upsz..., osszekeveredtem a hozzaszolasok kozott... szoval a zxr-750-esebe belemegy a 400-as fordulatszammeroje, a 750-ese 140000-ig van skalazva, a 400-ase meg 17.000-ig azt hiszem.
hogy fel lehet-e tenni a 750-es muszerfalat a 400-as muszerfalkonzoljara, azt megnezem este, de sztem igen
oooo, konkretan mire gondolsz..? par hozzaszolassal lejjebb ott van egy kep "kekfeketedt" 33333km-es muszerfalarol, ugyanugy, csak kevesebb benne a km...
upsz..., osszekeveredtem a hozzaszolasok kozott... szoval a zxr-750-esebe belemegy a 400-as fordulatszammeroje, a 750-ese 140000-ig van skalazva, a 400-ase meg 17.000-ig azt hiszem.
hogy fel lehet-e tenni a 750-es muszerfalat a 400-as muszerfalkonzoljara, azt megnezem este, de sztem igen
a ZXR-750 oraja 280-as
szoval bele tudod tenni. egyebkent midkettot bele lehet tenni, meretre / csatlakozoko labkiosztasra egyformak.
10E-ert.
udv,
N.
szoval a 10E amit takar:
komplett zxr-750 muszerfal, kiveve belole a km/h.
porszivocso: mar elkelt, de ha lett volna 3 garnituram, az is elkelt volna.
a jobb oladalan semmi muanyag az mit takar? oldalidom vagy valami mas?
És a tartó is benne van? Esetleg nincs még olyanod, hogy légszűrő csövek meg a jobb oldalán nekem semmi nincs műanyagok alul felül!
de ha ugyesen csinalod, es meg kiszedek belole par dolgot, akkor a vegen en fizetek neked...
mondjuk azt nem tudom, mit fogok csinalni ennyi 280-as km-oraval...
Valaki esetleg a nem akarja optikai tuningolni a 400-asat? Lehet szediteni a kiscsavokat a parkoloban " .... hu, apam, ebbe 280 van beleirva....! "
Az nekem kicsit húzos!
És ez hogy néz ki kompletten?
25E, 3500km van benne, 240-es ora...
Még a térdem sem volt lent! 3x voltam pályán!
Talán jövőre!
(az igazat megvalva, volt meg egy ilyen elvetemult rajtam kivul, amin en is meglepodtem...)
Te voltál az aki megállított,amikor mentem a motorhoz,és gőzöm nem volt róla,h ki vagy?
Bocs az OFF-ért.