Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van de az életem az ára
Sziasztok.
Tud valaki 250 es vagy 400 as Zxr-t eladót ?
Csak Ak-jogsim lessz nemsokára!
hát köszi szépen hogy segitesz jaja az lesz megnézetek mindent jövő héten ugy is viszem de remélwm nincs nagy baja
Ez nem biztos, de általában ezért nem ejtik, mert kitámaszt a szelep, nem ül bele normálisan a szelepfészekbe. Le szokták akasztani a hengerfejet, blokk ki, szelep ki, aztán becsiszolják. Ha már kuka a szelep akkor csere. Van 16db, a kipufogó kétszer annyiba kerül mint a szívó, kipufogó szokott 10-12 lenni/db. De ez a legvégső, legdurvább eset. Először nézd meg a bowdent, de kétlem hogy az a gond. Méress kompressziót egy szerelővel, akkor kiderül.
ájjááájjj az má kicsit nagyoobb baj azon lehet segiteni anélkül hogy a gagyám rámenyen ? ja meg nem mindig csinálja meg m,ondom jol megy vagy ez attól nem függ ?
A bowden szorulásánál bonyolultabb oka szokott lenni, hogy nem ejti. Többnyire nem elégséges szelepzárás.
ok de akkor nincs nagy baja mondjuk megy mint a vesztííííííííííííííííííííííssss
sziasztok tudja valaki hogy hol van az a vezeték ami lefolytja a mocit a km er óránál vagy a fordulatszám mérőnél?
Még nem lesz meg a jogsim :(
Ki tudja hol van benzincsap a motoron?
Innen jön vki Ninja tkozóra juni 15-én lesz Balatonlellén?
vagy esetleg gázkar kicsit szorul
Hali nekem akkor volt ilyen problémám mikor tul magas volt az alapjárat de sztem lehet hogy karbiszinkron is ráférne
császtok nekem is zxr 400 van az mitől van h van amikor lassaban ejti a fordulatot?
Sziasztok végre én is csatlakoztam a Kawásokhoz! Tegnap vettem meg a gépet '91-es és kurvára tetszik. Majd teszek fel képeket is később.
Hali!
Nem tudja valaki hogy a 250 zxr nek a légszűrő csövei meg ami az idomba és a tankba van műanyag az jó a 400 as hoz is?
Már mondtam hogy 6 liter körül de ugyis megnézheted hogy mész össze vissza és mikor már kevés van akkor a városban kuthoz közel és amikor át kell tenni tartalékra mész a kutra és csurig nyomod aztán megnézed mennyi ment bele majd a 16-bol azt kivonod, nekem 6 liter.
tudom aztis mert valemelyik nap mentem vele 190 wt meg húzogattam is neki vagy 10-11 ig egyből 170 km ernél átkelett váltani dehát inább járok vele normálisan azért az csak plussz 60 km...:) csak arra lennék kíváncsi mennyi marad a tankban
Majd ha huzod neki keményen nem igy lessz !
hát hogy hány literes a tartalék mert én nekem tele volt tankolva és 230 km ernél kelett átnyitnom tartalékra
ja látom zxr-ed van... mire gondolsz?:)
service manual-ban 16literest irnak nekem mikor tartalékra kell tennem akkor csak 10,5 litert tudok beletenni és csurig van tehát olyan 6lityi körül van.
nincs rajta bezinszint visszajelző lámpácska...
sziasztok azt szeretném kérdezni hány litykós a motor tartaléka?
de azt hallottam, ha ki is cserélem a csapágyat, nagyon hamar megint kopogni fog kicsit, és ne stresszeljen..
nekem is a yamahán.