Ez nem biztos, de általában ezért nem ejtik, mert kitámaszt a szelep, nem ül bele normálisan a szelepfészekbe. Le szokták akasztani a hengerfejet, blokk ki, szelep ki, aztán becsiszolják. Ha már kuka a szelep akkor csere. Van 16db, a kipufogó kétszer annyiba kerül mint a szívó, kipufogó szokott 10-12 lenni/db. De ez a legvégső, legdurvább eset. Először nézd meg a bowdent, de kétlem hogy az a gond. Méress kompressziót egy szerelővel, akkor kiderül.
ájjááájjj az má kicsit nagyoobb baj azon lehet segiteni anélkül hogy a gagyám rámenyen ? ja meg nem mindig csinálja meg m,ondom jol megy vagy ez attól nem függ ?
Már mondtam hogy 6 liter körül de ugyis megnézheted hogy mész össze vissza és mikor már kevés van akkor a városban kuthoz közel és amikor át kell tenni tartalékra mész a kutra és csurig nyomod aztán megnézed mennyi ment bele majd a 16-bol azt kivonod, nekem 6 liter.
tudom aztis mert valemelyik nap mentem vele 190 wt meg húzogattam is neki vagy 10-11 ig egyből 170 km ernél átkelett váltani dehát inább járok vele normálisan azért az csak plussz 60 km...:) csak arra lennék kíváncsi mennyi marad a tankban
service manual-ban 16literest irnak nekem mikor tartalékra kell tennem akkor csak 10,5 litert tudok beletenni és csurig van tehát olyan 6lityi körül van.
Tud valaki 250 es vagy 400 as Zxr-t eladót ?
Csak Ak-jogsim lessz nemsokára!
Ki tudja hol van benzincsap a motoron?
Nem tudja valaki hogy a 250 zxr nek a légszűrő csövei meg ami az idomba és a tankba van műanyag az jó a 400 as hoz is?