sziasztok sajna a sportmotor megváltoztatja a video minőségét szóval nem raktam fel vagyis letöröltem
olyan kérdésem /észrevételem lenne hogy ma tettem egy 30 km eres kört és oké toltam neki 10 ezerig meg aztis észrevettem már hogy a bukogomba tűz forró amikor megállok de gondolom az azért mert a blokktartó csavarra van fogatva azis érdekes mert bal oldalt van egy ilyen szürke vázdarab oda van fogatva jobb oldalon érdekes módon az hiányzik ezért bentebb van a gomba gondolom esés miatt letört azt bentebb rakták na mind 1
hazajöttem és a tank alatt a nagy vázdarab nagyon meleg volt szinte forró volt és a balodlai markolatot úgy tudtam forgatni mintha gáz kart :S és leis birtam huzni a gumit mert ottis forró volt a váz... nah ez mitől lehet valami gumi silent hiányzik a blokk meg a váz között vagy mi?
Áhh annyira szép a mocid!Nagyon tetszik.Annyira megcsinálták ezeket a zxr400-asokat,egyszerűen gyönyörűek.Mindene ahogy van.Jövő tavasszal én is beújitok egyet.
eddig ketutemuid voltak igaz...?
na itt nem az uzemanyag keni a henger falat...
A ket keped kozul az elson ahol a fekpedal van, onnan kb 20cm-re atlosan felfele a motor eleje fele van az olaj betolto nyilasa, alatt pedig az olajszint visszajelzo ablaka...
Rendben! Akkor ebből pósta lesz!
Az a konzol akkor nem kell mert az nekem is rajta van!
A vízhőfokmérő is kell! Anyit még had kérdezzek hogy milyen csatlakozó kell erre? mert nekem szerintem semmi nincs rajta!
Vagy inkább küld el a számodat és felhívlak és megbeszéljük még a részleteket!
Ha palyazol, akkor szerintem a vizhofok visszajelzo ora sem art (mondjuk nem csak palyazashoz...)
magyarul egy komplett muszerfal, amibol kiveszem a km/h-t
igy a muszerfal 16E
a konzol -ami ramegy a vaz villanyakra - 8E. ha arra a konzolra gondolsz, ami osszefogja a muszerfal reszeit (fordszam, visszajelzo lampak, hofok, km/h), az benne van a fenti arban.
Atvenni Szfvar - Velencei-to regioban tudod, vagy el tudom postazni
1. van komplett muszerfalam ZXR-750-hez es ZXR-400-hoz is
2. van kulon km/oram ZXR-750-hez es ZXR-400-hoz is.
3. a japan belpiacos ZXR-400 muszerfala 180-as, es le van korlatozva
4. az europai ZXR-400 muszerfala 240-es, es nincs tiltas.
5. a ZXR-750 muszerfala 280-as
6. a ZXR-400 fordulatszammeroje 17.000-ig skalazott (16 kiirva, plusz egy ezres rovatka)
7. a ZXR-750 fordulatszammeroje 14.000-ig skalazott
Segítséget szeretnék kérni tapasztalt kawasakisoktól!Kawa klx-be keresek fogaskereket a km/h meghajtásához!Szükségem lenne egy megbízható és elég jó áron dolgozó bolt címére!ha valaki tud segíteni az jól jönne!Előre is köszi!
Sziasztok!
A '94-es ZXR 400-amra szeretnék venni egy teljesen nyitott brutális sportdobot. Tudtok valamit, hogy hol lehetne keresgélni? 40-50e környékén. Beszéltem már egy-két kipufogóssal és azt mondták, hogy a kipuf csatlakozóm elég ritka és nagyon nehéz rá szerezni. Ezért is küldöm el a képet.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Széles utat!
Tudna vki segíteni?
94-es ZXR 400-as gyári fúvóka,és lánckerék méretei érdekelnének,de sehol nem lehet ráakadni..
Thx!