250 -es motornak a fordulatszámmérője nem működik? (Egyáltalán, meg se nyekken pörgtésre...)
Ez jól hangzik.Ha minden jól megy még idén évvégén vagy esetleg tavasszal én is szert teszek egy ZXR400-asra.Ha szükségem lesz esetleg majd valamire először neked fogok szólni mindig
3.5,
abbol egy ZXR-750 (azzal kezdtem a motoros palyafutasom, nagyon imadtam), a tobbi ZXR-400.
de van egy nemetorszagi bontos ismerettseg is, es ha van olyan cucca, amit erdemesnek talalok megmenteni (megvenni) akkor azt hozom...
bar a jelenlegi ZXR cuccaim nagy resze meg mindig a szetbontottbol szarmazik, mondjuk a tank es a muszerfal mar pont nem.
pont azon gondolkodtam nem is olyan reg, hogy ha egyben adtam volna el a ZXR-t, akkor csak egy valaki lett volna boldog vele, igy meg hogy szet lett bontva egy csomo embernek az alkatreszgondja megoldodott..
(...bar a ket vizpumpa amit neked elkuldtem meg az elozo motorbol maradt)
Úgy néz ki megoldódott a vízpumpa problémám! 3xkopp
Köszönöm mindenkinek a tippeket, főként dnor-nak a vízpumpát!
Más: 27-én lesz pályanap P.ringen... Megy valaki? Milyenek most a díjszabások? Erősen gondolkozok rajta, hogy fel kéne menni... Ha más nem legalább körülnézni
Azta de komoly az a kép! Pont egy 1098 mellett. Odavág ténleg. Meg adamfzr köszi a tanácsot, jó úton jártam a kuplungprobléma megoldásánál csak nem voltam elég kitartó. 2 órányi tisztítás és olajozás után végre olyan lett a kuplungom, amilyennek lennie kell. Kiderült, hogy halálba be volt száradva az egész bovden vastagon szutyokkal. Érdekes dolgokra képes 2 év szünet egy motornál...
Van egy zzr 400-as mocim amin a helyzetjelző az irányjelzőm 5w-tal magyar közúton elfogadott-e ez a tipus vagy szerelő a vége aki tud kérem segitsen!köszi
Jó, de komolyabban egy kicsit: Azt sejtettem, hogy olyan jellegű a hiba, de a tippjeitektől függően mennyibe kerülne a javítás?! Tudom, csak vaktában lehet lövöldözni a hiba tekintetében, de mégis, hátha csk valami biztosíték szállt el, vagy hasonló, amihez esetleg nem kell szakember, hanem magam is meg tudnám majd csinálni...
na jo, akkor legyen 1.5kHuf.
remelem nem emiatt marad a nyakamon.
Nem Én voltam arra fele!
Nemsokára Motoros találkozó lesz Pusztavacson gyertek ha tudtok!
abbol egy ZXR-750 (azzal kezdtem a motoros palyafutasom, nagyon imadtam), a tobbi ZXR-400.
de van egy nemetorszagi bontos ismerettseg is, es ha van olyan cucca, amit erdemesnek talalok megmenteni (megvenni) akkor azt hozom...
bar a jelenlegi ZXR cuccaim nagy resze meg mindig a szetbontottbol szarmazik, mondjuk a tank es a muszerfal mar pont nem.
pont azon gondolkodtam nem is olyan reg, hogy ha egyben adtam volna el a ZXR-t, akkor csak egy valaki lett volna boldog vele, igy meg hogy szet lett bontva egy csomo embernek az alkatreszgondja megoldodott..
(...bar a ket vizpumpa amit neked elkuldtem meg az elozo motorbol maradt)
illetve van 240-es ora is, ha valakit zavar a tiltas, es/vagy latni akarja mennyit megy vegre a Ninja
Úgy néz ki megoldódott a vízpumpa problémám! 3xkopp
Köszönöm mindenkinek a tippeket, főként dnor-nak a vízpumpát!
Más: 27-én lesz pályanap P.ringen... Megy valaki? Milyenek most a díjszabások? Erősen gondolkozok rajta, hogy fel kéne menni... Ha más nem legalább körülnézni