Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kurvaéletbe ahoz képest hogy 400-as jó sok a biztositás rá De mind1 nekem jövőre akkor is zxr400 kell.Ha törik,ha szakad,ha vénasszonyok potyognak az égből akkor is
Csak 91-ig volt két karikalámpás! Az enyémre 36 ezret fizettem a biztosítónál! De a teljesítményadó az casak 3000 huf volt, mert A kor. papírjai voltak!
Sziasztok, énis egy Zxr 400asat néztem ki magamnak, csak a két kerek lámpás régi modellek még nem tettszenek.. 95ig olyan a lámpájuk, ugye?
Meg lenne egy olyan kérdésem h mennyit kell egy ilyen gép után fizetni cakk pakk egy évbe? /biztosítás, teljesítmény adó stb../
ok, kösz a tippet...
viszont szomorúan tapasztaltam, hogy az újabb (L9) zxr-ek olyan árban vannak, mint némely hasonló évjáratú 600-as sport... elgondolkodtató számomra. valakinek ezzel kapcsolatban van észrevétele, véleménye, tapasztalata?

üdv
mgege azt javaslom utcsó 10-20 oldalt elég ha végigolvasod mr 2 ütem hülyesége lényegtelen..
Köszönöm szépen a segítséged!
Üdv
Sziasztok!

Még új vagyok itt, RS50-em van kb 3 hónapja, jogsi folyamatban... Rövidesen, nagyon rövidesen szert akarok tenni egy 400-as akármire... CBR-t már néztem, csak sajna nem mai darabok... Tetszik a ZXR is, bár még nem próbáltam.
Azért is gondoltam, hogy átolvasom a fórumot, hogy okosabb legyek, de a 7. oldalnál, amikor már a 30. kurvaanyázást meg mennyapicsábát olvastam, meguntam...
Remélem azért van itt olyan ember, aki komolyabb egy hangyányit, és esetleg - ha máshogy nem, privátban - megosztja a tapasztalatait velem...

Bocs, ha zavartam, üdv
Sziasztok srácok!
Nem tudjátok véletlenül h 94'es ZXR 400ba menyi egy elülső kerékcsapágy?
fontos lenne mert szitál az eleje, és biztos h nem kormánycsapágy...
Most vettem ugyh még friss a moci, lövésem sincs h mennyi hozzá egy ilyen alkatrész
Lécci ha tudtok segítsetek!
Köszi, Üdv
Hiflo márkából az olajszűrő: HF 303.
Olaj: valamilyen legalább API SE teljesítményszintű, 10w-40; 10w-50; 20w-40 vagy 20w-50 visskozitású, 3liter.
Helló kékfeketedt ugy látom neked eredeti az oldal matricád esetleg letudnád mérni a hosszát magasságát(nagybetű) gyártatni szeretnék.
sztem a blokkot kicsit arrébb mászott, ez a kis bizbasz nagyon sokat fog sőt az tartja a blokk jobb elejét sztem nem szabadfott volna anélkül járni vele, látom már alátétezni is kellett elég szépen hogy be tudd csavarni a csavarját.Csak általában ilyenkor kezdik el zabálni a láncokat mert ugye sohasem fut egyenesen és te sem tudod már hogy beállitani ha az eleje ferde.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy milyen olaj és olajszűrő kell a (94-es) ZXR 400-ba?
Valamint hiányzik az egyik matrica. Azt honnan lehetne beszerezni?
Előre is köszi.
sziasztok nah megjött végre az a kis vázdarab jobb oldalra 5250 HUF volt motmár kintebb jött a bukógomba és nem töri ki a hengerfejet egy esetleges eldőléskor...:) de viszont megvan hogy miért nem rakta vissza előző tulaj vagy lentebb van bukva a blokk a hátsó csvarok így vannak meg húzva vagy 1 centinyi van a vázban... képeken látszik..
srácok tudna nekem valaki szerezni zxr 400 fordulatszámmérőbe papírt,amin rajta vannak az egységek vagy ha tudna valak iadni linket ahol találok hogy kitudjam nyomtatni vagy bármi...?
Sziasztok,

gyari fenyezesu jobb oldali ulesidomok eladok:
ha esetleg tudna valaki paprnélküli 400 ast az szoljon. köszi.
Ati$ ha van msn ed vegyél fel a cimem : pesze@hotmail.com
Üdv!
Kérnék 1 kis segítséget.
A porlasztóban alul az a kis tartó fedél(ezen van a túlfolyó is,öntött alu)bal oldalt az 1ik csavarnál el lett nyírva,és szétrepedt a sarok résznél,lehet vhol ilyen tartályt magában találni,vagy csak komplett porlasztóval szerezhető be..Nem akarok porlasztót venni,ettől a hibától eltekintve,pöpec állapotú.
Előre is köszi a segítséget,ha vki válaszol nekem. :)
Hello! NEmtudjátok ho ltudnék venni olcsóbban féktárcsát elöre ? 2 Db kellene , nemtudtok eladót?
KékfeketeDt ha van msn-ed légyszi vegyél fel: pesze@hotmail.com
alkudni kell akkor sokat, de meglehet csinálgatni.
elég hülye ha gépen javítgatja a fotót, mert úgyis megnézed, nem utánvétellel rendeled:S
kis ráfordítással
jut eszembe most nézelődtem a bikepics.com on érdemes végignézni 92-től a zxr eket sok infot lehet találni de ez olyan gyönyörű hogy inkább beis rakom ide

jah és persze a hülyeség:D:D:D:D:D