sziasztok nah hát tegnap este elvittem egy lajosmizsei csávóhoz aztmondták ő tud aluminiumot heggeszteni. délutános műszakból hazajött apám mondta hogy munkatársai mesélték neki hogy 1 kis repedésből egy nagy lyukat csinált aluminium hengeren nah akkor már a vérnyomásom 1000 volt reggel fél 6 kor megyek csaávó fele még otthon van autoja fél7 kor mentem dolgozni mondom hátha pont most megy erre nem volt már otthon autoja gyorsan becsöngettem azt mondtam a lányának hogy hivja fel az apját mondja neki ne csinálja meg 2 órával hamarabb elkéreckedek és majd én elmegyek műhelyébe segítek.....
3 kor odavittem még olajhűtőt mert azt tegnap este szedtem le és kb 50 percet dolgozott és kért 2000 ft ot én emgvagyok vele elégedve anyagilag meg főleg mert aztmondták rá hogy patika.... mutatom képeket
Szuiasztok! Bocsi, hogy ebbe a fórumba írok, de gondoltam, megpróbálom hátha Szal, van egy nagyon jó állapotú GSX-R 250-em 340.000Ft-ért, nem érdekel esetleg valakit? A számom: 06/20-510-54-98
Sziasztok!Zxr 400 keresek balos tükröt és indexet.Ha van valakinek felesleges írjon. kawasaki400@freemail.hu Az index /első/ párba is érdekel. köszönöm
igazábol ugy lennea legjobb ha leszedné a füleket és rakna rá másikat..tuti kivitelezhető, csak picit drágább, de még közel sem kerül annyiba mindt egy bontott...
én úgy gondolom hogy az összeset simán megcsinálják, és kb 5 rugódba fog kerülni..aztán javítson ki valki ha tévednék..én szeméylszerint pesten csináltattam, körbekérdezősködhetsz nélatok is , menj el valamelyik autószereló ismerőshöz ,tuti tud adni címet..de ha nem tud akkor segítek...vagy neten néz meg valamielyen hűtőjavitás címen..simán menni fog...
3 kor odavittem még olajhűtőt mert azt tegnap este szedtem le és kb 50 percet dolgozott és kért 2000 ft ot én emgvagyok vele elégedve anyagilag meg főleg mert aztmondták rá hogy patika.... mutatom képeket
nem tudsz veletlenul 05-06 ZX6R palyaidomot eladot?
koszi
N.
Geri, megvetted ezt a vasat - is?
udv,
n.
van indexem, meg tukrom is (sajnos a tukor sza'ra fekete)
megtudom esetleg mérni neked.