kaptam persze biztosito fizetett kb 300-at abbol meg kijött bőven még dzsekit is vettem meg ezt azt.kunmadarasra meg csak augusztusban szoktunk járni idén is csak arra megyek mert nekem azért elég messze van 250km kb.
mind1 akkor szar az az oldal de a legegyszerűbb ha bemész egy kawasaki-ba a közeledbe és ott megmondod a motorszámot meg a vázszámot és beazonosítják neked, nekem a Naked Motors-ba beazonosították alkatrész rendeléskor de akkor már tudtam hogy hanyas az enyém.
eddig hála istennek nem kellett hozzá különösebb alkatrész csak egy blokktartóm törött el a váz jobb oldalánál ilyen kis bak szerű cucc ami a hengersort vagy a hengerfejet tartja csak az lecsavarozhato a vázrol, gondolom arra szeded ki a blokkot.rendeltem japcsiból 4500huf volt, meg persze a balesetből származó károk lettek kijavítva de azokat bontobol szereztem(fejidom,lábtarto konzol, tükörtarto ilyenek).
azt nézem én is akkor ez nem jo a H modelleknél jo csak azt néztem akkor sztorno akinek viszont H-ja van annak jo hogy megkeresse H1 vagy H2.Most néztem én is meg a vázam L1 a blokk meg H1.
Sztem igazábol ezek a különbségek elenyészőek a H kicsit alul naftásabb de ezt az összehasonlitás is irja.Motorszámos táblázatnak viszont én is nagyon örülnék mer a vázat azt tudtam anno hogy 93-as(forgalmiban) helyett L1-es vagyis 91-es de a blokkban nem vagyok biztos hogy most az is 91 vagy még a H2-es mert nekem is cserés volt.
Méghozzá ez: ZX400GE015001
L?