A kurvaéletbe ahoz képest hogy 400-as jó sok a biztositás rá De mind1 nekem jövőre akkor is zxr400 kell.Ha törik,ha szakad,ha vénasszonyok potyognak az égből akkor is
Csak 91-ig volt két karikalámpás! Az enyémre 36 ezret fizettem a biztosítónál! De a teljesítményadó az casak 3000 huf volt, mert A kor. papírjai voltak!
Sziasztok, énis egy Zxr 400asat néztem ki magamnak, csak a két kerek lámpás régi modellek még nem tettszenek.. 95ig olyan a lámpájuk, ugye?
Meg lenne egy olyan kérdésem h mennyit kell egy ilyen gép után fizetni cakk pakk egy évbe? /biztosítás, teljesítmény adó stb../
ok, kösz a tippet...
viszont szomorúan tapasztaltam, hogy az újabb (L9) zxr-ek olyan árban vannak, mint némely hasonló évjáratú 600-as sport... elgondolkodtató számomra. valakinek ezzel kapcsolatban van észrevétele, véleménye, tapasztalata?
Még új vagyok itt, RS50-em van kb 3 hónapja, jogsi folyamatban... Rövidesen, nagyon rövidesen szert akarok tenni egy 400-as akármire... CBR-t már néztem, csak sajna nem mai darabok... Tetszik a ZXR is, bár még nem próbáltam.
Azért is gondoltam, hogy átolvasom a fórumot, hogy okosabb legyek, de a 7. oldalnál, amikor már a 30. kurvaanyázást meg mennyapicsábát olvastam, meguntam...
Remélem azért van itt olyan ember, aki komolyabb egy hangyányit, és esetleg - ha máshogy nem, privátban - megosztja a tapasztalatait velem...
Sziasztok srácok!
Nem tudjátok véletlenül h 94'es ZXR 400ba menyi egy elülső kerékcsapágy?
fontos lenne mert szitál az eleje, és biztos h nem kormánycsapágy...
Most vettem ugyh még friss a moci, lövésem sincs h mennyi hozzá egy ilyen alkatrész
Lécci ha tudtok segítsetek!
Köszi, Üdv
sztem a blokkot kicsit arrébb mászott, ez a kis bizbasz nagyon sokat fog sőt az tartja a blokk jobb elejét sztem nem szabadfott volna anélkül járni vele, látom már alátétezni is kellett elég szépen hogy be tudd csavarni a csavarját.Csak általában ilyenkor kezdik el zabálni a láncokat mert ugye sohasem fut egyenesen és te sem tudod már hogy beállitani ha az eleje ferde.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy milyen olaj és olajszűrő kell a (94-es) ZXR 400-ba?
Valamint hiányzik az egyik matrica. Azt honnan lehetne beszerezni?
Előre is köszi.
sziasztok nah megjött végre az a kis vázdarab jobb oldalra 5250 HUF volt motmár kintebb jött a bukógomba és nem töri ki a hengerfejet egy esetleges eldőléskor...:) de viszont megvan hogy miért nem rakta vissza előző tulaj vagy lentebb van bukva a blokk a hátsó csvarok így vannak meg húzva vagy 1 centinyi van a vázban... képeken látszik..
srácok tudna nekem valaki szerezni zxr 400 fordulatszámmérőbe papírt,amin rajta vannak az egységek vagy ha tudna valak iadni linket ahol találok hogy kitudjam nyomtatni vagy bármi...?
Üdv!
Kérnék 1 kis segítséget.
A porlasztóban alul az a kis tartó fedél(ezen van a túlfolyó is,öntött alu)bal oldalt az 1ik csavarnál el lett nyírva,és szétrepedt a sarok résznél,lehet vhol ilyen tartályt magában találni,vagy csak komplett porlasztóval szerezhető be..Nem akarok porlasztót venni,ettől a hibától eltekintve,pöpec állapotú.
Előre is köszi a segítséget,ha vki válaszol nekem. :)
jut eszembe most nézelődtem a bikepics.com on érdemes végignézni 92-től a zxr eket sok infot lehet találni de ez olyan gyönyörű hogy inkább beis rakom ide
Meg lenne egy olyan kérdésem h mennyit kell egy ilyen gép után fizetni cakk pakk egy évbe? /biztosítás, teljesítmény adó stb../
viszont szomorúan tapasztaltam, hogy az újabb (L9) zxr-ek olyan árban vannak, mint némely hasonló évjáratú 600-as sport... elgondolkodtató számomra. valakinek ezzel kapcsolatban van észrevétele, véleménye, tapasztalata?
üdv
Üdv
Még új vagyok itt, RS50-em van kb 3 hónapja, jogsi folyamatban... Rövidesen, nagyon rövidesen szert akarok tenni egy 400-as akármire... CBR-t már néztem, csak sajna nem mai darabok... Tetszik a ZXR is, bár még nem próbáltam.
Azért is gondoltam, hogy átolvasom a fórumot, hogy okosabb legyek, de a 7. oldalnál, amikor már a 30. kurvaanyázást meg mennyapicsábát olvastam, meguntam...
Remélem azért van itt olyan ember, aki komolyabb egy hangyányit, és esetleg - ha máshogy nem, privátban - megosztja a tapasztalatait velem...
Bocs, ha zavartam, üdv
Nem tudjátok véletlenül h 94'es ZXR 400ba menyi egy elülső kerékcsapágy?
fontos lenne mert szitál az eleje, és biztos h nem kormánycsapágy...
Most vettem ugyh még friss a moci, lövésem sincs h mennyi hozzá egy ilyen alkatrész
Lécci ha tudtok segítsetek!
Köszi, Üdv
Olaj: valamilyen legalább API SE teljesítményszintű, 10w-40; 10w-50; 20w-40 vagy 20w-50 visskozitású, 3liter.
Meg tudnátok mondani, hogy milyen olaj és olajszűrő kell a (94-es) ZXR 400-ba?
Valamint hiányzik az egyik matrica. Azt honnan lehetne beszerezni?
Előre is köszi.
gyari fenyezesu jobb oldali ulesidomok eladok:
Kérnék 1 kis segítséget.
A porlasztóban alul az a kis tartó fedél(ezen van a túlfolyó is,öntött alu)bal oldalt az 1ik csavarnál el lett nyírva,és szétrepedt a sarok résznél,lehet vhol ilyen tartályt magában találni,vagy csak komplett porlasztóval szerezhető be..Nem akarok porlasztót venni,ettől a hibától eltekintve,pöpec állapotú.
Előre is köszi a segítséget,ha vki válaszol nekem. :)
elég hülye ha gépen javítgatja a fotót, mert úgyis megnézed, nem utánvétellel rendeled:S
jah és persze a hülyeség:D:D:D:D:D